بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

مال منم همین الحان (!) :

kxoa6bx3kox9cy0hw845.png

قابل توجه دوست گرامیمون !

این داش مسعود احتمالا سر وسری داره با اونا یا فک و فامیلن
89.gif
!! قبلا هم بچه ها ازش میپرسدین و قفط به یه پینگ قناعت میکرد ، پلید
68393123904719551697.gif

---------- نوشته در 11:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:22 PM ارسال شده بود ----------

نه داداش خبرای دیگه ای هم هست !! اون تریس ها رو بگو
devil.gif
devil.gif

به دلایلی مصلحت میبینم سکوت کنم! :دی

برای پینگ برید دنبال شرکت های گمنام و وایرلسی ها!

آقا انقدر اینجا رو شبیه به چت روم نکنید دیگه . بزارید یه بحث فنی هم بشه تو صفحه . پینگ گذاشتن حسن و حسین که به درد کسی نمیخوره .
الان من با اینترنت پیشگامان 1 مگ سرعت دانلودم با سرور های خارجی بوده رو 40-50 . امروز آسیا تک 4 مگ ( ارواح کله باباشون ) وصل کردم که قیمتش 6 برابره سرویس پیشگامانم بوده ولی دقیقا سرعت دانلودم همونه . همون 50 و اینا ...
مشکل از کجاست ؟ واقعا مخم سوت کشیده ...

=volta22;2449194مال منم همین الحان (!) :
کلا به کلماتی که مینویسی نگاه میکنی
38299935631894519479.gif
"دهانم
اسفالت شده " "همین​
الحان
(!) " داداش راحت باش اینجا​
l0rzx8zlnx2lrhke.gif

به دلایلی مصلحت میبینم سکوت کنم! :دی

برای پینگ برید دنبال شرکت های گمنام و وایرلسی ها!

ای مسعود پلید
83125849772402577360.gif
هنر این نیست که چیزی رو که بلدی مخفی کنی ! هنر اینه که هر چی بلدی به ساده ترین شکل ممکن با همه به اشتراک بذاریش
camp-fire-smiley.gif

---------- نوشته در 11:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:36 PM ارسال شده بود ----------

آقا انقدر اینجا رو شبیه به چت روم نکنید دیگه . بزارید یه بحث فنی هم بشه تو صفحه . پینگ گذاشتن حسن و حسین که به درد کسی نمیخوره .
الان من با اینترنت پیشگامان 1 مگ سرعت دانلودم با سرور های خارجی بوده رو 40-50 . امروز آسیا تک 4 مگ ( ارواح کله باباشون ) وصل کردم که قیمتش 6 برابره سرویس پیشگامانم بوده ولی دقیقا سرعت دانلودم همونه . همون 50 و اینا ...
مشکل از کجاست ؟ واقعا مخم سوت کشیده ...

سوالت رو صفحه قبل هم پرسیدی . خوب لابد کسی نمیدونه که ج نگرفتی و چند وقت میشه که اینترنت همه مملکت داغونه . از سرور های قدرتمند دان کن ببین چه سرعتی بهت میده خوب . پینگ بگیر ببین پهنای باند حداکثریت چه قدره .

بوروس علی جان بی خیال ما شو جون هیکلت ...
آقا این الان فایلی هست که من میگم . مال سرور سونی تو اماراته . اینترنت 4 مگ دارم ( ماهی 70 تومن میدم ) ولی رو 50 کیلو بایت دانلود میکنه .( چرا مثلا یک ثانیه میشه 300 ولی 99% رو مرز همین 50-60 هست ) ... این رو یکی از بچه ها یک دقیقه بزاره رو دانلودر ببینه رو چند وای میسه . مرسی :

آقا این الان فایلی هست که من میگم . مال سرور سونی تو اماراته . اینترنت 4 مگ دارم ( ماهی 70 تومن میدم ) ولی رو 50 کیلو بایت دانلود میکنه .( چرا مثلا یک ثانیه میشه 300 ولی 99% رو مرز همین 50-60 هست ) ... این رو یکی از بچه ها یک دقیقه بزاره رو دانلودر ببینه رو چند وای میسه . مرسی :

من باهاش 23 تا 25 کیلو میگیرم! نت من 2 مگابیت هست.

دستت درد نکنه مسعود . عجیبه واقعا . یعنی این سورور های کلود سونی انقدر در پیتیه ؟ :|
حالا یک کار بکنید شما که زحمت کشیدید . یه فایلی رو که سرعت دانلودتون روش خوبه و مکس دانلود میکنه رو لینکش رو بدید من امتحان کنم ببینم . مرسی

بیا داداش

2t4nq1azl4l55wrmp2g.png

گوگل همین الان فــــــــــــــــیــــلتر شد

nlbpx2ag3ijj6c06m9.png

عجب . بروس علی تو چند مگه نتت که رو 450 دانلود میکنی ؟ اسمش چیه ؟
به سرعت نگاه کن . احتمالا خطت محدوده !!!
یعنی چی محدوده ؟ آخه از دو تا isp تست کردم عینه هم بودن با اینکه یکی 1 مگه یکی 4 مگ و قیمتشون هم فرق داره ...

نمیدونم من یه بار امتحان کردم باز شد الان باز فیلطره !

دوست گرامی من با 128 رو 70 تا میگرفت اون فایل ماله PSn رو

پ.ن : عمو فیلط چی زده به سرش !
دوستان برا من باز میشه گوگل هیچ موشکلی هم ندارم من Problem ? :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or