آز قدیم گفتم جواب ابلهان خاموشیست. بهتره با امثال شما حرف نزنم.
---------- نوشته در 03:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:01 PM ارسال شده بود ----------
عزیزم توایران با این شرایط قیمت اینترنت خوبه . شما شرایط هم بررسی کن بعد بگو گرونه. وقتی پراید ۱۴ ۱۵ میلیون تومن باشه چه انتظاری داری ۶ مگ اینترنت رو با ۱۰ هزار تومن بهت بدن.
من حرفم اینه که شرایط رو یه بررسی اجمالی بکنید بعد بیایید بگید گرونه. بسته به همه شرایط این کشور باید حرف زد.
یکی میاد میگه شما میگی مردم ایران فلانن تو حرف از آمریکا نزن من خودم فلانم بهمانم. بابا اکثر این افرادی که میان اینجا صحبت میکنن تا حالا سرکوچشون تنها نرفتن از طرف آمریکایی ها حرفم میزنن. اصلا بگو ۱هزار تومن خودش تا حالا پولدر آورده؟؟؟؟!!!!
میگم مسعود دیگه نمیاد بحث کنه
میدونی دوست عزیز تقصیری هم نداری.نمیخوای این موضوع رو قبول کنی که هم اینترنت و هم قیمتش تو ایران تخیلیه.
شما میگی که اینترنت تو ایران قیمتش خوبه.درسته ؟
برات یه مثال بزنم.من به شخصه تا زمانی که دلار قیمت مناسبی داشت از اینترنت ماه واره ای استفاده میکردم که اشتراکم ۴ مگ بود وسرعت دانلودم به صورت خالص ۱.۵ مگ بود و ترافیکم هم ۵ گیگ.به دلار میشد ۴۵ تا
حالا یه اشتراک به اصطلاح ۱ مگ با ترافیک ۱۰ گیگ رو اینجا بهت ماهی میدن ۴۶ تومن که با قیمتهای جدید نمیدونم چقدر بشه.حالا این ۱۰ گیگرو باید با سرعت نهایتا ۱۵۰ کیلوبایت استفاده کنی.خودت قضاوت کن که کدوم بهتره.

محمد جان شما که اونجا نبودی ندیدی انقدر یه گندی رو هم نزن دیگه