بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

آز قدیم گفتم جواب ابلهان خاموشیست. بهتره با امثال شما حرف نزنم.

---------- نوشته در 03:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:01 PM ارسال شده بود ----------

عزیزم توایران با این شرایط قیمت اینترنت خوبه . شما شرایط هم بررسی کن بعد بگو گرونه. وقتی پراید ۱۴ ۱۵ میلیون تومن باشه چه انتظاری داری ۶ مگ اینترنت رو با ۱۰ هزار تومن بهت بدن.
من حرفم اینه که شرایط رو یه بررسی اجمالی بکنید بعد بیایید بگید گرونه. بسته به همه شرایط این کشور باید حرف زد.
یکی میاد میگه شما میگی مردم ایران فلانن تو حرف از آمریکا نزن من خودم فلانم بهمانم. بابا اکثر این افرادی که میان اینجا صحبت میکنن تا حالا سرکوچشون تنها نرفتن از طرف آمریکایی ها حرفم میزنن. اصلا بگو ۱هزار تومن خودش تا حالا پولدر آورده؟؟؟؟!!!!
میگم مسعود دیگه نمیاد بحث کنه

میدونی دوست عزیز تقصیری هم نداری.نمیخوای این موضوع رو قبول کنی که هم اینترنت و هم قیمتش تو ایران تخیلیه.
شما میگی که اینترنت تو ایران قیمتش خوبه.درسته ؟
برات یه مثال بزنم.من به شخصه تا زمانی که دلار قیمت مناسبی داشت از اینترنت ماه واره ای استفاده میکردم که اشتراکم ۴ مگ بود وسرعت دانلودم به صورت خالص ۱.۵ مگ بود و ترافیکم هم ۵ گیگ.به دلار میشد ۴۵ تا
حالا یه اشتراک به اصطلاح ۱ مگ با ترافیک ۱۰ گیگ رو اینجا بهت ماهی میدن ۴۶ تومن که با قیمتهای جدید نمیدونم چقدر بشه.حالا این ۱۰ گیگرو باید با سرعت نهایتا ۱۵۰ کیلوبایت استفاده کنی.خودت قضاوت کن که کدوم بهتره.

Banned
:|

forum.bazicenter.com/members/44524

==========================================

منکه اینترنت نمیدونم جیه
فقط به یه چیزی وصلم
هنوز توش موندم
اسمشو نمیدونم

http://img.online-dl.com/images/i2167_fgh.jpg

i2167_fgh.jpg
وضع اکثریت همینه.
این روزا از هر کسی دوست اشنا می پرسم اینترنت در چه وضعی فقط فش می ده:|

آز قدیم گفتم جواب ابلهان خاموشیست. بهتره با امثال شما حرف نزنم.

---------- نوشته در 03:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:01 PM ارسال شده بود ----------

عزیزم توایران با این شرایط قیمت اینترنت خوبه . شما شرایط هم بررسی کن بعد بگو گرونه. وقتی پراید ۱۴ ۱۵ میلیون تومن باشه چه انتظاری داری ۶ مگ اینترنت رو با ۱۰ هزار تومن بهت بدن.
من حرفم اینه که شرایط رو یه بررسی اجمالی بکنید بعد بیایید بگید گرونه. بسته به همه شرایط این کشور باید حرف زد.
یکی میاد میگه شما میگی مردم ایران فلانن تو حرف از آمریکا نزن من خودم فلانم بهمانم. بابا اکثر این افرادی که میان اینجا صحبت میکنن تا حالا سرکوچشون تنها نرفتن از طرف آمریکایی ها حرفم میزنن. اصلا بگو ۱هزار تومن خودش تا حالا پولدر آورده؟؟؟؟!!!!
میگم مسعود دیگه نمیاد بحث کنه
صحبت سره آمریکا نیست آمریکا بره بمیره در ضمن اون موقع که پراید 7 میلیون بود هم وضعیت همین بود تا وقتی آدم هایی مثل شما تو این کشور هست کشور پیشرفت نمی کنه ناراحت نشی ها ولی کسی پیشرفت می کنه به چیز کم قانع نباشه متاسفانه مردم ما به کم قانع هستند بخاطر همین هم است که تا حالا پیشرفت نکردیم وگرنه ما کشوری بودیم که نصف اسیا مال ما بود

درود به همگی!
دیدم بعضی از دوستان دنیا دیدند! ولی مثل اینکه درست ندیدن! من خودم هم تویه آسیا گشتم هم بیشتر کشور های اروپایی رو دیدم. خودم هم سوئد هستم. خودم اینترنت 100 mbps دارم. و بیشتر مردم دیگه الان کمتر از 10 mbps ندارند! طرف نمی دونه اینترنت یعنی چی اینترنتی که روی گوشیش بهش میده دست کم 6mbps ه. تویه اروپا خوب سوئد از نظر اینترنت از همه جاهایی که دیدم بهتر بوده! ولی بقیه کشور های اروپا انقدر هم بد نیست که یکی از دوستان به قول خودش دنیا دیده و تا سر کوچه رفته گفتن!

این تست همین الان خودم:
2395518030.png

اینم بگم این کمترین سرعتی هست که دارم می گیرم و تا 300 mbps هم میره. هزینه ماهانه هم خونه من 2 واحدی هست. من و همسایم با هم و روی هم 20 دلار هزینه می کنیم ماهانه که خوب شامل آبونمان تلفن و تلویزیون هم میشه!
اگه 10mbps می خواستم که کلا پول ناچیزی می دادیم! هیچ نوع محدودیتی هم نداریم!
پس دوستان اول یه تحقیق بکنند بعد در مورد اینترنت ایران و کشور های دیگه نظر بدند!

درود به همگی!
دیدم بعضی از دوستان دنیا دیدند! ولی مثل اینکه درست ندیدن! من خودم هم تویه آسیا گشتم هم بیشتر کشور های اروپایی رو دیدم. خودم هم سوئد هستم. خودم اینترنت 100 mbps دارم. و بیشتر مردم دیگه الان کمتر از 10 mbps ندارند! طرف نمی دونه اینترنت یعنی چی اینترنتی که روی گوشیش بهش میده دست کم 6mbps ه. تویه اروپا خوب سوئد از نظر اینترنت از همه جاهایی که دیدم بهتر بوده! ولی بقیه کشور های اروپا انقدر هم بد نیست که یکی از دوستان به قول خودش دنیا دیده و تا سر کوچه رفته گفتن!

این تست همین الان خودم:
2395518030.png

اینم بگم این کمترین سرعتی هست که دارم می گیرم و تا 300 mbps هم میره. هزینه ماهانه هم خونه من 2 واحدی هست. من و همسایم با هم و روی هم 20 دلار هزینه می کنیم ماهانه که خوب شامل آبونمان تلفن و تلویزیون هم میشه!
پس دوستان اول یه تحقیق بکنند بعد در مورد اینترنت ایران و کشور های دیگه نظر بدند!

از این چیزا نزار دلمون همینجوری پر هست از نتمون مخصوصا این روزا این چیزا رو می بینم هوس خودکوشی بهم دست می ده آقا نوش جونت اندر بهشتی

دوستان قیمت اینترنت هم تغییری کرده یا نه وضع خراب این روزا دلیل خاصی داری یا مثل همیشه عادی هست آخه نزدیک به یه ماه اینترنتم به F رفته وضعیت خوبی نداره

اقا من همین جا اعلام میکنم که پیش بچه های پول دار و دنیا دیده و حرفه ای این سایت هیچی نیستم.
ولی آقایی که با ۲۰ دلار اونم با همسایتون(یعنی ۱۰ دلار دیگه نصف کنیم) هم اینترنت ۱۰۰ مگ هم تلفن و هم تلویزیون میگیری میشه سایت سرویس دهنده تون رو بدی منم ببینم از چه پکیجی استفاده میکنی؟؟؟؟؟؟ احتمالا یدونه stb هم بهتون دادن دیگه؟؟؟؟ و همچنین یدونه تلفن ip یا شایدم stb شما خودش پورت آنالوگ داره.(اقا با این اوصاف این یارو که به شما این امکانات رو میده آتیش زده به مالش)
ممنونم که منو از جهل در آوردید و فهمیدم که واقعا دولت کشور های دیگه دارن به مردمشون چنین حالایی میدن. مرسی واقعا
من خودم جایی که بودم رو براتون میزارم مثلا این دو تا از باندل های at&t یکی ار معروف ترین سرویس دهنده های آمریکاست. اینجا رو ببینید و توجه داشته باشید پول چند ماه رو جلو جلو ازتون میگیره. و خدماتش چیه اصلا با چیزی که شما میگی قابل مقایسه هم نیست.
یا اصلا از این بهتر می خواید میتونید برید اینجا و با توجه به ایالتی که هستید پیشنهاد ها رو اونم تشویقی ببینید. (بهترین سرویس دهنده آمریکا هستش چه wireless و چه wire)
توجه داشته باشید اینو گذاشتم ببنید از رو شکمم حرف نمیزنم خریدم و دیدم که بهتون میگم.
شما هم سایت بدید من ببینم به این قیمت هایی که شما دارید میگید
نمی خوام بی احترامی کنم ولی خیلیا که اینجا پست میزارن بخدا تا قم نرفتن و فقط شنیدن.به کسی بر نخوره خواهشن

4 روزه همش تایم اوت دارم تو بتل 3 هم هی دی سی میشم.تا اینکه دیشب:((
[video=aparat;z8Wri]http://www.aparat.com/v/z8Wri[/video]
من اینترنت اینا رو نخوام باید کی رو ببینم؟)x

ای بابا پس واسه همونه اینترنت به F رفته !
نگو ما شدیم اولین استان این طرح ملی....>:d<

4-5 روزه همش تایم اوت دارم و سرعت دانلود فضایی شده به برکتش :|

اقا من همین جا اعلام میکنم که پیش بچه های پول دار و دنیا دیده و حرفه ای این سایت هیچی نیستم.
ولی آقایی که با ۲۰ دلار اونم با همسایتون(یعنی ۱۰ دلار دیگه نصف کنیم) هم اینترنت ۱۰۰ مگ هم تلفن و هم تلویزیون میگیری میشه سایت سرویس دهنده تون رو بدی منم ببینم از چه پکیجی استفاده میکنی؟؟؟؟؟؟ احتمالا یدونه stb هم بهتون دادن دیگه؟؟؟؟ و همچنین یدونه تلفن ip یا شایدم stb شما خودش پورت آنالوگ داره.(اقا با این اوصاف این یارو که به شما این امکانات رو میده آتیش زده به مالش)
ممنونم که منو از جهل در آوردید و فهمیدم که واقعا دولت کشور های دیگه دارن به مردمشون چنین حالایی میدن. مرسی واقعا
من خودم جایی که بودم رو براتون میزارم مثلا این دو تا از باندل های at&t یکی ار معروف ترین سرویس دهنده های آمریکاست. اینجا رو ببینید و توجه داشته باشید پول چند ماه رو جلو جلو ازتون میگیره. و خدماتش چیه اصلا با چیزی که شما میگی قابل مقایسه هم نیست.
یا اصلا از این بهتر می خواید میتونید برید اینجا و با توجه به ایالتی که هستید پیشنهاد ها رو اونم تشویقی ببینید. (بهترین سرویس دهنده آمریکا هستش چه wireless و چه wire)
توجه داشته باشید اینو گذاشتم ببنید از رو شکمم حرف نمیزنم خریدم و دیدم که بهتون میگم.
نمی خوام بی احترامی کنم ولی خیلیا که اینجا پست میزارن بخدا تا قم نرفتن و فقط شنیدن.به کسی بر نخوره خواهشن
شما مثل اینکه رفتی آمریکا فکر کردی بهترین کشور دنیاست؟! اینترنت سوئد جز چند تای اول اینترنت دنیاست. الان یوزر خانگی داره 1000mbps اینترنت میگیره. ما از طریق فیبر نوری اینترنت و تلفن و تلیوزیون میگیرم. فیبر نوری تا داخل ساختمون میاد و از اونجا داخل باکس تقسیم میشه به تلویزیون دیجیتال ، اینترنت ، تلفن ! پس نیازی به باکس جدا برای tv نداریم. مورد بعدی اینکه اینجا 3 نوع اینترنت ارائه میشه. اول adsl که بستگی به فاصله از سرویس دهنده تا 80 mbps سرعت میدند که مثل ایران از طریق کابل تلفن استفاده میشه. که تو این حالت بیشتر از 6 mbps تا 30 mbps سرویس می دند اونم بخاطر فاصله! زیر 1 کیلومتر می تونند تا 80 Mbps بگیرند.
مورد دیگه 4G هست. که خوب مثل 3g می مونه . و اینم تا 80 mbps سرویس می دند.
و در آخر فیبر نوری که در خیلی رو به رشته. این از همه ارزونتر و سرویس بهتری داره. که خوب باید محله ای که هستید سرویس بتونند بدند. که کم کم دارند همه جارو و همه ی خونه ها رو مجهز می کنند.
هزینه تو این مورد خیلی خیلی کمتر از بقیست!
مورد دیگه اینکه آمریکا کشور سرمایه داریه! سوئد کشور سوشیالی هست! اینجا هر کسی کار می کنه از درآمدش 35 تا 40 درصد مالیات میده ! پس اگه از نظر رفاهی مجهز تر از آمریکاست! که اگه به رتبه ای سال های 2011 یا 2010 نگاه کنی می فهمی! دلیل اصلیش همین سیستم سوشیالی هست که حاکمه!
و اینکه من عادت ندارم مثل شما صحبت کنم! حرفمو می زنم! آخه عزیز اینجا بیشتر بچه ها منو میشناسند! من الان از همین اینترنت خونم دارم سرور اجاره می دم به ایران! سرعت نت خونم با سرعت بیشتر دیتاسنتر ها برابری می کنه! الان شما بیا تیم اسپیک من تا بیشتر روشنت کنم!
از قم متنفرم! آره تا قم نرفتم! ولی به غیر از قم بقیه جاهارو هم دیدم هم شنیدم! از آمریکا هم اگه تا حالا ندیدم که تا 3 4 ماه دیگه می بینم، ولی خوب میدم چه وضیعتی دراه! منم گفتم اگه آمریکا رو می خوای ملاک قرار بدی بهتره ندی!
لینک ها هم واست می زارم!

درود به همگی!

این تست همین الان خودم:
2395518030.png

مرد نا حسابی همه اینجا دروغگو هستند به جز تو. tigerss در سوئد زندگی می کنه یه تست از سرعت اینترنتش گذاشته ببین و دهنتو ببند. می دونم الان میای میگی حتماً دروغ میگه چون تو کلت پر کردن که همه انسانها دروغگو هستند الا مومنین به رژ**یم ایران که یکیش تو باشی.
میام از وضع بده اینترنت در ایران میگم این مثلاً آقا پا میشه میگه نه وضع تو بده همه دارن حال می کنن، برو درآمدتو بیشتر کن و تازه میگه هیچ کس کار نمی کنه، فکر می کنه همه مثل خودشن. یه جور می خواد جلوه بده که آره درسته ما در ایران مشکل ( فاجعه ) اینترنت داریم اما در همه جای دنیا هم همینه ( آره عزیزان - یه سالاد بفرستید ادامه بحثو بریم ). همه همین مشکلات دارن بخدا تقصیر رژ**یم نیست تقصیر از بندگی شماست که نمی خواید ذوب بشید و همچون پروانه به درو شمع بسوزید. ( ایمان بیارید دیگه لعنتی ها، این همه نشانه آوردم )
( یه نمای دور - حضار دارن گریه می کنند )

یه خواهشی دارم، نمی دونم چند نفر از کشورهای دیگه به این انجمن میان. اما از هر کسی که می شناسید و به این تاپیک سر نمی زنه بخواهید که بیاد و اینجا یه تست از سرعت اینترنتش بزاره. تا دهن آدمایی مثل این ممد رو ببندیم که میان اینجا و اعصاب ادم با مضخرف گفتن به هم میریزن.
از tigerss هم میخوام شرکت ISP و سایتشو با همه به اشتراک بزاره.

من به یه چیزی الان اشاره کنم. در ادامه نوشته قبلیم. من رفتم از اون یارو آمریکاییه سوال کردم چقدر پول میدی بایت این سرویست؟

ایشون فرمودن: " پنجاه دلار برای هر ماه + 10 دلار برای هر 50 گیگ اضافه بر 250 گیگ محددویت ماهانه اش."
(اسکرن شات خواستید براتون میزارم.)
حالا من اینجا برا هر 1 گیگ 5 هزار تومن میدم. خودتون قضاوت کنید دیگه!!

این هم سایت سرویس دهنده من:
سایت Bahnhof
فقط زبانش سوئدی هست.
مورد دیگه در مورد وایرلس . اینجا کلا به خاطر شرایط آب و هوایی ترجیح نمیدند که کار کنند. ولی 3G که کل سوئد ساپورت می کنه . 4G هم که بیشتر شهر ها ساپورت می کنند. جایگزین وایرلس شدند. علت اصلی ارزونی هم میشه به خود تکنلوژی Fiber اشاره کرد.

من که دیگه کلافم . اولش که 4ماه پیش تمدید کردم ( 1 مگه پیشگامان ) بهم گفتن سرعتش بین 180-190 هست و واقعا هم همینطور بود . من شبی 3.5 گیگ دانلود میکردم . بعد 1 ماه سرعتش اومد رو 130 اینا بعدش شد 70-80 و بعدش هم دیگه شبا که کلا به فنا رفت . شد رو 40 و اینا . الان هم یه 20 روزیه که هم شبانه و هم روزانه رفته رو مرز 20-30 و هی نوسان داره . زنگ زدم میگه آقا اینجا درست وصل شدین و مشکلی نیست . بهش میگم طرح عدالت نمدونم چی چی دارین که هر کی زیاد دانلود کنه کم میکنید سرعتش رو میگه نه همچین چیزی نداریم تو پیشگامان ... امروز زنگ زدم با گریه دارم به پشتیبانی میگم آقا من میخوام پول بدم بابت دانلودم . گور پدر دانلود شبانه . دانلود دارم پولش هم میدم این سرعت من 15 کیلو بایته نمیتونم هیچی دانلود کنم میگه درسته . شماره یکی رو داد گفت زنگ بزن بگو بیاد اونجا تست کنه ...
من که میدونم که طرف میاد میگه آقا مشکلی نداره که . شما 20 ـه ؟ خیلی خوبه که . ویروس هم داره کامپیوترت ویندوز رو عوض کنی یه 70 کیلوبایت بهتر میشه :| ....
واقعا نمیدونم چیکار کنم دیگه ... فارکرای 3 و Evil 6 رو از psn خریدم ولی نمیتونم دانلود کنم ... شدم مثل کسی که ماشین داره ولی بنزین نداره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or