بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

از فیک های معروف خودت دیگه !!!=)) مگه نه ؟ میتونی اینطوری فکر کنی داش مسعود !! سرعت دانلود یه فایل 1 گیگ رو هم گذاشتم دیدی !!! صفحه قبل که با سرور نه چندان مطلوب سرعتم رو 500 بود !

حسین جان فقط میتونم بگم اون تست که صفحه قبل گذاشتی فیک هست.
هرکسی هم به عنوان کارشناس قبول داری صدا کن بیاد اینجا! :)

---------- نوشته در 01:04 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:03 AM ارسال شده بود ----------

اینم دوتا دیگه حال کنین پینگو:d

ماکسنت توی آ.غ هم پوکیده! :)

2448331094.png

http://www.speedtest.net/result/2448331094.png

اینم دوتا دیگه حال کنین پینگو:d

با دیدن پینک های تو به اوج اسمونا رسیدم :d:))=)) خدا بهت صبر اخروی و دنیوی بده :))

---------- نوشته در 01:04 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:03 AM ارسال شده بود ----------

داش مسعود ما که چیزی نگفتیم ! :d یادته از این جور تستها میذاشتی ؟ :)) همه چی نسبیه !! حالا یا اشتباست یا درسته دیگه :d

الان اینطوری شده وگرنه با این حسابی میشه بازی کرد
من نمیدونم تست حسین جان فیک یا نه؟ولی SPEED TESTهست ولی سرور اشتباهه فکرکنم :|برای مثال پینگه من باسرور تهران:d

با دیدن پینک های تو به اوج اسمونا رسیدم :d:))=)) خدا بهت صبر اخروی و دنیوی بده :))

داش مسعود ما که چیزی نگفتیم ! :d یادته از این جور تستها میذاشتی ؟ :)) همه چی نسبیه !! حالا یا اشتباست یا درسته دیگه :d

من؟ :دی نه کو؟! :دی جون حسین تست فیک نذاشتم تا حالا! :|

جانه خودم الان خراب شده :dالبته مال همه هم خرابه

الان اینطوری شده وگرنه با این حسابی میشه بازی کرد
من نمیدونم تست حسین جان فیک یا نه؟ولی SPEED TESTهست ولی سرور اشتباهه فکرکنم :|برای مثال پینگه من باسرور تهران:d

نه داداش واسه من راست راسته :d

من؟ :دی نه کو؟! :دی جون حسین تست فیک نذاشتم تا حالا! :|

اره مسعود خود پلیدت :d امارت هست تو صفحات گذشته داداش :d جون خودت :d از جون خودت مایه بذار ! واسه چی از جون من میه میذاری شیطان پلید :d

الحان رو خوب اومدی :d اشاره به اون دوستمونه دیگه ! :d معلوم نیست پینگ کدوم بدبختی رو ورداشتی زدی اینجا میگی مال خودته :d

نه داداش واسه من راست راسته :d

اره مسعود خود پلیدت :d امارت هست تو صفحات گذشته داداش :d جون خودت :d از جون خودت مایه بذار ! واسه چی از جون من میه میذاری شیطان پلید :d

الحان رو خوب اومدی :d اشاره به اون دوستمونه دیگه ! :d معلوم نیست پینگ کدوم بدبختی رو ورداشتی زدی اینجا میگی مال خودته :d
برای ختم این داستان یه پینگ از PCبزار از CMD:dاون بهترین سرور رو انتخاب میکنه:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or