بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان چطور میشه از مخابرات ۱ مگ گرفت درصورتی که نه دانشجو باشی نه مهمونی (پارتی) داشته باشی ؟‌:(

تقریبا هیچ جور - دانشجو هم باشه یک مگ نمی دن بهت فقط دومی به کارت می یاد -

ولی خب فرق 1 مگ با 512 با چشم عادی دیده نمی شه باید چشم بصیرت داشته باشی در حقیقت هیچ فرقی نداره !

دوستان چطور میشه از مخابرات ۱ مگ گرفت درصورتی که نه دانشجو باشی نه مهمونی (پارتی) داشته باشی ؟‌:(
من داشتم میگرفتم بدون هیچ مشکلی ... لحظه آخر گفتم 80 تومن بیاد رو قبض یکم سنگین ـه بیخیال شدم !
فقط باید اسرار کنی و اینکه باید بری پیش رئیس مرکز مخابراتی اون کارمند ها 128 میدن فقط :|

بعد از یه قرنی یه تست زدیم #:-s :
2438860673.png

پینگ که کلنگ تشریف داشت، از اون هم خاک تو سر، سرعت آپلودمون بیشتره!
نزدیک سه چهار ماهه می خوام ISp را عوض کنم ولی در آخرین لحظات، یه نیمچه رگ شیرازی در ما شکوفا میشه:d آخرش میگم بی خیال، با همین سر می کنم...
شنیدم داتک خیلی داغونه!!!! به نظرتون واسه کوچ کردن، الان بهترین ISp چیه؟ (نوین نت؟؟) یا همین بمونم با پارس آنلاین با همین حال و اوضاع سر کنم؟

بعد از یه قرنی یه تست زدیم #:-s :
2438860673.png

پینگ که کلنگ تشریف داشت، از اون هم خاک تو سر، سرعت آپلودمون بیشتره!
نزدیک سه چهار ماهه می خوام ISp را عوض کنم ولی در آخرین لحظات، یه نیمچه رگ شیرازی در ما شکوفا میشه:d آخرش میگم بی خیال، با همین سر می کنم...
شنیدم داتک خیلی داغونه!!!! به نظرتون واسه کوچ کردن، الان بهترین ISp چیه؟ (نوین نت؟؟) یا همین بمونم با پارس آنلاین با همین حال و اوضاع سر کنم؟

مشکلت با پارس آنلاین چیه؟

-=-=-=-

راستی یه سوال، کسی از این سرویس های نامحدود پارس آنلاین داره اینجا؟ اگه تو ساعت 2-7 دانلود کنی از اون حجم "جایزه" اش کم میشه؟ تو این ساعات افت سرعت داره؟

-=-=-=-

من میخوام از این پیشگامان لعنتی سرویسم رو عوض کنم، بین پارس آنلاین و مخابرات، کدومو پیشنهاد میدین و چرا.

آخرین ویرایش:
عزیزم تو این مملکت باید "اخلاق سگی" داشت.واقعا شرمندم که اینو میگم.ولی اگر آدم بخواد با متانت رفتار کنه،دائم اسکولش میکنن.من نزدیک به 3 ماه بود که مشکل داشتم.آدمی هم نیستم که همش اهل داد و بیداد و لات بازی باشم.ولی وقتی ببینم چاره ایی ندارم،به بهترین شکل انجامش میدم.سایر دوستانی هم که مشکل دارن،باید زنگ بزنن و تا میتونن داد و بیداد کنن.یه 2-3 تا فحش و تیکه ملایم هم توصیه میشه:))
حسین جون الان خوشحالی ؟ :d 48 ساعت برت میگردونن رو همون روت قبلی xD میگی نه نگاه کن :d

البته امیدوارم همچین کاری رو نکنن ولی بدون که میکنن چونکه اینجا ایرانه :|
راستی ADSL داری یا وایرلس ؟ از کدوم شرکت اینترنت میگیری ؟

خب خب.خدا رو شکر مشکلم حل شد.رسما زدم تو فاز سگ شدن:))50 تومن به شرکت بدهکار بودم.بهم امروز زنگ زدن.گفتن پول رو واریز کن.گفتم نمیریزم:))گفت چرا؟گفتم تا این وضعیت درست نشو پولو نمیریزم.نزدیک به 1 ساعت فک زدیم و داد و بیداد کردیم.خلاصه سرتون رو در نیارم.گفتم هرموقع این وضع درست بشه من پولتون رو میدم.گفت اینترنت رو قطع میکنیم.گفتم بکن:))بعدشم قطع کردم.1 ساعت بعدش زنگ زده،میگه آقا مشکل شما حل شد.برات یه "روت" جدا درست کردیم.الان با 8.8.8.8 پینگ گرفتم.پینگم شده 110:-oتو 100 تا حتی یدونه هم تایم اوت نمیده:-o

خلاصه بهم ثابت شد اینا مشکل از خودشون هست و الکی دروغ میگن فقط.شما هم اگر مشکل دارید همینکارو بکنید.بگید پولتون رو نمیدیم تا وضعمون درست بشه:))البته داد و فریاد فراموش نشه=))

راستی دوستان.این روت یعنی چی؟

اسم isp چی بود ؟ بعدش چیکار کردی که بدهکارشدی ؟ این شاتل تخم سگ که اعصاب ومصاب نزاشته واسمون .)xاشغالا سرعتمو کردن 5 کیلوبایت تا 20 روز )x اونم فقط به خاطر دانلود شبی 1گیگ )x کثافتا دروغ میگن مخابرات خرابه ! بستر مخابراتی مشکل داره ! مشکل فنیه ! مشکل ازسمت دیتای کشوره !! وقتی یه کم تند میشی داد میزنی اعتراف میکنن بن شدی )x بعدش داستان میچینن !!! که بیا ددیکیت بخر )x نمیدونم سرورامو 10 به 1 شیر شده !!! )x جالبش اینه که چه طور تو روزمیتونن 3 مگ برای هر خط تو سرور اشتراکی 10 به 1 بدن ، اما شب حتی 512 اش رو هم نمیتونن بدن و پهنای باندشون کم میاد !!! اصلا باعقل جور در میاد )x

تو صفحه قبل هم که دزدی شاتل از کاربراش روبا عکس گذاشتم )x)x)x که چه طوری از کاربرای بدبختش دزدی میکنه )x

همه isp ها یه گه هستن . من دیگه باید برم سراغ اینترنت ماهواره ای :| خدایا این امریکا زودتر اینترنت چمدانی را به ما بدهد :| آمــــــــــــین !!

حسین جون الان خوشحالی ؟ :d 48 ساعت برت میگردونن رو همون روت قبلی xD میگی نه نگاه کن :d

البته امیدوارم همچین کاری رو نکنن ولی بدون که میکنن چونکه اینجا ایرانه :|
راستی ADSL داری یا وایرلس ؟ از کدوم شرکت اینترنت میگیری ؟
جرات دارن بکنن.چون منم دوباره کاری میکنم که بدهکار بشم،بعد میگم درستش کن تا پولتو بدم:)):d

والا مال من نه وایرلس هست نه ای دی اس ال.خودمم نمیدونم اسمش چیه:dیه آنتن رو پشت بوم نصب کردم و یه سیم از آنتن وصل شده به یه چیزی شبیه به آداپتور.از تو اون هم یه کابل لن میره تو PC.

شباک.
بعدش چیکار کردی که بدهکارشدی ؟
کار خاصی نکردم.چون من از مشتری ها خوش حسابشون هستم،اگر یه موقع شارژم تموم میشد،خودشون برام اتومات شارژ میکردن و منم بعدا پولشون رو میریختم.

الان توی دی اس ال های رسمی بهترین فکر کنم مخابرات باشه البته توی سایت زده نامحدود ها رو داره جمع میکنه.
ولی بنظرم اگر وضع isp شما خراب هست به مخابرات بیاید.

dlspeed.jpg

torr.jpg

جرات دارن بکنن.چون منم دوباره کاری میکنم که بدهکار بشم،بعد میگم درستش کن تا پولتو بدم:)):d

والا مال من نه وایرلس هست نه ای دی اس ال.خودمم نمیدونم اسمش چیه:dیه آنتن رو پشت بوم نصب کردم و یه سیم از آنتن وصل شده به یه چیزی شبیه به آداپتور.از تو اون هم یه کابل لن میره تو PC.

شباک.

کار خاصی نکردم.چون من از مشتری ها خوش حسابشون هستم،اگر یه موقع شارژم تموم میشد،خودشون برام اتومات شارژ میکردن و منم بعدا پولشون رو میریختم.
همون وایرلس هست پس :d

مخابرات سرور تمام ISP ها!

ارزان،نامحدود،بدون قطعی(حداقل خیلی کم).(تبلیغ نیست واقعیته!)

شاتل اومد شهر ما تبلیغ کرد نمیدونم 2 ماه اینترنت رایگان میدیم و فلان اما ازشون سرویس نگرفتم و همون مخابرات رو نگه داشتم.

نتیجه:

اگر دانلودر حرفه ای هستین سرویس های مخابرات بهترین گزینه برای شما هستند،تجربشو دارم که میگم!

مخابرات بدی که داره اینکه اگر یه مشکلی تو زیر ساخت پیش بیاد اولین کسایی که حس میکنن یوزر های مخابراتن ... تو همین خراب بودن نت کشور اول مخابرات گند خورد توش بعد باقی یوزر ها !!
البته اگر خوب باشه میشه دانلود کرد من ودم تو 40 روز 100 گیگ دانلود کردم اونم با 512 !:|
البته الان یکم فعالیتم کم شده باید جبران کنم :d
الان توی دی اس ال های رسمی بهترین فکر کنم مخابرات باشه البته توی سایت زده نامحدود ها رو داره جمع میکنه.
ولی بنظرم اگر وضع isp شما خراب هست به مخابرات بیاید.
دوست عزیز این 2 میگ هست ؟
چه قدر ماهانه میوفته ؟

مخابرات بدی که داره اینکه اگر یه مشکلی تو زیر ساخت پیش بیاد اولین کسایی که حس میکنن یوزر های مخابراتن ... تو همین خراب بودن نت کشور اول مخابرات گند خورد توش بعد باقی یوزر ها !!
البته اگر خوب باشه میشه دانلود کرد من ودم تو 40 روز 100 گیگ دانلود کردم اونم با 512 !:|
البته الان یکم فعالیتم کم شده باید جبران کنم :d

دوست عزیز این 2 میگ هست ؟
چه قدر ماهانه میوفته ؟
اینترنت 2 مگا هست ولی خوب به سازمان ها میدند فقط بنده هم برای مرغداری تونستم بگیرم ولی خوب مواقعی که مرغ داری تعطیل هست خونه ازش استفاده میکنم برای خونه 256 گرفتم قیمت 2 مگابیت هم 80 تومان ماهانه هست.

اوضاع سرعت دانلود بی نظیره ولی پینگ نسبت به قبل خیلی افت کرده بعضی موقعها نمیشه بتل 3 و... زد!
2439688297.png

k7kad7aej352nsqaxo2.jpg

قبلا پینگ 70 هم داشتم اما الان داغونه ،معلوم نیست سرعت بین 20 نفر شیر شده!!!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or