بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

برای من خیلی جالبه ! دوستان تگ هاشون یا امضاء هاشون رو پینگ گرفتن از سرور داخل گذاشتن افتخار می کنن ! فکر کردن نتشون خیلی خداست و دانلود بالا هم دارن حال
می کنن ولی قابل توجه : پینگ رو باید نسبت به Cet یعنی Central EU T بسنجید اگه اونجا پینگ زیر 200 داشتی اونموقع نتت خوبه حرفی واسه گفتن !!!!!

سرور تهران هیچ ملاکی برای پینگ تایم نیست پس با سرور های داخل پینگ نگیرید که همش فیک هست ، ISP ها سرعت دانلود رو میبرن برای سرویس ها محدود بالا و تعداد ضریب اشتراک برو هم زیاد می کنند در نتیجه ترافیک مرکز استاندارد نیست پینگ میره بالا فضایی ، تمام کاربرهای گیم میدونن پینگ تایمشون باید Stayable باشه تا بتونند بازی کنند یعنی پینگ 200 / 250 ... که بازم خیلی بده این پینگ تو ایران باید به شما 150 تحویل بدن که متسفانه نمیدن و دلایلشم در یک کلمه -----> دروغ !!! خلاصه میشه .

استاندارد پینگ رو شرکت ها تو قرار داد 550 تعیین کردند که همین جا میگم کاملا * * * * هست چون استاندارد پینگ تو جهان زیر 250 مشخص شده یعنی از اروپا تا آمریکا و .. مثلا کاربر گیمی از US به Eu کانکت میشه ماکسیمم پینگش زیر 250 هست تا خود سرور اونم به دلیل فاصله و ... و موارد دیگه .
اینجا به خاطر ضریب شیرنگ های غیر قانونی و افزایش سرعت دانلود های فضایی پینگ تو مراکز داغون میشه و ... خلاصه اینه که سرعت دانلود بالا میدن تا شما ترافیکت رو بیشتر بسوزونی و بیشتر گیگ سوخت بدی و پول پول پول .

دوستان چند روزی هست این مشکل پیش اومده برام. سخت افزاریه یا نه؟ :

حتما باید مودم یه آن\آف بشه تا سرعت دانلود مناسب بشه. بعد از 15 مین باز سرعت میاد رو 8-9!

512 مخابرات. نامحدود هم هست.
مشکل از ISP هستش . مودم ها کار پیچیده ای انجام نمی دن اگر با ریست های متوالی به سرعت و پینگ مطلوب می رسید بدونید از ISP هستش ( مهم ترین مشکلی که ISP ها اخیرا داشتن همین مورد بود ریت دانلود ابتدا بالا بود بعدش تا صفر (!) می اومد پایین )

ISP ها مدتی مشکل دارن آروم آروم دارن حل می شن بازم تماس بگیرید مرکز مخابرت بپرسید به خصوص اینکه نامحدود دارید این مشکل شدیدتر - مودم هم یک ریست کلی کنید خیالتون راحت بشه .

برای من خیلی جالبه ! دوستان تگ هاشون یا امضاء هاشون رو پینگ گرفتن از سرور داخل گذاشتن افتخار می کنن ! فکر کردن نتشون خیلی خداست و دانلود بالا هم دارن حال
می کنن ولی قابل توجه : پینگ رو باید نسبت به Cet یعنی Central EU T بسنجید اگه اونجا پینگ زیر 200 داشتی اونموقع نتت خوبه حرفی واسه گفتن !!!!!

سرور تهران هیچ ملاکی برای پینگ تایم نیست پس با سرور های داخل پینگ نگیرید که همش فیک هست ، ISP ها سرعت دانلود رو میبرن برای سرویس ها محدود بالا و تعداد ضریب اشتراک برو هم زیاد می کنند در نتیجه ترافیک مرکز استاندارد نیست پینگ میره بالا فضایی ، تمام کاربرهای گیم میدونن پینگ تایمشون باید Stayable باشه تا بتونند بازی کنند یعنی پینگ 200 / 250 ... که بازم خیلی بده این پینگ تو ایران باید به شما 150 تحویل بدن که متسفانه نمیدن و دلایلشم در یک کلمه -----> دروغ !!! خلاصه میشه .

استاندارد پینگ رو شرکت ها تو قرار داد 550 تعیین کردند که همین جا میگم کاملا * * * * هست چون استاندارد پینگ تو جهان زیر 250 مشخص شده یعنی از اروپا تا آمریکا و .. مثلا کاربر گیمی از US به Eu کانکت میشه ماکسیمم پینگش زیر 250 هست تا خود سرور اونم به دلیل فاصله و ... و موارد دیگه .
اینجا به خاطر ضریب شیرنگ های غیر قانونی و افزایش سرعت دانلود های فضایی پینگ تو مراکز داغون میشه و ... خلاصه اینه که سرعت دانلود بالا میدن تا شما ترافیکت رو بیشتر بسوزونی و بیشتر گیگ سوخت بدی و پول پول پول .

من به شخصه غلط بکنم بگم نتم خیلی خوبه.. پینگ زیر 200 خوبه؟؟ بابا یارو تو بتل پینگش 2 هست ...مسخره ترین لفظی که شنیدم تو زندگیم اینترنت پرسرعت بوده...که الان همه ی isp ها میگن بشتابید اینترنت پرسرعت و ارزان...تا حالا به این لفظ توجه کردین؟ پرسرعت!!! در حد بوگاتی ویرون! الان جدیداً رایتل داره پر سرعت پر سرعت میکنه...بپا تصادف نکنی این قدر سرعتت بالاست....)x

2429458991.png
2429469753.png

آخرین ویرایش:
من مخابرات اهواز گرفتم 1 مگ 8گیگ در ماه 1 ساله طرح جشنواره ای...الان می خوام 2 مگش کنم پشتیبانی اهواز میگه اصلاً امکان نداره بهشون میگم آخه این چیه که امکان نداره؟ میگه باید صبر کنی دوره 1 ساله شما تمام بشه..به نظر شما راهی نیست که بشه مشکل منو حل کرد؟ پشتیبانی تهران پیگیری می کنه؟ شماره تلفنش چنده؟ به شخصه احساس میکنم مشکل از کالیبره پشتیبانی اهواز باشه که میگه امکان نداره..من هیچ قراردادی امضا نکردم قراره هزینه اینترنت رو قبض تلفن بیاد به نظر شما من چی کار می تونم بکنم؟ حتی 1 برگه مدرک شناسایی بهشون ندادم! 1 امضا هم از من ندارن!
سلام داداش
به نظر من برو دفترشون شما هم که دیگه کیانپارسی در خونتون رو به دفتر مخابرات باز میشه:d اونجا خیلی بهتر کار رو راه میندازن
راستی شنیدم جشنواره ترافیک شبانه نداره درسته؟ اگر اینطوری باشه که به نظر من مفت نمیرزه:d فسخش کن برو از اول یه فرم بگیر پر کن ایندفعه 2 مگ ثبت نام کن شبانه هم داره توپ توپ
اینم تست من بعد از فجایع اخیر

اینو بگم من از اروپا تا امریکا پینگم از 40 بالاتر نرفت هیچ وقت. ایتالیا

از 40 ؟ شما نتت برای چه ISP و چه سرعتی هست ؟
در جواب اون دوستمون هم که گفت اینا اینترنت نیست بگم که اینترنت هست ولی اسمش کلا برداری از نوع .... است .
هیچ کسی نیست که نگه اینترنت اشغال و افتضاح هست و از خدمات راضی باشه اینا جای مردم هم تصمیم میگیرن ! کارشناس اومده میگه بخاطر آلودگی هوا و تعطیلات سرعت نت کم شده
و خوب طبیعی هست مثل همه جای دنیا الان اروپا تعطیلات کیریمس رو دارن نتاشون خیلی عالی مثل ساعت دقیق کار میکنه خوب برای اونا چرا افت نداره ؟ تعطیلن ؟
متاسفانه کارشناس ها جای مردم میان حرف میزنن و ....

این دوستمون سینا شما یه WvWvW برو بیبنم :p تو بازی guild wars 2 ببینم نظری داری میتونی بگی نت من خوب 40 تا پینگ بالاتر و ...

در جواب اون دوستمون هم که گفت اینا اینترنت نیست بگم که اینترنت هست ولی اسمش کلا برداری از نوع .... است .
هیچ کسی نیست که نگه اینترنت اشغال و افتضاح هست و از خدمات راضی باشه اینا جای مردم هم تصمیم میگیرن ! کارشناس اومده میگه بخاطر آلودگی هوا و تعطیلات سرعت نت کم شده
و خوب طبیعی هست مثل همه جای دنیا الان اروپا تعطیلات کیریمس رو دارن نتاشون خیلی عالی مثل ساعت دقیق کار میکنه خوب برای اونا چرا افت نداره ؟ تعطیلن ؟

این دوستمون سینا شما یه WvWvW برو بیبنم :p تو بازی guild wars 2 ببینم نظری داری میتونی بگی نت من خوب 40 تا پینگ بالاتر و ...

اگه دقت کنی اون کلمه ایتالیا رو اخر پست ایشون میبینی; یعنی ایران نیستن .

دوست عزیز مثل اینکه من منظورمو درست نرسوندم. منظور من این بود که در ایران ما کلا اینترنت نداریم. من دانشجو هستم توی میلان ایتالیا. هم در ایران اینترنت مثلا پر سرعت دارم هم توی ایتالیا اون کامنتم منظورم اینترنت در ایتالیا بود. اخر کامنتمم نوشتم ایتالیا شما عجله کردی تو خوندن کامنت. یا شایدم من از نگارش صحیح زبان مادری عاجزم.

کسی حجمی داتک یا پارس آنلاین نداره یه آمار به ما بده سرعت روزانه و شبانش چطوریاس؟ ترجیحا سرویس 30 گیگ سرعت 512.

من حجمی پارس آنلاین دارم، 256
اوایل که سرویس گرفته بودم، روزها سرعتم روی 200 بود، شبها هم 130 140
ولی چه فایده که دوام نداشت!:( بعد 5 6 ماه، سرعت روزانه ام شد 100 ، شبها هم بین 60 تا 100 ...

سلام دوستان کمکککککککککک لطفا کمک کنید

من چند وقتیه شارژ خالی میکنم ... یه چند روره نرم افزار نصب کردم امار رو دارم .... امروز یکم بیشتر دقت کردم دیدم هیچی باز نیست وب بسته همه چی بسته داره عدد میندازه مثلا 13 20 80 90 kbs یه چند دقیقه ای گذشت از 312 مصرف کلا یهو شده 318 شش مگ مصرف کرده .... هرچی هم برنامه بود بستم ..بازم داره میندازه ...چکار کنمممم ... یک ساله همش شارژ میخرم ..هیچ کیفی هم نکردم ... دو ماهی 35 تا 45 دارم پول میدم..........لطفا کمک کنید
اسم نرم افزار نصب کردم DU_Meter_6.05_Build نرم ساده ای هستش

من چند وقتیه شارژ خالی میکنم ... یه چند روره نرم افزار نصب کردم امار رو دارم .... امروز یکم بیشتر دقت کردم دیدم هیچی باز نیست وب بسته همه چی بسته داره عدد میندازه مثلا 13 20 80 90 kbs یه چند دقیقه ای گذشت از 312 مصرف کلا یهو شده 318 شش مگ مصرف کرده .... هرچی هم برنامه بود بستم ..بازم داره میندازه ...چکار کنمممم ... یک ساله همش شارژ میخرم ..هیچ کیفی هم نکردم ... دو ماهی 35 تا 45 دارم پول میدم..........لطفا کمک کنید

اگه مودمت وایرلس هست شاید دارن ازت می دزدن.

یکم کامل تر توضیح بدید لطفا .
دوستمون راست میگه اگر سیستم وایرلس دارید و محدودتون هم آپارتمان شکل هست دقت کنید حتما از وایرلس با رمز عبور استفاده کنید ( WPA2 ) - چراغ های Lan مودم ( چه لن کابل چه وایرلس لن ) همه چی نشون می ده اگر بی دلیل به صورت چشمک زن سریع در حال فعالیت هست شما در حال دانلود و آپلود هستید - در همون نرم افزاری گفتید قسمت View Connections چک کنید ببینید وضعیت برنامه ها رو - آپدیت های خودکار ویندوز هم چک کنید که OFF باشه - در نهایت نشد تماس بگیرید با ISP و مودم ریست کلی کنید و یوزر پسورد خئودتون تغییر بدید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or