HosseinBrusli
کاربر سایت
لینک سپید تست نبود! فیک هست!
از فیک های معروف خودت دیگه !!!
مگه نه ؟ میتونی اینطوری فکر کنی داش مسعود !! سرعت دانلود یه فایل 1 گیگ رو هم گذاشتم دیدی !!! صفحه قبل که با سرور نه چندان مطلوب سرعتم رو 500 بود !لینک سپید تست نبود! فیک هست!
مگه نه ؟ میتونی اینطوری فکر کنی داش مسعود !! سرعت دانلود یه فایل 1 گیگ رو هم گذاشتم دیدی !!! صفحه قبل که با سرور نه چندان مطلوب سرعتم رو 500 بود !از فیک های معروف خودت دیگه !!!مگه نه ؟ میتونی اینطوری فکر کنی داش مسعود !! سرعت دانلود یه فایل 1 گیگ رو هم گذاشتم دیدی !!! صفحه قبل که با سرور نه چندان مطلوب سرعتم رو 500 بود !

خدا بهت صبر اخروی و دنیوی بده 
حسین جان فقط میتونم بگم اون تست که صفحه قبل گذاشتی فیک هست.
هرکسی هم به عنوان کارشناس قبول داری صدا کن بیاد اینجا!
---------- نوشته در 01:04 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:03 AM ارسال شده بود ----------
ماکسنت توی آ.غ هم پوکیده!![]()
همه چی نسبیه !! حالا یا اشتباست یا درسته دیگه :dالان اینطوری شده وگرنه با این حسابی میشه بازی کرد
حسین جان فقط میتونم بگم اون تست که صفحه قبل گذاشتی فیک هست.
هرکسی هم به عنوان کارشناس قبول داری صدا کن بیاد اینجا!
---------- نوشته در 01:04 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:03 AM ارسال شده بود ----------
ماکسنت توی آ.غ هم پوکیده!![]()
برای مثال پینگه من باسرور تهران:d
با دیدن پینک های تو به اوج اسمونا رسیدم :dخدا بهت صبر اخروی و دنیوی بده
داش مسعود ما که چیزی نگفتیم ! :d یادته از این جور تستها میذاشتی ؟همه چی نسبیه !! حالا یا اشتباست یا درسته دیگه :d

جانه خودم الان خراب شده :dالبته مال همه هم خرابهبا دیدن پینک های تو به اوج اسمونا رسیدم :dخدا بهت صبر اخروی و دنیوی بده
داش مسعود ما که چیزی نگفتیم ! :d یادته از این جور تستها میذاشتی ؟همه چی نسبیه !! حالا یا اشتباست یا درسته دیگه :d
آها این نشد به این میگن فیک:d
من؟نه کو؟!
جون حسین تست فیک نذاشتم تا حالا!
![]()
برای ختم این داستان یه پینگ از PCبزار از CMD:dاون بهترین سرور رو انتخاب میکنهنه داداش واسه من راست راسته :d
اره مسعود خود پلیدت :d امارت هست تو صفحات گذشته داداش :d جون خودت :d از جون خودت مایه بذار ! واسه چی از جون من میه میذاری شیطان پلید :d
الحان رو خوب اومدی :d اشاره به اون دوستمونه دیگه ! :d معلوم نیست پینگ کدوم بدبختی رو ورداشتی زدی اینجا میگی مال خودته :d