بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

داداش میشه بگی شما کجا هستی که این پینگ رو با مخابرات داری؟ من که مخابراتم همچین پینگی رو اصلا ندارم خیلی خوب باشه 160 یا 150 اون فقط صبح زود. بقیه روز دیگه بالای 220. حالا میشه یه پینگ با 4.2.2.4 بگیری بعد بگی چطوره ؟ کدوم شهر هستین ؟

اصن هیچوقت نه قطع میشه نه افت سرعت میده نه پینگش بالا میره! :>
خیلی مشکوکه! /:):-s

2404803215.png

http://www.speedtest.net/result/2404803215.png
اینترانت خوبی داری, یک تست هم از آلمان و انگلیس بذار ببینیم وضعیت اینترنتت چه جوریه. :>

نت من که امروز کامل به فنا رفته:-& زنگ میزنم پشتیبانی مخابرات میگه 35 نفر تو صف هستن:| حساب کن ببین دیگه چقدر ترکیده :-o با امروز نزدیک به یک هفته است که نه میشه دانلود کرد نه بازی انلاین. قراردادم هم داره تموم میشه و تمام پولم هدر رفت. هیچ کس هم خسارت نمیده.:| من میخوام برم کره شمالی زندگی کنم اگه کسی میاد اطلاع بده تا با هم بریم!:-/ افغانستان هم بود اشکالی نداره باو !:d

خوب من مخابرات با سرعت 512 امروز پینگ و دانلودم به بهترین حالتش رسیده ! البته شاید به خاطر تو زمان های دیگه که کاربر زیاد میشه به مشکل بخوره ! ولی فعلا خوبه

امروزم با اینترنت به فــــــــــــــــــــــــ...ک رفته ایران حال کنید .
امروز صبح رفتم دیدم پینگم 210 بود .
رفتم اساسین مولتی پلیر بازی کنم یه خورده یه مچ هم نتونستم جوین بشم و دست آخر پرت شدم بیرون !
یعنی سرعت 5 Kb/s هم نیس .
واقعا دیگه شورشو در آوردن .
مملکته داریم ؟!

زنگ زدم پشتیبانی مخابرات استان گفت مشکل افت سرعت و پینگ از طرف خودشونه و وقتی هم نمیتونه بگه که کی درس میشه !
گفتم چرا ؟! میگه مشکل از خارج ایرانه :دی !

میگما نکنه بازم یه کوسه ای کابل رو گاز گرفته :دی یا لنگر یه کشتی خورده با این کابل بی صاحب :دی !

امروزه روز 5اُمه فک کنم! سرعت زیر 10kb پینگ بالای 350 همراه تایم اوت فراوان :دی

زنگ زدم پشتیبانی مخابرات استان گفت مشکل افت سرعت و پینگ از طرف خودشونه و وقتی هم نمیتونه بگه که کی درس میشه !
گفتم چرا ؟! میگه مشکل از خارج ایرانه :دی !

میگما نکنه بازم یه کوسه ای کابل رو گاز گرفته :دی یا لنگر یه کشتی خورده با این کابل بی صاحب :دی !

امروزه روز 5اُمه فک کنم! سرعت زیر 10kb پینگ بالای 350 همراه تایم اوت فراوان :دی

نخیر داداش . من خودم دو روز پیش زنگ زده بودم از افت سرعت و افزایش پینگ گلایگی کردم گفتن دست ما نیست پهنای باندمون از خارج کم شده .
میخواستن پهنای باند رو گرون کنن دیدن مردم نمیتونن بدن و چندتا از مسئولین هم مثل اون زنه مخالفت کردن جاش پهنای باند کمتری از خارج دارن میخرن حالا گرونشم کردن که بماند .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or