بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من هم تورنت استفاده میکنم اما نمیدونم سید چیه .! خیلی شنیدم ولی نمیدونم چیه !!!
کسانی که این فایل رو به اشتراک گذاشته اند .توجه کنید که اگر این تعداد کم باشه ، ممکنه نتونید فایل اصلی رو دانلود کنید. اما اگر بالای 20 باشه دیگه خوبه
منبع

من هم تورنت استفاده میکنم اما نمیدونم سید چیه .! خیلی شنیدم ولی نمیدونم چیه !!! میشه یه توضیحی بدی بعد اینایی رو که گذاشتی باید کجا وارد کنم. چی هستن اصلا ؟؟؟

کسی نرم افزاری میشناسه که بیشتر از 16 کانکشن واسه دانلود استفاده کنه و تو ویندوز هم کار کنه. مثلا 20 یا بیشتر !! تحت ویندوز باشه .! این نرم افزاری که شایان گذاشت تحت چی هست ؟؟؟ میشه رو پی سی نصب کرد اصلا ؟؟؟؟ :-/

Jdownloader تا 20 کانکشن برای هر فایل میتونه دانلود کنه

دوستان من نزدیک 10 روز یا بیشتره که با پارس آنلاین به مشکل برخوردم سرعت دانلود از 420 اومده 200 پینگ هم بدتر شده ! میخواستم ببینم کسی مشکل داره با پارس انلاین یا فقط خط من اینطوریه !؟

وقتی پارس آنلاین به لعنت خدا هم نمیارزد :|
لیست دانلود ما ، دیشب :
8f08rhnrsc0g6vtywww.jpg

ینی هر دوشون خوبن یا هر دو بد ؟ من با 256 ، 32 دان میکنم .

دوستان من نزدیک 10 روز یا بیشتره که با پارس آنلاین به مشکل برخوردم سرعت دانلود از 420 اومده 200 پینگ هم بدتر شده ! میخواستم ببینم کسی مشکل داره با پارس انلاین یا فقط خط من اینطوریه !؟

وقتی پارس آنلاین به لعنت خدا هم نمیارزد :|
لیست دانلود ما ، دیشب :
8f08rhnrsc0g6vtywww.jpg

پارس انلاین هم یه کلاهبرداره که دومی نداره ! از پارس لانلاین بدتر هم میشه شاتل پدرسوخته . خط و تخلیه کنید

اره موقع ساعات شبانه پارس انلاين هم خيلي تايم اوت ميده هم سرعت كم ميشه كاش اصلا شبانه رو برميداشتن
اينجوري سنگين ترن
ضمنا دزدترين شركتها=1پيشگامان 2 شاتل

من که به زودی مخابرات میگیرم. :دی حیف مشهد مخابرات نامحدود نداره. :(

فرهاد برو خوش باش، نامحدود توی تهران داریم دیگه ... سرعت 18 Kb/s در کل ماه شاید 5 گیگ استفاده بشه از دانلود و وبگردی و عکس و ...

ولی محدود 8 گیگ ماهانه بگیر، سرعت دانلود 128 بین 100 تا 150 هستش ... 10000 تومن ماهی

ما آرزو می کنیم سریع تر این طرحشون توی تهرانم راه بیافته

فرهاد برو خوش باش، نامحدود توی تهران داریم دیگه ... سرعت 18 Kb/s در کل ماه شاید 5 گیگ استفاده بشه از دانلود و وبگردی و عکس و ...

ولی محدود 8 گیگ ماهانه بگیر، سرعت دانلود 128 بین 100 تا 150 هستش ... 10000 تومن ماهی

ما آرزو می کنیم سریع تر این طرحشون توی تهرانم راه بیافته

طرح 8گیگ ماهیانه حذف شده بجاش 4گیگ گذاشتن با قیمت 13تومن! برای شما هنوز طرح قدیم موجوده؟

Jdownloader تا 20 کانکشن برای هر فایل میتونه دانلود کنه

این بد نبود اما تفاوت زیادی با IDM نداشت. یه نرم افزار بگید که بیشتر از 30 تا کانکشن بگیره ! یعنی این همه تو نت هستید نمیدونید !! مگه میشه نباشه .یه نرم افزار شاهین گذاشت گفت تا 32 تا کانکش میگیره! ولی گفت تحت اوبونتو اگه اشتباه نکنم هست. حالا این چی چی هست من نمیدونم. میشه رو پی سی

بنصبیش اصلا!!! help !!!/:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or