بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

بقیه جاها رو نمیدونم اما یک داستانی از اینجا براتون میگم :
من اینجا صبا نت دارم یکی از دوستام خونشون با ما حدود یک کیلومتری فاصله داره و از قرار معلوم طرف های اونا فیبر نوری هست حالا این دوست من هر جا میرفت بهشون سرویس نمیدادند تا این که من گفتم بیا بریم از صبا نت من برات میگیرم با هم رفتیم اونجا توی شرکت بهشون گفتم و اون ها هم جواب دادن که چون فیبر نوری هست مخابرات به هیچ شرکتی اجازه نمیده رو فیبر نوری سرویس بده ! و بعدش هم گفت هر جا برین بهتون سرویس نمیدن به این دلیل هست و فقط باید از مخابرات بگیره ! با هم رفتیم مخابرات شماره خط رو بهش دادیم یارو گفت اونجا پره ! و حدود 20 نفر هم توی صف هستن برای گرفتن سرویس بعد گفتیم خب چجوری باید برای این منطقه نت بگیریم ؟ گفت که ساده هست شما صبر میکنید و اسمتون میره توی صف هر وقت یکی از کسایی که سرویس داره خطش رو خالی کرد بعد میدیم به شما البته شما باید توجه داشته باشین که الان 20 نفری توی نوبت هستن و شما بعد از این که این که اینا سرویسشون رو گرفتن میتونید بیاین و سرویس بگیرین این ماجرا مربوط میشه به حدود سه ماه پیش و از اون زمان تا دو روز پیش که من برای کاری رفته بودم اونجا و سوال کردم فقط 2 نفر خالی شده بود ! حالا این رفیق من الان باید چی کار کنه ؟ اخه این چه وضعی هست ؟ من خودم هم که چند سال پیش از صبا نت سرویس رو سفارش دادم رسما 3 ماه طول کشید تا وصل بشه تا یک ماه که فقط داشتم بهشون زنگ میزدم یعنی یوزر و پس رو به من داده بودن ها فقط نت قطع بود ! از اخر مشخص شد که مخابرات وصل نکرده نت من رو و مشکل از مخابرات بوده اینم از اونجایی فهمیدم که بعد از همون دو سه ماه که من مدام پیگیری میکردم از مخابرات با گوشیم تماس گرفتن گفتن شما بیا از مخابرات سرویس بگیر ! بعد من اونجا فهمیدم که همش زیر سر اینا هست بعد از پیگیری ( دعوا ) سه روز بعدش نت درست شد , نه خدایی این چه مدلی هست واقعا خیلی نت بدربخوری میدن که باز اینقدر دنگ و فنگ هم داره برای گرفتنش واقعا که ......

این هم سایت سرویس دهنده من:
سایت Bahnhof
فقط زبانش سوئدی هست.
مورد دیگه در مورد وایرلس . اینجا کلا به خاطر شرایط آب و هوایی ترجیح نمیدند که کار کنند. ولی 3G که کل سوئد ساپورت می کنه . 4G هم که بیشتر شهر ها ساپورت می کنند. جایگزین وایرلس شدند. علت اصلی ارزونی هم میشه به خود تکنلوژی Fiber اشاره کرد.

دمشون گرم ، خوشم میاد به فکر جوانان کشور هستن و با هر تهاجم فرهنگی مقابله میکنن.
زدم تا سایت باز بشه دیدم ف یلتر کردن :-&

بچه ها دست به کار شید ! ... واقعا خبریه ! من تایم اوت دارم !

( 512 مخابرات تهران نامحدود )

من که تو این بلاد نمی مونم هر جور شده میرم ولی باز هم داریم به فنا میریم

اگر بازی آنلاین به فنا اعصاب خوردیه !

-
دوستان من مطمئن باشم این نامحدود مخابرات اگه زیاد دانلود کنی سرعت رو نمیارن پایین؟دهنم سرویس شده نمیدونم چیکار کنم.

نمیارن پایین ... البته برا ما اینطوریـه !

اقا من همین جا اعلام میکنم که پیش بچه های پول دار و دنیا دیده و حرفه ای این سایت هیچی نیستم.
ولی آقایی که با ۲۰ دلار اونم با همسایتون(یعنی ۱۰ دلار دیگه نصف کنیم) هم اینترنت ۱۰۰ مگ هم تلفن و هم تلویزیون میگیری میشه سایت سرویس دهنده تون رو بدی منم ببینم از چه پکیجی استفاده میکنی؟؟؟؟؟؟ احتمالا یدونه stb هم بهتون دادن دیگه؟؟؟؟ و همچنین یدونه تلفن ip یا شایدم stb شما خودش پورت آنالوگ داره.(اقا با این اوصاف این یارو که به شما این امکانات رو میده آتیش زده به مالش)
ممنونم که منو از جهل در آوردید و فهمیدم که واقعا دولت کشور های دیگه دارن به مردمشون چنین حالایی میدن. مرسی واقعا
من خودم جایی که بودم رو براتون میزارم مثلا این دو تا از باندل های at&t یکی ار معروف ترین سرویس دهنده های آمریکاست. اینجا رو ببینید و توجه داشته باشید پول چند ماه رو جلو جلو ازتون میگیره. و خدماتش چیه اصلا با چیزی که شما میگی قابل مقایسه هم نیست.
یا اصلا از این بهتر می خواید میتونید برید اینجا و با توجه به ایالتی که هستید پیشنهاد ها رو اونم تشویقی ببینید. (بهترین سرویس دهنده آمریکا هستش چه wireless و چه wire)
توجه داشته باشید اینو گذاشتم ببنید از رو شکمم حرف نمیزنم خریدم و دیدم که بهتون میگم.
شما هم سایت بدید من ببینم به این قیمت هایی که شما دارید میگید
نمی خوام بی احترامی کنم ولی خیلیا که اینجا پست میزارن بخدا تا قم نرفتن و فقط شنیدن.به کسی بر نخوره خواهشن
نتیجه ی اخلاقی صحبت های شما::|
1-زنده باد جمهوری اسلامی
2-مرگ بر امریکا

شما مثل اینکه رفتی آمریکا فکر کردی بهترین کشور دنیاست؟! اینترنت سوئد جز چند تای اول اینترنت دنیاست. الان یوزر خانگی داره 1000mbps اینترنت میگیره. ما از طریق فیبر نوری اینترنت و تلفن و تلیوزیون میگیرم. فیبر نوری تا داخل ساختمون میاد و از اونجا داخل باکس تقسیم میشه به تلویزیون دیجیتال ، اینترنت ، تلفن ! پس نیازی به باکس جدا برای tv نداریم. مورد بعدی اینکه اینجا 3 نوع اینترنت ارائه میشه. اول adsl که بستگی به فاصله از سرویس دهنده تا 80 mbps سرعت میدند که مثل ایران از طریق کابل تلفن استفاده میشه. که تو این حالت بیشتر از 6 mbps تا 30 mbps سرویس می دند اونم بخاطر فاصله! زیر 1 کیلومتر می تونند تا 80 Mbps بگیرند.
مورد دیگه 4G هست. که خوب مثل 3g می مونه . و اینم تا 80 mbps سرویس می دند.
و در آخر فیبر نوری که در خیلی رو به رشته. این از همه ارزونتر و سرویس بهتری داره. که خوب باید محله ای که هستید سرویس بتونند بدند. که کم کم دارند همه جارو و همه ی خونه ها رو مجهز می کنند.
هزینه تو این مورد خیلی خیلی کمتر از بقیست!
مورد دیگه اینکه آمریکا کشور سرمایه داریه! سوئد کشور سوشیالی هست! اینجا هر کسی کار می کنه از درآمدش 35 تا 40 درصد مالیات میده ! پس اگه از نظر رفاهی مجهز تر از آمریکاست! که اگه به رتبه ای سال های 2011 یا 2010 نگاه کنی می فهمی! دلیل اصلیش همین سیستم سوشیالی هست که حاکمه!
و اینکه من عادت ندارم مثل شما صحبت کنم! حرفمو می زنم! آخه عزیز اینجا بیشتر بچه ها منو میشناسند! من الان از همین اینترنت خونم دارم سرور اجاره می دم به ایران! سرعت نت خونم با سرعت بیشتر دیتاسنتر ها برابری می کنه! الان شما بیا تیم اسپیک من تا بیشتر روشنت کنم!
از قم متنفرم! آره تا قم نرفتم! ولی به غیر از قم بقیه جاهارو هم دیدم هم شنیدم! از آمریکا هم اگه تا حالا ندیدم که تا 3 4 ماه دیگه می بینم، ولی خوب میدم چه وضیعتی دراه! منم گفتم اگه آمریکا رو می خوای ملاک قرار بدی بهتره ندی!
لینک ها هم واست می زارم!
عزیزم شما اگه ۲ ۳ صفحه قبل رو ببینید اینجا حرف آمریکا و اینترنتش شد که منم گفتم اینجوری نیست بعد یه عده اومدن دعوا راه انداختن که من طرف رژیم رو گرفتم و از این حرفا برای همینم من آمریکا رو مثال زدم.
برای تکنولوژی ADSL هم تا جایی که من سوادم اجازه میده و می دونم اخرین نسخش ADSL2+ هستش(سال ۲۰۰۸) که تو ایده ال ترین شرایط تا 24mbps سرعت میده و نه بیشتر . برای اطلاعات بیشتر میتونید اینجا رو ملاحضه کنید.
یک تذکر میمونه که منظور من از وایرلس خدمات تلفن همراه(مانند LTE یا 3G یا wimax یا ...) هستش نه چیزی که تو ایران مرسومه و بهش میگن اینترنت وایرلس.اینم بگم که برای فن آوری HSPA برای شبکه نسل سوم موبایل میتونه در حالت ثابت با دستگاه های امروزی که دست مردم هست تا 21mbps و در حالت حرکت تا 7mbps یا کمی بیشتر بهتون خدمات دیتا ارایه کنند. البته توجه داشته باشید که در شرایط آزمایشگاهی این سرعت ها خیلی بالاتر میره.ولی میمونه شبکه نسل چهارم موبایل که LTE نامیده میشه و این شبکه اولین بار توسط سامسونگ مطرح شد و بعضی جاها به وایمکس ۲ هم مشهور هستش. درباره سرعتش بعدا اطلاعات بیشتر میزارم.
برای FTTH (سرویسی که شما استفاده میکنی) هم من هیچ تجربه ای نداشتم که بخوام بیام و نظر بدم. برای ارزونی هم اینطور که شما میگی و برای هر خونه یک مبدل خوب حداقل تا جایی که من از قیمت جهانیش خبر دارم اصلا نمی صرفه.برای اطلاعات بیشتر میتونید اینجا رو مطالعه بفرمایید.
برای عرضتون درباره مالیات هم باید بگم که در آمریکا هم تا 3100$ شما ۱۰٪ مالیت مدی و بیشتر باید ۳۰٪ مالیات بدی. اصلا چرا جای دور بریم همین کشور خودمون که داریم زندگی میکنیم فکر میکنی مردم کم مالیات میدن دقیقا برابر آمریکایی ها مالیات میدن ولی وضع زتدگیشون اصلا قابل قیاص نیست مخصوصا از وقتی وضعیت ارز اینطوری شده.
در اخر هم امیدوارم به کاری که نکردم متهم نشم . من فقط خواستم یخورده به دوستانی که اینجا هستم بگم که خارج کشورم اگه درآمد و علم نداشته باشی وضع همینه و زیاد جو گیرانه حمایت نکنید.

آخرین ویرایش:
منم وایرلس دارم خیر سرم 512 نامحدود که 12 تا 8 باید سرعت دوبرابر بشه. اوایل یعنی تا 1 سال پیش خوب بود تو این ساعت سرعت نوسان نداشت ولی حالا از تابستون به اینور 12 تا 3 سرعت از 60 کیلو هم پایینتر و پینگ بالا! جدیدا 3 تا 8 هم خراب شده! روز ها هم که مثل شما 4-5 روزه پینگ بالاست الان که دارم مینویسم 4.2.2.4 که همش تایم اوت هست, 4.2.2.3 تا 100 میره! و 8.8.8.8 هم باز بین 250 تا 300 نوسان داره!!! اصن یه وضعیه. ولی خوبیش اینه که دووشواری نداریم!:d

90 تومن هم ماهیانه میدم.

این هم سایت سرویس دهنده من:
سایت Bahnhof
فقط زبانش سوئدی هست.
مورد دیگه در مورد وایرلس . اینجا کلا به خاطر شرایط آب و هوایی ترجیح نمیدند که کار کنند. ولی 3G که کل سوئد ساپورت می کنه . 4G هم که بیشتر شهر ها ساپورت می کنند. جایگزین وایرلس شدند. علت اصلی ارزونی هم میشه به خود تکنلوژی Fiber اشاره کرد.
برای سرویسی که گفتی تو سایتی که معرفی کردی من قیمت اینترنت 100mbps اختصاصی را با تکنولوژی FTTH همراه با تلفن را زده ۴۴۵۰ کرون سوید که من با حساب کرون با نرخ دولتی ایران حساب کردم به دلار میشد 678.75 دلار (یعنی هر کرون ۱۸۷ تومن و هر دلار ۱۲۲۶ تومن).
ممنون میشم اگه من اشتباه میکنم راهنماییم کنی.

مرد نا حسابی همه اینجا دروغگو هستند به جز تو. tigerss در سوئد زندگی می کنه یه تست از سرعت اینترنتش گذاشته ببین و دهنتو ببند. می دونم الان میای میگی حتماً دروغ میگه چون تو کلت پر کردن که همه انسانها دروغگو هستند الا مومنین به رژ**یم ایران که یکیش تو باشی.
میام از وضع بده اینترنت در ایران میگم این مثلاً آقا پا میشه میگه نه وضع تو بده همه دارن حال می کنن، برو درآمدتو بیشتر کن و تازه میگه هیچ کس کار نمی کنه، فکر می کنه همه مثل خودشن. یه جور می خواد جلوه بده که آره درسته ما در ایران مشکل ( فاجعه ) اینترنت داریم اما در همه جای دنیا هم همینه ( آره عزیزان - یه سالاد بفرستید ادامه بحثو بریم ). همه همین مشکلات دارن بخدا تقصیر رژ**یم نیست تقصیر از بندگی شماست که نمی خواید ذوب بشید و همچون پروانه به درو شمع بسوزید. ( ایمان بیارید دیگه لعنتی ها، این همه نشانه آوردم )
( یه نمای دور - حضار دارن گریه می کنند )

یه خواهشی دارم، نمی دونم چند نفر از کشورهای دیگه به این انجمن میان. اما از هر کسی که می شناسید و به این تاپیک سر نمی زنه بخواهید که بیاد و اینجا یه تست از سرعت اینترنتش بزاره. تا دهن آدمایی مثل این ممد رو ببندیم که میان اینجا و اعصاب ادم با مضخرف گفتن به هم میریزن.
از tigerss هم میخوام شرکت ISP و سایتشو با همه به اشتراک بزاره.
شما بجای اینکه جوش بزنی و جو رو متشنج کنی بیا و با دلیل به من اثبات کن که حرفات حقیقت داره نه اینکه هرکی هر چیزی میگه به راحتی قبول کنی. برو تو سایتای سرویس دهنده های خارج کشور هیچ کجا این قیمت هایی که اینجا در این تاپیک میگن رو ارایه نمیده .
دوست من من باهات دشمنی ندارم برای خودت میگم اطلاعاتت رو ببر بالا و مطالعه کن بخدا من نه طرف دارم جمهوری اسلامیم نه طرف دار آمریکا من دارم بهت میگم که هر جا پول بدی بهت حال میدن به زبان ساده تر هر چی پول بدی همون قدر آش میخوری اینایی که میبینی اینطور تست ها رو میزارن یا فیک هستش یا دارن یه پول خوب بابت سرویسشون میدن . نه اینکه اونجا مفته اینجا گرون. ok؟؟؟؟

عزیزم شما اگه ۲ ۳ صفحه قبل رو ببینید اینجا حرف آمریکا و اینترنتش شد که منم گفتم اینجوری نیست بعد یه عده اومدن دعوا راه انداختن که من طرف رژیم رو گرفتم و از این حرفا برای همینم من آمریکا رو مثال زدم.
برای تکنولوژی ADSL هم تا جایی که من سوادم اجازه میده و می دونم اخرین نسخش ADSL2+ هستش(سال ۲۰۰۸) که تو ایده ال ترین شرایط تا 24mbps سرعت میده و نه بیشتر . برای اطلاعات بیشتر میتونید اینجا رو ملاحضه کنید.
یک تذکر میمونه که منظور من از وایرلس خدمات تلفن همراه(مانند LTE یا 3G یا wimax یا ...) هستش نه چیزی که تو ایران مرسومه و بهش میگن اینترنت وایرلس.اینم بگم که برای فن آوری HSPA برای شبکه نسل سوم موبایل میتونه در حالت ثابت با دستگاه های امروزی که دست مردم هست تا 21mbps و در حالت حرکت تا 7mbps یا کمی بیشتر بهتون خدمات دیتا ارایه کنند. البته توجه داشته باشید که در شرایط آزمایشگاهی این سرعت ها خیلی بالاتر میره.ولی میمونه شبکه نسل چهارم موبایل که LTE نامیده میشه و این شبکه اولین بار توسط سامسونگ مطرح شد و بعضی جاها به وایمکس ۲ هم مشهور هستش. درباره سرعتش بعدا اطلاعات بیشتر میزارم.
برای FTTH (سرویسی که شما استفاده میکنی) هم من هیچ تجربه ای نداشتم که بخوام بیام و نظر بدم. برای ارزونی هم اینطور که شما میگی و برای هر خونه یک مبدل خوب حداقل تا جایی که من از قیمت جهانیش خبر دارم اصلا نمی صرفه.برای اطلاعات بیشتر میتونید اینجا رو مطالعه بفرمایید.
برای عرضتون درباره مالیات هم باید بگم که در آمریکا هم تا 3100$ شما ۱۰٪ مالیت مدی و بیشتر باید ۳۰٪ مالیات بدی. اصلا چرا جای دور بریم همین کشور خودمون که داریم زندگی میکنیم فکر میکنی مردم کم مالیات میدن دقیقا برابر آمریکایی ها مالیات میدن ولی وضع زتدگیشون اصلا قابل قیاص نیست مخصوصا از وقتی وضعیت ارز اینطوری شده.
در اخر هم امیدوارم به کاری که نکردم متهم نشم . من فقط خواستم یخورده به دوستانی که اینجا هستم بگم که خارج کشورم اگه درآمد و علم نداشته باشی وضع همینه و زیاد جو گیرانه حمایت نکنید.
دوست عزیز من خودم رشتم و کارم همینه! اگه به زبان عامیانه توضیح دادم برای فهم راحت مطلب بود! نه اینکه علمش را ندارم!
در کل! در مورد adsl این سرعت در شرایط مساوی و در حالتی هست که سرویس دهنده بتونه عرضه کنه. که منم گفتم رنجش چند هست. که خودم مدتی استفاده می کردم. ولی چیزی که خیلی جاها بهش اشاره نشده و خودم تجربه کردم از نزدیک اینه که از فاصله زیر 1 کیلومتر ( بهترین حالت 500 متری ) سرویس دهنده قابلیت ارتقا به 80 Mbps هم هست. که البته این ماکزیمم ه و در عمل کمتر میشه. ولی چیزی که از adsl بیان میشه ماکزیمم 30 یا به قوله شما 24ه .
منم منظورم از وایرس چیزی که تویه ایرانه نیست! ایران از طریقه رادیوهای وایرلس همون سرویس های adsl شون را شیر می کنند با مشتری.
3G که کلا همه گیر شده. ولی موضوع 4G هست. که کم کم 3g در شهرای بزرگ داره جای خودشو به 4G میده. و در شرایط ثابت به راحتی در بهترین شرایط 80 mbps سرعت دریافت خواهید کرد.
تکنولوژی Fiber هزینه اولیه سنگینی داره. که این مورد تویه سوئد به نحوهای مختلف تامین میشه. فقط در موارد منازل ویلایی و با فاصله از شهر هست که یه پول راه اندازی اولیه داره که شامل 1000 دلار میشه در بیشتر مواقع . که البته یک بار توسط صاحب اصلی ویلا پرداخت میشه. ولی سرویس هایی که با این تکنولوژی عرضه میشه در حال حاضر کم هزینه تر این و با کیفیت ترین سرویسی هست که میشه عرضه کرد. با توجه به اینکه سرعت به راحتی تا 1 gbps ساپورت میکنه و بهترین پینگ و در مقایسه با بقیه سرعتی پایدارتر میده. این هم از نظر فنی و هم تجربه خودم گفتم. و خود برترین کشورها در زمینه اینترنت کشورهایی هستند که زیر ساختی از این تکنولوژی استفاده کردند.
البته منم تایید می کنم که آمریکا مواردی که گفتید در مورد اینترنت درسته . ولی به هر حال به هیچ عنوان قابل مقابسه با ایران نیست ! کلا بهتره شرایط حال حاضر ایران را با هیچ جای دنیا مقایسه نکنیم! همه جا دارن پیشرفت می کنند. ایران پسرفت! و این بخاطر حکومت دیکتاتوری و اسلام نابی هست که در سیاست حل شده!
به قوله یه بزرگی همیشه اولین اکتشافات علمی کفر تلقی می شدند.
منم دیدم دارید یه جواریی دارید در مورد اینترنت دنیا نظر می دید گفتم نظر خودمو بگم. سایت هم می تونید چک کنید که ببنید حتی از 20 دلاری هم که من گفتم کمتر میشه و میشه 18 دلار ! پولی که شما به خاطر اینترنت 20 mbps میدید ما بابت 1000 mbps میدیدم! می تویند قیمت ها رو ببنید!

بحث های مربوط به اینترنت های کشورهای دیگه به نظر من اگر کش دار بشه جالب نیست.

هر یک از دوستان به نحوی درست می گن از طرفی هم گاهی نظری بدیم به درد ما برسه نه درد هایی که وجود نداره. خوش به حالشون اینترنت فلان دارن و ندارن کشورشون این جوری و اون جوری... ما داریم اینجا زندگی می کنیم با این شرایط

در نظر قبلی گفتم اکثر ماها خودمون هستیم و همین خیلی خوبه .همیشه از اینترنت گلایه دارم و خواهم داشت " چون گلایه من و شماها متناسب با توقع ما هست " یعنی ما نمی خواهیم یک اینترنت مگابایت شاخ داشته باشیم ( چون مطمعنم نمی شه) ولی متاسفانه همین نت عادی ما کیفیت نداره . ما مرسدس بنز سوار نمی شیم ولی همین پژو معمولی هم که داریم توقع داریم حداقلش همیشه خراب نباشه ولی هست این بیشتر منو عذاب می ده تا اینکه فلانی داره سرعتش پاره می شه یا نمی شه یا طرف اینجوری و اونجوری.

منم اگر بخوام لحظه ای غصه ی برتر بودن نت ها بخورم به این فکر می کنم که " استاندارد اینترنت های بی سیم و lan در زمینه انتقال داده از 11 مگابایت شروع و تا 100 مگابایت به طور نرمال ادامه داره " این حرف بیشتر قابل لمس . چون ما هنوز نت مگابایت نداریم در حالی استاندارد کابل های زرد و سفید و سبز lan از مگابایت شروع می شه ولی ما روی کیلو بایت هستیم برای همینم هیچ وقت جدول های عجیب و سرعت های دیو انه کننده برام مهم نیست اگرم باشه چیکار می تونم بکنم؟؟؟ هیچی

"بعضی حرف ها نمک به زخم هست ولی زخم های ما نمک پیشیش شرمنده هست" تا نسوزی نمی فهمی درد سوختن چه دردی . خوشحالی ما گاهی ارزشش از هر چیزی بیشتر هست حداقل خودم این جوری هستم نت غولی ندارم این 4 مین isp من هست یک 512 معمولی و محدود از مخابرات ولی وقتی همین نت یکم روبه راهه منو خوشحال می کنه چون وقتی همین نیست یکم برام گرون تموم می شه من با همین چند ساعت MW3 بازی می کنم سرحالی می شم ولی اینو به شرکت مخابراتمون گفتم که شما برای مشتری هایی که انسانیت دارن کاری نمی کنید ولی مرد باشید همین نتی بهشون می دید کیفیتشو درست کنید ولی این نبود متخصص داره ضربه می زنه چون کم ترین ها ازت دریغ می شه در حالی روح بزرگ تو با این کم ترین سال هاس سر کرده وقتی خراب می شه بیشتر اتیشت می گیره

حداقل این که اکثرمون وضع خوبی نداریم در زمینه نت باعث کاهش این اعصبانیت می شه ما و بچه هایی مثل خودمون جوری شدیم که بیشتر یک نت با وضع خراب درک می کنیم تا یک نت غول که نداریمش و یا طعمشو حس نکردیم.

یکساعتی وضع نت بهتر شده ولی پایدار نیس .

قیمت نت قرار 60 تا 80 درصد افزایش داشته باشه طبق حرفی زدن حالا تا چه درست هست نمی دونم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or