بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام من میخوام اینترنت مخابرات بخرم نظرتون چیه؟وچقدر طول میکشه که بیان برام نصبش بکنن

چی بگم. کیفیت رو که دیگه این روز ها فقط از خدا بخواه وگرنه بنده هاش کا تا میتونند ر****دن به اینترنت . اگر میخوای بخری صبر کن تا افت سرعت درست بشه. هنوز کامل درست نشده. حداکثر 2 هفته ای اگر در شهر بزرگی باشه و اگر شهر کوچیک هم باشه زیر 4 روز البته جا تا جا فرق داره !

راه‌اندازی اولین سرور اندازه‌گیری سرعت اینترنت شهر اصفهان در سایت معتبر speedtest.net

با سلام خدمت تمام دوستان محترم

از مدتی پیش پیگیر راه‌اندازی یک سرور محلی اندازه‌گیری سرعت اینترنت و نیز کیفیت ارتباط در سایت معتبر speedtest.net و pingtest.net بودم. هم‌اکنون سرور محلی اندازه‌گیری سرعت اینترنت در شهر اصفهان و در یک دیتا‌سنتر معتبر راه‌اندازی شده و در نقشه‌ی ایران قابل مشاهده‌است:

ISF-Server1.jpg

تست سرعت ارتباط با این سرور:

2491162418.png

پیگیر هستم تا به یاری خداوند سرور محلی اندازه‌گیری زمان پینگ و کیفیت ارتباط هم در سایت معتبر pingtest.net به زودی راه‌اندازی شود.

من یه سوال داشتم من پینگم با همشهری خودم که تو یه شهریم و از یه مرکز اینترنت داریم 100 میلی ثانیه هست دلیلش چیه!
با تهران هم 100 هست با اصفهان هم 100 هست با سایت ورزش 3 هم 100 هست کلا آرزو به دل موندم کمتر از صد باشه!
2491763140.png

2491766659.png

من یه سوال داشتم من پینگم با همشهری خودم که تو یه شهریم و از یه مرکز اینترنت داریم 100 میلی ثانیه هست دلیلش چیه!
با تهران هم 100 هست با اصفهان هم 100 هست با سایت ورزش 3 هم 100 هست کلا آرزو به دل موندم کمتر از صد باشه!
2491763140.png

2491766659.png

مخابرات شما به قول بچه ها چاییده! :)

---------- نوشته در 10:19 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:18 AM ارسال شده بود ----------

با سلام خدمت تمام دوستان محترم

از مدتی پیش پیگیر راه‌اندازی یک سرور محلی اندازه‌گیری سرعت اینترنت و نیز کیفیت ارتباط در سایت معتبر speedtest.net و pingtest.net بودم. هم‌اکنون سرور محلی اندازه‌گیری سرعت اینترنت در شهر اصفهان و در یک دیتا‌سنتر معتبر راه‌اندازی شده و در نقشه‌ی ایران قابل مشاهده‌است:

ISF-Server1.jpg

تست سرعت ارتباط با این سرور:

2491162418.png

پیگیر هستم تا به یاری خداوند سرور محلی اندازه‌گیری زمان پینگ و کیفیت ارتباط هم در سایت معتبر pingtest.net به زودی راه‌اندازی شود.

سلام سیگنال جان! از این طرف ها؟ کجایی برادر پیدات نیست؟
بله چند روز پیش سرور رو دیدم و خیلی خوشحالم کرد. اگه توی پینگ تست هم سرور بزنید که نور علی نور میشه!

اقا ما اینترنت مخابرات تهران داریم می دونید که نامحدود هست، سرعت دانلودش خیلی خیلی افتضاح هست هر چند میسوزیمو و میسازیم :d

کسی راهی نداره یخورده بشه سرعت رو بیشتر کرد مثلا الن سرعتش 18 Kb/s هست بکنیم مثلا 20 تا 25 که ثابت بمونه

کسی راه خوبی میشناسه؟ لطفا بگید، نرم افزاری، دست کاری ای و ....

سلام سیگنال جان! از این طرف ها؟ کجایی برادر پیدات نیست؟
بله چند روز پیش سرور رو دیدم و خیلی خوشحالم کرد. اگه توی پینگ تست هم سرور بزنید که نور علی نور میشه!
سلام مسعود جان، حال شما چطوره؟
مدت زیادیه که حضورم در انجمن‌ها و شبکه‌های اجتماعی کمرنگ شده... به قول اون دوستی که توی یکی از صفحات پیش گفت "وارد قسمت جدّی زندگیم شدم" من هم تقریباً همین‌طور هستم... :)

سرور Isfahan که در سایت speedtest.net هم‌اکنون مشاهده می‌کنید را بنده اسپانسر (حامی) اون هستم. هرگونه مشکل احتمالی مشاهده شده در مورد این سرور توسط بنده قابل پیگیری و برطرف شدن در اسرع وقت هست.

در مورد راه‌اندازی سرور در سایت pingtest.net هم اگر انشاالله همه چیز درست پیش بره، این سرور نیز که اولین سرور اندازه‌گیری کیفیت ارتباط در کشور نیز هست هم به زودی راه‌اندازی خواهد‌شد تا مرجع معتبری در رابطه با اندازه‌گیری کیفیت ارتباط در کشور نیز وجود داشته باشه...

در آخر اینکه شما گفتید چند روز پیش این سرور (سرور جدید Isfahan) را در سایت speedtest.net مشاهده کردید، در حالی که مسئول مربوطه دیروز بعدازظهر توسط یک ایمیل این موضوع رو به بنده اطلاع داد وگرنه زودتر اطلاع‌رسانی می‌شد.

سلام مسعود جان، حال شما چطوره؟
مدت زیادیه که حضورم در انجمن‌ها و شبکه‌های اجتماعی کمرنگ شده... به قول اون دوستی که توی یکی از صفحات پیش گفت "وارد قسمت جدّی زندگیم شدم" من هم تقریباً همین‌طور هستم... :)

سرور Isfahan که در سایت speedtest.net هم‌اکنون مشاهده می‌کنید را بنده اسپانسر (حامی) اون هستم. هرگونه مشکل احتمالی مشاهده شده در مورد این سرور توسط بنده قابل پیگیری و برطرف شدن در اسرع وقت هست.

در مورد راه‌اندازی سرور در سایت pingtest.net هم اگر انشاالله همه چیز درست پیش بره، این سرور نیز که اولین سرور اندازه‌گیری کیفیت ارتباط در کشور نیز هست هم به زودی راه‌اندازی خواهد‌شد تا مرجع معتبری در رابطه با اندازه‌گیری کیفیت ارتباط در کشور نیز وجود داشته باشه...

در آخر اینکه شما گفتید چند روز پیش این سرور (سرور جدید Isfahan) را در سایت speedtest.net مشاهده کردید، در حالی که مسئول مربوطه دیروز بعدازظهر توسط یک ایمیل این موضوع رو به بنده اطلاع داد وگرنه زودتر اطلاع‌رسانی می‌شد.

به سلامتی انشالله! برات آرزوی توفیق در تمام مراحل زندگی رو دارم. من هم انشالله تا یکی دو ماه دیگه نامزد میکنیم و وارد اون قسمت جدی زندگی میشیم! :)
بله من حدود 3 یا 4 روز پیش بود که سرور جدید اصفهان رو دیدم! توی کرج هم یه سرور جدید زدن.

اقا ما اینترنت مخابرات تهران داریم می دونید که نامحدود هست، سرعت دانلودش خیلی خیلی افتضاح هست هر چند میسوزیمو و میسازیم :d

کسی راهی نداره یخورده بشه سرعت رو بیشتر کرد مثلا الن سرعتش 18 Kb/s هست بکنیم مثلا 20 تا 25 که ثابت بمونه

کسی راه خوبی میشناسه؟ لطفا بگید، نرم افزاری، دست کاری ای و ....

چطوری با این سرعت سر میکنی بابا ؟!:-o

---------- نوشته در 02:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:31 PM ارسال شده بود ----------

امروز تو بازی بودم همه چی هم عالی بود !
بعد یهو قطع شد . دوباره وصل شدم پینگ از 200 به 500 اومد :((

دوستان من هنوزم مشکل speedtest رو دارم ! به همه مرورگرها هم امتحان کردم ( opera , chrome , IE , firefox )

درود

شما ابتدا همه نسخه های جاوایی که روی سیستم هست را پاک کن بعد آخرین نسخه جاوا ( Version7 update13) را از سایت java.com: Java + You دانلود کن ( نزدیک به 30 مگ هست) و بعد نصب کن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or