بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من داتک داشتم ، 128 نامحدود با سرعت دانلود 14 ، 30 تومن پول میدادم ماهی
الان آسیاتک دارم 512 نامحدود ، سرعت دانلود 50 تا 70 ، 20 تومن میدم ماهی
دیگه خودت حساب کن داستان چیه....

[h=3]فقط رنگین کمان می تواند 2 روزه به شما سرویس +ADSL2 تحویل دهد!!![/h] سلام ورود شما را به سامانه یکپارچه مخابراتی رنگین کمان خوش آمد می گوییم. پس از تلاش های بسیار و بررسی سرویس های ADSL شرکت های مختلف و مشکلاتی که کاربران در زمینه دریافت سرویس های اینترنت پرسرعت از قبیل ارایه مدارک، هزینه های بالای سرویس ها، قیمت بالای ترافیک اضافه، کندی و قطعی سرویس های شبانه ADSL، عدم سازگاری با برنامه های ارتباط صوتی و تصویری مانند اسکایپ، پشتیبانی نامطلوب از سرویس های اینترنت پرسرعت ADSL و ... بر آن شدیم تا برای حل تمامی این مشکلات اقدام کنیم و نتیجه، ارایه سرویس های +ADSL2 رنگین کمان اصفهان است که تمامی مشکلات ذکر شده را حل کرده است. مختصرا به ویژگی سرویس های +ADSL2 رنگین کمان اصفهان اشاره می کنیم:
  1. قیمت سرویس های اینترنت رنگین کمان بر اساس گیگ ( هر گیگ 2500 تومان و کمتر در سرویس های حجم بالا) محاسبه شده است.
  2. سرویس های اینترنت رنگین کمان محدودیت سرعت ندارند و سرعت واقعی اینترنت +ADSL2 تا 2 مگابیت را به شما ارایه می کنند.
  3. هیچ گونه افت سرعتی در ساعت های شبانه سرویس های اینترنت پرسرعت رنگین کمان وجود ندارد.
  4. هزینه هر گیگ اضافه اینترنت رنگین کمان 2500 تومان می باشد.
  5. تحویل سرویس های اینترنت پرسرعت رنگین کمان در زمان تقریبی 2 روز انجام می شود.
  6. ثبت نام به صورت تلفنی و اینترنتی می باشد و نیازی به مراجعه به دفتر رنگین کمان نمی باشد.
  7. تغییر سرویس از شرکت های دیگر اینترنت اصفهان بدون قطعی سرویس فعلی مشترک
  8. تغییر سرویس از شرکت های دیگر اینترنت اصفهان بدون دریافت هزینه راه اندازی مجدد
  9. برگشت کامل وجه پرداختی در صورت عدم رضایت از سرویس اینترنت رنگین کمان
  10. جابجایی رایگان سرویس اینترنت رنگین کمان در صورت تغییر آدرس مشترک
  11. پوشش ارایه ی سرویس های اینترنت پرسرعت رنگین کمان تمامی شهرهای استان اصفهان می باشد.
بر این باوریم که شهروندان گرامی استان اصفهان لایق بهترین سرویس های +ADSL2 هستند. امیدواریم در عرصه ی ارایه ی اینترنت پرسرعت در اصفهان بتوانیم بیش از پیش در خدمت شما عزیزان باشیم. شاد و کامیاب باشید.

کوچ کنیم بریم اصفهان زندگی کنیم!
مخابرات:
1-هر گیگ 3500 تومان
2-محدودیت سرعت دارین هر چه قدر پول بدی کمترش آش میخوری
3-کلاً افت سرعت دارین
4-مراحل نصب و راه اندازی تا 20 روز هم ممکنه طول بکشه
5-تغییر سرویس اصلاً امکان نداره هر چی خریدی دیگه....آره و اینا پولت هم عمراً برگرده در ضمن جابجایی هم رایگان نیست 10500 تومان هزینه داره!

Wtf!!!!
اگه این جوری باشه که خاک بر سر من که تا حالا نگرفتم ازش

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

فقط خودتون قضاوت کنید !!!

تا جایی که من میدونم و مشاهده کردم ، برخی ازمدیران اصلی شاتل تو فروم هایی مثل پرشین تولز و با نام کاربر عادی حضور دارند . و تمامی مطالب مربوط به شرکت خودشون رو بررسی میکنن . من که تو چنین فروم هایی ععضو نیستم . اما هر کسی عضوه ، عکسها رو اونجا هم بذاره . مخصوصا عکسها دوم و سوم .

z1nzbvh8er4ev9rxmka.png

مجبورمون میکنن توروز دانلود کنیم . شب بن میشیم و روز مجبوریم دانلود کنیم تا ترافیکمون باسرعت بالایی که دادن ( 400) تموم بشه . تا الان برای سه ماه فقط 12 گیگ ترافیک خریدم ! 6 گیگ هم داشتم !
خیلی بی انصافیه

bkab4rnpe99ok79klkg6.png

j3kt0o5n0at8dlygqgr8.png

184o7g1lrcktolez2dfi.png

موندم چرا پینگ ورزش 3 اینطوریه !!!! دارم شاخ در میارم !!! فوقالعاده هست سرورهاشون .

درباره پینگ شاتل اصلا نباید صحبت کرد.!! واقعا افتضاحه.
تو همون قسمت "نکات زیر را درباره ی سرویس ها در نظر داشته باشید" قبلا درباره پینگ نوشته شده بود.پینگ شرکت 300ms هست و 10% Pocket loss خواهیم داشت.نمی دونم این بند هنوز هست یا نه! :|
یه بارم تو نطر سنجی شاتل که گذاشته بود جواب داده بودم که سرویستون بده و این حرفا. از نمایندگی با من تماس گرفتن.یه اقایی بود.گفت:چرا شما گزینه بد انتخاب کردین؟ بهش گفتم پینگتون بالاست. بهم جواب داد مگه چیکار می کنین؟گفتم بازی.می دونید چی جواب داد؟
گفت:هنوزISP تو عوض نکردی؟(یعنی برو عوض کن.پینگ مینگ اینجا خبری نیست.) این ماه دوره‌اش تموم شه میرم مخابرات.

دلیل اینکه سرعت و پینگ توی سایتایی مثل ورزش 3 و دیجیکالا اینقدر خوبه اینه که این سایها هاستشون از ایران هست نسبت به سایت های دیگه از خارج کشور تامین میشه واسه همین اینقدر پینگ خوبه توی این سایت ها
دیدم چند بار دوستان پرسیده بودن کسی جواب نداده گفتم بگم:|

دلیل اینکه سرعت و پینگ توی سایتایی مثل ورزش 3 و دیجیکالا اینقدر خوبه اینه که این سایها هاستشون از ایران هست نسبت به سایت های دیگه از خارج کشور تامین میشه واسه همین اینقدر پینگ خوبه توی این سایت ها
دیدم چند بار دوستان پرسیده بودن کسی جواب نداده گفتم بگم:|

فک نکنم دوستانی که به این تاپیک سر می زنن. این نکته ای که شما اشاره کردی ندونن.
پینگ با سرورای داخلی باید زیر 50 میلی ثانیه باشه. نه 52 ,60.اگه کسی تعجب میکنه به همین دلیله.

یه سوال الان واسه شما که نت مخابرات داری isp رو information technology زده اما واسه من iran telecommunication نوشته نت منم مثلاً مخابراته همشهری هم هستیم که ...
2437558716.png
هر دوتا مربوط به مخابرات میشه این telecommunication فکر کنم از سمت کویت میاد اول ip هم همیشه 46 هست
information technology هم فکر کنم از سمت روسیه بیاد مثلا اون چند وقتی که اینترنت به دلیل زلزله گرجستان ترکیده بود هر وقت لینک telecommunication میگرفتی سرعت دانلود خوب بود پینگ هم پایدار میشد
یه نکته هم بگم که telecommunication با روسیه پینگ خیلی خوبی داره information technology هم با اروپا پینگ خوبی داره:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or