بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

نت من تركيده نه ميشه بازي كرد نه دانلود كرد(تا ١ ماه پيش سرعت دانلود زير ٤٠٠ نميومد پينگم هم زير ٢٠٠ بود) lol يه مشت دزد ....
429360314.png

429360073.png

الان زنگ زدم پارس ، گفتم سرعت چرا انقد اومده پایین ؟ پینگم اومده پایین !

گفت سرعتتون چنده ؟ گفتم 40 - 50 ! گفت عالیه ! :| بعدش گفت پینگتون چنده ؟ گفتم 350 :| گفت زیر 500 عالی و معقوله :|

مثل اینکه قرار نیست این بحث های حاشیه ای تموم بشه. شاید حدود 50،60 تا پست فقط توی این مدت پاک کردم و با اینکه میدونم همه حق دارن از این وضعیت ناراحت باشن ، ولی مجبور شدم یه عده رو بن کنم یا اخطار بدم.
مشکلاتی وجود داره که همه ازش عصبانی هستیم و کمتر کسی هست که الآن اعتراض نداشته باشه. ولی راهش این نیست که بیاین اینجا پست هایی بزنین که خودتون بهتر از من میدونین عواقبش چی هست. اینجا تا 100 میلیون سال دیگه هم اعتراض کنین و یه سری حرف ها رو بزنین ، نه فرقی به حال کیفیت و قیمت اینترنت میکنه نه چیزهای دیگه. تنها سودش اینه که همین جا رو هم از دست میدین. نیاز به توضیح بیشتر نداره و هر کسی که چند روز با اینترنت آشنا باشه میدونه چی میگم.
پس لطفاً خودتون رعایت کنین و انقدر به بحث هایی که میدونین مشکل ساز هست ادامه ندین. برای من خیلی راحت تره که این تاپیک رو با یه کلیک ساده در عرض 5 ثانیه قفل کنم و جلوی همه بحث ها رو بگیرم تا اینکه دونه دونه پست پاک کنم و اخطار بدم.
باز هم میگم لطفاً رعایت کنین که نیازی نباشه لیست اخطار گرفته ها و بن شده های این تاپیک روز به روز بیشتر بشه.

من مخابرات اهواز گرفتم 1 مگ 8گیگ در ماه 1 ساله طرح جشنواره ای...الان می خوام 2 مگش کنم پشتیبانی اهواز میگه اصلاً امکان نداره بهشون میگم آخه این چیه که امکان نداره؟ میگه باید صبر کنی دوره 1 ساله شما تمام بشه..به نظر شما راهی نیست که بشه مشکل منو حل کرد؟ پشتیبانی تهران پیگیری می کنه؟ شماره تلفنش چنده؟ به شخصه احساس میکنم مشکل از کالیبره پشتیبانی اهواز باشه که میگه امکان نداره..من هیچ قراردادی امضا نکردم قراره هزینه اینترنت رو قبض تلفن بیاد به نظر شما من چی کار می تونم بکنم؟ حتی 1 برگه مدرک شناسایی بهشون ندادم! 1 امضا هم از من ندارن!

من مخابرات اهواز گرفتم 1 مگ 8گیگ در ماه 1 ساله طرح جشنواره ای...الان می خوام 2 مگش کنم پشتیبانی اهواز میگه اصلاً امکان نداره بهشون میگم آخه این چیه که امکان نداره؟ میگه باید صبر کنی دوره 1 ساله شما تمام بشه..به نظر شما راهی نیست که بشه مشکل منو حل کرد؟ پشتیبانی تهران پیگیری می کنه؟ شماره تلفنش چنده؟ به شخصه احساس میکنم مشکل از کالیبره پشتیبانی اهواز باشه که میگه امکان نداره..من هیچ قراردادی امضا نکردم قراره هزینه اینترنت رو قبض تلفن بیاد به نظر شما من چی کار می تونم بکنم؟ حتی 1 برگه مدرک شناسایی بهشون ندادم! 1 امضا هم از من ندارن!
زنگ بزن 2828

توروخدا یه نگاه به این بندازید.
دقیقا یه تاپیک مثل تاپیک ما ایرانی ها هست.
Talk to me about Internet speeds - NeoGAF
اما اونا چی میگن و ما چی میگیم.:|

چی بگم:
I shouted at my ISP so much they decided to not only pay for my internet for the year, but give me £10 back at the end of my contract. It's only 10mb but I'm not gonna complain for a second.It can handle HD relatively well and does SD pretty much as you want it.

:|

چی بگم:
I shouted at my ISP so much they decided to not only pay for my internet for the year, but give me £10 back at the end of my contract. It's only 10mb but I'm not gonna complain for a second.It can handle HD relatively well and does SD pretty much as you want it.

:|

بابا حرفه ای هستن ایران خراب بشه چی داره که سرعت اینترنت داشته باشه

دوستان چند روزی هست این مشکل پیش اومده برام. سخت افزاریه یا نه؟ :

حتما باید مودم یه آن\آف بشه تا سرعت دانلود مناسب بشه. بعد از 15 مین باز سرعت میاد رو 8-9!

512 مخابرات. نامحدود هم هست.

دوستان چند روزی هست این مشکل پیش اومده برام. سخت افزاریه یا نه؟ :

حتما باید مودم یه آن\آف بشه تا سرعت دانلود مناسب بشه. بعد از 15 مین باز سرعت میاد رو 8-9!

512 مخابرات. نامحدود هم هست.

اینم از سرعت ما :>

---------- نوشته در 05:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:16 PM ارسال شده بود ----------

اینم از سرعت ما:>

داداش امیر من نمیتونم پیام خصوصی ارسال کنم . این دایناسور به من امتیاز منفی داده نمیشه واسه کسی پیام فرستاد. ولی در رابطه با اون قرارداد یکساله متاسفانه باید بگم که از طریق تهران کاری نتونین انجام بدین باید حضوری برید کیان پارس دفتر نمایندگی باهاشون جر و بحث کنید شاید یه چیزی شد. تلفنی کاری نمیکنن واست حضوری برو .

داش دایناسور من دیگه پست نمیدم. وضعیت خرابه هست که هست به درک. حرفت قبول ولی تو هم ته دیکتاتوری هستی. حداقل قبل از بن یه اخطار بده. ( ولی تو این چند روز دهنت سرویس شد نه :d ) خوب مرد حسابی زور داره بری این همه پول نت بدی بعد اینطوری... ولی کلا حق با جنابعالی است و این حرف ها چیزی جز ضرر واسه سایت نداره واون رو تو خطر ******* قرار میده. دوستان یکم نمکشو کمتر کنید درسته پول دادید ولی چه میشه کرد. سعی کنید یه سرگرمی جدید جایگزین نت کنید . ( عنوان تاپیکو عوض کنید به بازی های محلی هم بهتره هم پینگش پایینه :d)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or