این داش مسعود احتمالا سر وسری داره با اونا یا فک و فامیلن!! قبلا هم بچه ها ازش میپرسدین و قفط به یه پینگ قناعت میکرد ، پلید![]()
![]()
---------- نوشته در 11:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:22 PM ارسال شده بود ----------
نه داداش خبرای دیگه ای هم هست !! اون تریس ها رو بگو![]()
![]()
کلا به کلماتی که مینویسی نگاه میکنی=volta22;2449194مال منم همین الحان (!) :
به دلایلی مصلحت میبینم سکوت کنم!
برای پینگ برید دنبال شرکت های گمنام و وایرلسی ها!
آقا انقدر اینجا رو شبیه به چت روم نکنید دیگه . بزارید یه بحث فنی هم بشه تو صفحه . پینگ گذاشتن حسن و حسین که به درد کسی نمیخوره .
الان من با اینترنت پیشگامان 1 مگ سرعت دانلودم با سرور های خارجی بوده رو 40-50 . امروز آسیا تک 4 مگ ( ارواح کله باباشون ) وصل کردم که قیمتش 6 برابره سرویس پیشگامانم بوده ولی دقیقا سرعت دانلودم همونه . همون 50 و اینا ...
مشکل از کجاست ؟ واقعا مخم سوت کشیده ...
بوروس علی جان بی خیال ما شو جون هیکلت ...
آقا این الان فایلی هست که من میگم . مال سرور سونی تو اماراته . اینترنت 4 مگ دارم ( ماهی 70 تومن میدم ) ولی رو 50 کیلو بایت دانلود میکنه .( چرا مثلا یک ثانیه میشه 300 ولی 99% رو مرز همین 50-60 هست ) ... این رو یکی از بچه ها یک دقیقه بزاره رو دانلودر ببینه رو چند وای میسه . مرسی :
بوروس علی جان بی خیال ما شو جون هیکلت ...
آقا این الان فایلی هست که من میگم . مال سرور سونی تو اماراته . اینترنت 4 مگ دارم ( ماهی 70 تومن میدم ) ولی رو 50 کیلو بایت دانلود میکنه .( چرا مثلا یک ثانیه میشه 300 ولی 99% رو مرز همین 50-60 هست ) ... این رو یکی از بچه ها یک دقیقه بزاره رو دانلودر ببینه رو چند وای میسه . مرسی :
بیا داداش
![]()
گوگل همین الان فــــــــــــــــیــــلتر شد
![]()