بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

هر دوتا مربوط به مخابرات میشه این telecommunication فکر کنم از سمت کویت میاد اول ip هم همیشه 46 هست
information technology هم فکر کنم از سمت روسیه بیاد مثلا اون چند وقتی که اینترنت به دلیل زلزله گرجستان ترکیده بود هر وقت لینک telecommunication میگرفتی سرعت دانلود خوب بود پینگ هم پایدار میشد
یه نکته هم بگم که telecommunication با روسیه پینگ خیلی خوبی داره information technology هم با اروپا پینگ خوبی داره:d
امکان تغییرش هست؟ میشه منم بیام infromation technology؟

امکان تغییرش هست؟ میشه منم بیام infromation technology؟
بستگی به لینکی داره که مودم میگیره یه جورایی شانسیه
هر بار که مودمو ریست میکنی امکان تغییرش هست
اما از تجربه خودم در ساعاتی که ترافیک کمه مثل اوایل صبح اگه مودمو ریست کنی لینک information technology میگیره و ساعات شلوغی و اوخر شب اگر ریست کنی لینک telecommunication میگیره:d البته کاملا تجربی گفتم:d

دوستان یه کمک میخوام.
متاسفانه این ISP بنده کارکنان به شدت دروغگویی داره.من پینگم همش Request time out میده.زنگ میزنم ISP.میگه این موضوع طبیعیه:)):|منم نمیتونم بگم دروغ میگی.یه جوابی بدید که من بهش بگم که بهش ثابت کنم داره چرت میگه.

بابا داتک پدر ما رو در اورد دانلودش شده6 کیلوبایت

---------- نوشته در 05:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:38 PM ارسال شده بود ----------

من داتک داشتم ، 128 نامحدود با سرعت دانلود 14 ، 30 تومن پول میدادم ماهی
الان آسیاتک دارم 512 نامحدود ، سرعت دانلود 50 تا 70 ، 20 تومن میدم ماهی
دیگه خودت حساب کن داستان چیه....
ایول به تو کار درست کردی

دوستان یه کمک میخوام.
متاسفانه این ISP بنده کارکنان به شدت دروغگویی داره.من پینگم همش Request time out میده.زنگ میزنم ISP.میگه این موضوع طبیعیه:)):|منم نمیتونم بگم دروغ میگی.یه جوابی بدید که من بهش بگم که بهش ثابت کنم داره چرت میگه.
تايم اوت چجوريه؟
اگه دوتا پشت هم ميده يعني dc ميشي ..كه اصلا جاي توجيه نداره...

دوستان یه کمک میخوام.

بهش بگو اقا یا خانم ...من یه سوال داشتم میشه به من بگید تایم اوت تو شرکت شما چه معنی میده ؟ ؟؟؟؟

خب خب.خدا رو شکر مشکلم حل شد.رسما زدم تو فاز سگ شدن:))50 تومن به شرکت بدهکار بودم.بهم امروز زنگ زدن.گفتن پول رو واریز کن.گفتم نمیریزم:))گفت چرا؟گفتم تا این وضعیت درست نشو پولو نمیریزم.نزدیک به 1 ساعت فک زدیم و داد و بیداد کردیم.خلاصه سرتون رو در نیارم.گفتم هرموقع این وضع درست بشه من پولتون رو میدم.گفت اینترنت رو قطع میکنیم.گفتم بکن:))بعدشم قطع کردم.1 ساعت بعدش زنگ زده،میگه آقا مشکل شما حل شد.برات یه "روت" جدا درست کردیم.الان با 8.8.8.8 پینگ گرفتم.پینگم شده 110:-oتو 100 تا حتی یدونه هم تایم اوت نمیده:-o

خلاصه بهم ثابت شد اینا مشکل از خودشون هست و الکی دروغ میگن فقط.شما هم اگر مشکل دارید همینکارو بکنید.بگید پولتون رو نمیدیم تا وضعمون درست بشه:))البته داد و فریاد فراموش نشه=))

راستی دوستان.این روت یعنی چی؟

آقا جک سال :
داتک شده 6 کیلو بایت :)) پدر ما رو در آورد این بنده خدا :دی
@ u.s.a
خوش به حالت به این پدر سوخته ها بدهکار شدی و به خدمتشون رسیدی . اینجا ما از این کارا نمیتونیم بکنیم :( ...

عزیزم تو این مملکت باید "اخلاق سگی" داشت.واقعا شرمندم که اینو میگم.ولی اگر آدم بخواد با متانت رفتار کنه،دائم اسکولش میکنن.من نزدیک به 3 ماه بود که مشکل داشتم.آدمی هم نیستم که همش اهل داد و بیداد و لات بازی باشم.ولی وقتی ببینم چاره ایی ندارم،به بهترین شکل انجامش میدم.سایر دوستانی هم که مشکل دارن،باید زنگ بزنن و تا میتونن داد و بیداد کنن.یه 2-3 تا فحش و تیکه ملایم هم توصیه میشه:))

اینم تست اینترنت ما

7e9twf19zmyscrwndqjk.png

75601489.png

2438319080.png

اینترنت یک مگ نامحدود مخابرات سرعت دانلودش خوبه ولی پینگ داغونه

آخرین ویرایش:
آقا جک سال :
داتک شده 6 کیلو بایت :)) پدر ما رو در آورد این بنده خدا :دی
@ u.s.a
خوش به حالت به این پدر سوخته ها بدهکار شدی و به خدمتشون رسیدی . اینجا ما از این کارا نمیتونیم بکنیم :( ...

داتک پدر منو دراورده باورت میشه سرعت دانلود 6 باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or