بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

الو؟ دوستان؟[/
دوست عزیز اگر تهرانی میتونم یه سرویس خوب بهت معرفی کنم فقط وایرلس هست و سرعتش تا حداکثر 300 کیلوبایت هست. ولی کلا نوسان خیلی کمی داره و پینگ تایم 100 یا کمتر به طور ثابت با آی پی 4.2.2.4 واسه مولتی پلیر و دانلود عالی هستش اما چون پهنای باندش اختصاصی هست تقریبا ماهی 120 تا 150 پات در میاد. ولی همش با 8 گیگ ترافیک. حالا اگر بخوای ترافیک بیشتری بخری باید به ازای هر گیگ 9000 هزار تومن بدی. ترافیک گرونه چون گفتم اصلا نوسان نداره و در تمام ساعات روز کیفیتش عالی هست. با ترافیک ماهانه همون ماهی 300 تومن تقریبا پات در میاد. بسته به مصرف حجم اضافت داره. حالا اگه خواستی بگو تا بهت آدرسشو بدم اگر هم سرعت بالای 6 مگ میخوای میتونی از آی تک سرویس بگیری. کیفیتش رو نمیدونم چطوره ولی تو سایتش میتونی بررسی کنی. اون اولی هم که گفتم سایت نداره و فقط دفتر نمایندگی داره که باید حضوری بری وگرنه آدرس سایتشو واست قرار میدام ولی آی تک آدرس اینترنتی داره

ممنون دوست عزیز ولی متاسفانه حجمی که میگید خیلی کمه
من بیشتر برای دانلود میخوام تا وب گردی
من حداقل روزی 3-4 گیگ دانلود دارم
با این وضعی که شما میگید من باید میلیونی پول بدم
اگر کس دیگری هم شرکتی میشناسه ممنون میشم معرفی کنه ^_^

بعد از زنگ زدن به پشتیبانی که اشغال بود
برا همین از پارتی استفاده کردیم که یکم جواب داد:>
سرویس مخابرات 512 نامحدود-مخابرات بلوارفردوس
18277908674977287027.jpg

سلام کسی اموزش کانفیک کردن مودم Adsl و وایرلس را داره برام پیام خصوصی بده ممنون هستم از کمکتان

خیلی سادس و الان اکثر مودم های ADSL از وایرلس همزمان پشتیبانی می کنن کافی مودم کلی تنظیم کنید وایرلس هم می تونید بگییرید ازش ( تنظیم وایرلس بیشتر مربوط به شناسایی خود مودم در ابزارهای دیگه هست و امنیت )
گوگل سرچ کنید راحت به نتیجه می رسید خیلی سادس برای یک تنظیم کلی .

خیلی سادس و الان اکثر مودم های ADSL از وایرلس همزمان پشتیبانی می کنن کافی مودم کلی تنظیم کنید وایرلس هم می تونید بگییرید ازش ( تنظیم وایرلس بیشتر مربوط به شناسایی خود مودم در ابزارهای دیگه هست و امنیت )
گوگل سرچ کنید راحت به نتیجه می رسید خیلی سادس برای یک تنظیم کلی .
ببین من سرچ کردم چیز بدرد بخوری پیدا نکردم اگر می شود به من از پایه یاد می دهی من هیچ بلد نیستم

صبا کلا پوکید الان با خط شاتل دارم کار می کنم ...
خیلی کند شده نمی دونم باز چه غلطی دارن می کنن ...
حرف هم می زنی انگار استتار کردن تو فروم واسه اخطار دادن ...
اه ..

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or