زورمون به اين عزيزان كه نميرسه به خودمون ميرسه كه فرار ميكنيم ميريم افغانستان نت 1 مگ با پينگ زير 100 بدون شيرينگ و فيل ترينگ

وقتي نتونيم بريم سايتهاي خارجي اونوقت چجوري با كنسول انلاين بزنيم؟
چرا بریم سایت های خارجی گفته شده EA و ACTI میخوان سرور اختصاصی تو ایران بزنن
وای از بلاد کفر بیان اینجا سرور بزنن!؟!؟!؟!چرا بریم سایت های خارجی گفته شده EA و ACTI میخوان سرور اختصاصی تو ایران بزنن

اقا مجيد استاد مجيد پروفسور مجيد حالا فهميدي بنده حرف كشكي نميزنم؟وای از بلاد کفر بیان اینجا سرور بزنن!؟!؟!؟!
وای وای
بابا سایت خارجی چیه بیاین بریم Tebyan صد برابر بهتر از سایتای خارجی

یه سوال لطفا جواب بدین!
اومدم نصف شبی میخوام یه مشت لغت انگلیسی در بیارم تایپ کنم بدم به استادم!بعد office 2013 دارم الان همین که بازش میکنم شروع به دانلود میکنه یه جورایی!
تو قسمت status برای کانکشن میزنه که به طور متوسط 60 کیلوبایت در هر ثانیه دریافت میکنه چکارش کنم!
یه کمکی یه راه حلی پیشنهاد بدید گناه دارم!
PLZ Help me!
شوما بگو كارت با نت چيه ...بازي، دانلود، ...دقيق بگو شايد بشه گفت...سلام به نظر دوستان از چه شرکتی اینترنت بگیرم خوبه
خوب که نیست بین بد وبدتر کدوم بده
مزایا یی که داره بگید
شوما بگو كارت با نت چيه ...بازي، دانلود، ...دقيق بگو شايد بشه گفت...
من میخام فیلم ببینم از طریق اینترنت بعدشم دانلودش خوب باشه چه بهتر برای من مهم فیلمه که با کیفیت ببینم
با همین اینترنت خودم میتونم ببینم ولی میخاد صبر ایوب داشته باشی

#
فیلم ببینی؟!#
نکنه فکر کردی اروپا زندگی میکنیم ، بعید میدونم بتونی اینکارو بکنی ، دانلود کنی راحت تره
هرجا میگیری شاتل و مبین نت بیخیال شو
من فن اوا دارم 256 12گیگ ، تو ساعت غیر رایگان سرعتم رو 300-400 هست ، شبانه از 2-7 حدود 700 مگ دانلود میکنم ، قیمتشم ماهی 34 تومن