بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اقا سوالی داشتم IP STATIC تاثیری تو پینگ داره ؟ ثبات ابنترنت چی ؟

کسی از مخابرات IP STATIC گرفته ؟ باید چه جوری گرفت از مخابرات
دوست عزیز من چند وقت پیش رفته بودم مرکز مخابرات منطقمون ، یک نفر اومد همین سئوال رو پرسید
بهش گفتن که مخابرات IP Static نمیده به کسی!!!

اینقدر با اطمینان صحبت نکن عزیزم
شما در آمد نداری نباید بیای بگیگرونه برو درآمدتو زیادتر کن. 3K$+ هم اونجا اصلا درآمد خوبی نیست و کسی که این در آمد رو داره نمیاد چنین سرویس گرونی بخره عزیزم میره سمت سرویس های خیلی ارزون تر.

---------- نوشته در 06:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:20 PM ارسال شده بود ----------

افزین حرف قشنگی زدی برو ببین به چه محدوده ای میتونه اون سرویس رویاییش رو بده.
شما اول ببین اونجا چه سرویسایی ارایه میشه بعد بیا بگو اونجا همچینه همچونه. تو ایرانم معدود افرادی هستند که اینترنت رویایی داشته باشن

---------- نوشته در 06:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:23 PM ارسال شده بود ----------

باز یک حرف منطقی دیدم
گرفتن مودم مجانی منوط به امضا کردن قرار دادی هستش که خیلی موارد دیگه روهم داره و پول مودمم ازت رو همون موارد میگیرن.
بخدا بهشت برین نیست ولی خدایی شرایط زندگی خیلی بهتره از اینجا

---------- نوشته در 06:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:26 PM ارسال شده بود ----------

دوست عزیز خارج کشور سرویس ها نا محدوده ولی با یک حد خاصی گارانتی.
مثلا وقتی شما از یک سرویس دهنده 4G اینترنت میگیری تا ۵گیگابایت اینترنت با کیفیت نسل چهارم داری ولی بعدش دیگه سرعت و کیفیتش رو تضمین نمی کنه و شاید شما سرعتت تو بعضی از مواقع در حد دایل آپ باشه.

چی داری می گی. حالت خوبه احیاناً؟ ما داریم درباره آمریکا صحبت می کنیم تو از درآمد من حرف می زنی. می دونی متوسط درآمد اکثر مردم ایران چقدره؟( آره می دونی ) می تونی راه حلی به مردم ایران نشون بدی تا همه درآمدشونو زیاد کنند و همه با هم از امکانات لذت ببریم ( به غیر از دزدی و جنایت )؟ ( نه نمی تونی ). اگه ریاضی بلد باشی ( شک دارم ) می تونی بفهمی که 38 ( که البته تو اینو گفتی ) در 3000 رقم قطعاً نزدیک قابل توجه هم نیست.
سنگ رژ*یمو شدیدتر به سینه بزن شاید درآمدت بیشتر هم بشه.

وضعیت اکثر ISP ها در گ و ه ترین حالت ممکن خودش هست!
این روزا حال تهوع بهترین وضعیت اینترنت هستش.
دیگه ADSL نیست بلکه Dial up به تمام معنا هست
مخابرات که فکر کنم به ... رفته.
پینگ که تایم اوت هست اگر دلش بخواد یک 300 400 رو می فرسته!
وقتی تایم اوت ها زیاد باشه کلا اطلاعات برای Download & upload به سختی تبادل می شه در نتیجه دانلود به F u C k رفته!
PSN میرم دچار پوچی می شم!
حالم داره بهم می خوره!
چه گناهی به درگاه اینا ( و نه خدا) کردیم که در قرن 21 ، در اوج تکنولوژی و پیشرفت ، سال 2012 2013 میلادی ، بعد از 40 50 سال از عمر اینترنت ، هنوز ما باید اینترنت کیلوبایت داشته باشیم که در طی 360 روز سال 300 روزش مثل جهنم هس
دوره امتحانات بعد این همه خستگی درسی ، می ریم بتمرگیم یکساعت آنلاین بازی کنیم زهرمار ما و هفت جد ابادمون می شه حالم بهم می خوره اه.

آخرین ویرایش:
من اینترنت ۴مگ رو فقط تونستم با اینترنت ما هواره ایی تجربه کنم.یادش به خیر,باهاش خرت و پرت دانلودمیکردم اونم با سرعت خالص ۱.۵ مگا بایت البته اینم بگم که ترافیک محدود داشتم وهر بار تا ۵ گیگترافیک داشتم

اینقدر با اطمینان صحبت نکن عزیزم
شما در آمد نداری نباید بیای بگیگرونه برو درآمدتو زیادتر کن. 3K$+ هم اونجا اصلا درآمد خوبی نیست و کسی که این در آمد رو داره نمیاد چنین سرویس گرونی بخره عزیزم میره سمت سرویس های خیلی ارزون تر.

---------- نوشته در 06:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:20 PM ارسال شده بود ----------

افزین حرف قشنگی زدی برو ببین به چه محدوده ای میتونه اون سرویس رویاییش رو بده.
شما اول ببین اونجا چه سرویسایی ارایه میشه بعد بیا بگو اونجا همچینه همچونه. تو ایرانم معدود افرادی هستند که اینترنت رویایی داشته باشن

---------- نوشته در 06:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:23 PM ارسال شده بود ----------

باز یک حرف منطقی دیدم
گرفتن مودم مجانی منوط به امضا کردن قرار دادی هستش که خیلی موارد دیگه روهم داره و پول مودمم ازت رو همون موارد میگیرن.
بخدا بهشت برین نیست ولی خدایی شرایط زندگی خیلی بهتره از اینجا

---------- نوشته در 06:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:26 PM ارسال شده بود ----------

دوست عزیز خارج کشور سرویس ها نا محدوده ولی با یک حد خاصی گارانتی.
مثلا وقتی شما از یک سرویس دهنده 4G اینترنت میگیری تا ۵گیگابایت اینترنت با کیفیت نسل چهارم داری ولی بعدش دیگه سرعت و کیفیتش رو تضمین نمی کنه و شاید شما سرعتت تو بعضی از مواقع در حد دایل آپ باشه.
دوست عزیز من امریکا نبودم ولی ایتالیا بودم 10 مگابیت داشتم(نامحدود) البته اونجا اینترنت محدود وجود نداره جز اینتزنتهای همراه که محدودیت دارن(سیم کارتی). ماهی 20 یورو پول میدادم من اینقدر دانلود میکردم در روز که خسته میشدم .یک مگ و دویست در ثانیه سرعته دانلودم بود. شما چی میگی تا 5 گیگ گارانتی سرعت میدن اگه نت من بجای 10 مگابیت میشد 9 مگابیت من میتونستم شکایت کنم خسارت بگیرم. تازه اگه 4 یورو پول بیشتر میدادم سرعتم میشد 20 مگابیت

چی داری می گی. حالت خوبه احیاناً؟ ما داریم درباره آمریکا صحبت می کنیم تو از درآمد من حرف می زنی. می دونی متوسط درآمد اکثر مردم ایران چقدره؟( آره می دونی ) می تونی راه حلی به مردم ایران نشون بدی تا همه درآمدشونو زیاد کنند و همه با هم از امکانات لذت ببریم ( به غیر از دزدی و جنایت )؟ ( نه نمی تونی ). اگه ریاضی بلد باشی ( شک دارم ) می تونی بفهمی که 38 ( که البته تو اینو گفتی ) در 3000 رقم قطعاً نزدیک قابل توجه هم نیست.
سنگ رژ*یمو شدیدتر به سینه بزن شاید درآمدت بیشتر هم بشه.
ببین آقای عزیز یکی بیاد بگه من با **** مخالفم که جای دو تا باتوم رو بدنش باشه نه اینکه موقع ساندیس دادن که شد سریع بره ساندیس رو بخوره بعد بیاد اینجا حرفو بجای دهن از جای دیگش بزنه. در آمد اکثر مردم ایرانم خوبه شما نمی خواد سنگ مردم ایران رو به سینه بزنی و مردم ایران اگه گشنه بودن الان کف خیابونا بودن نه خونشون.

---------- نوشته در 09:51 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:48 AM ارسال شده بود ----------

دوست عزیز من امریکا نبودم ولی ایتالیا بودم 10 مگابیت داشتم(نامحدود) البته اونجا اینترنت محدود وجود نداره جز اینتزنتهای همراه که محدودیت دارن(سیم کارتی). ماهی 20 یورو پول میدادم من اینقدر دانلود میکردم در روز که خسته میشدم .یک مگ و دویست در ثانیه سرعته دانلودم بود. شما چی میگی تا 5 گیگ گارانتی سرعت میدن اگه نت من بجای 10 مگابیت میشد 9 مگابیت من میتونستم شکایت کنم خسارت بگیرم. تازه اگه 4 یورو پول بیشتر میدادم سرعتم میشد 20 مگابیت
ببین اقای محترم اگه شما ایتالیا بودی من خودم US بودم و دقیقا دیدم نحوه سرویس دادن رو . و اینکه بخوان بالای ۶ مگ بهت خدمات بدن باید پول خوب پرداخت کنی.
در ضمن به قول خودشون این ۶ مگ هم رو اینترنت ۲ (یا همون اینترنت ملیشون) هستش نه با تمام کشور های دنیا.

---------- نوشته در 09:56 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:51 AM ارسال شده بود ----------

خوب نکنه شما انجا بودی که همچین حرفی می زنی=))
پس شما هم الکی حرف نزن این طوری که شما داری می گی اینترنت انها از اینترنت ما وظعیتش بدتر است
به نظرت 38 دلار برای اینترنت 5 مگابایت زیاد است همین اینترنت 5مگابایت تو ایران را بالای 150هزار تومان می دهند
چی بگم بحث فایده نداره .(متاسفانه مردم فکر میکنن داری بهشون دروغ میگی)
آواز دقول شنیدن از دور خوش است عزیز من.
اونا هم به پول ایران داران ۱۱۴ هزار تومن پول میدن.

آخرین ویرایش:
وضعیت اکثر ISP ها در گ و ه ترین حالت ممکن خودش هست!
این روزا حال تهوع بهترین وضعیت اینترنت هستش.
دیگه ADSL نیست بلکه Dial up به تمام معنا هست
مخابرات که فکر کنم به ... رفته.
پینگ که تایم اوت هست اگر دلش بخواد یک 300 400 رو می فرسته!
وقتی تایم اوت ها زیاد باشه کلا اطلاعات برای Download & upload به سختی تبادل می شه در نتیجه دانلود به F u C k رفته!
PSN میرم دچار پوچی می شم!
حالم داره بهم می خوره!

اون تیکه ی پینگ رو خیلی باحال اومدی واقعا جزء رکوردهای ملی حساب میشه
الان چند روزه نت مخابرات بعد از ظهرها یدونه صفحه رو بدون سد شکن باز نمی کنه تازه اونم به سبک dial-up
portها رو هم که یه در میون بسته و نیمه بسته و محدود می کنن نرم افزارها مثل بچه آدم نمی تونن کار کنن
واقعا چه متخصصینی دارن نت رو اداره می کنن، سرمایه های ملی هستن این خدمتگزاران(واسه اونایی که دراصل خدمت می گزارن بهشون!)

آخرین ویرایش:
تبریک میگم دوستان . اینترنت های وایرلس شیراز از 1 ماه پیش به این روز افتادن من هی میگم کسی Time out نداره کسی جواب نمیده حالا صدای همتون در اومده . فردا پس فردا هم ماله شما درست میشه ماله من هنوز هی فرت و فرت تایم اوت میده .

ببین آقای عزیز یکی بیاد بگه من با **** مخالفم که جای دو تا باتوم رو بدنش باشه نه اینکه موقع ساندیس دادن که شد سریع بره ساندیس رو بخوره بعد بیاد اینجا حرفو بجای دهن از جای دیگش بزنه. در آمد اکثر مردم ایرانم خوبه شما نمی خواد سنگ مردم ایران رو به سینه بزنی و مردم ایران اگه گشنه بودن الان کف خیابونا بودن نه خونشون.

---------- نوشته در 09:51 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:48 AM ارسال شده بود ----------

ببین اقای محترم اگه شما ایتالیا بودی من خودم US بودم و دقیقا دیدم نحوه سرویس دادن رو . و اینکه بخوان بالای ۶ مگ بهت خدمات بدن باید پول خوب پرداخت کنی.
در ضمن به قول خودشون این ۶ مگ هم رو اینترنت ۲ (یا همون اینترنت ملیشون) هستش نه با تمام کشور های دنیا.

---------- نوشته در 09:56 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:51 AM ارسال شده بود ----------

ببین حداقل خوشم می اید خودت جواب خودت را می دهی تو آمریکا 114 هزار تومان می شود درست اونوقت تو ایران چند تومان می شود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟می شود بگویی به من
بله اواز دور خوش است چون نزدیک بیاد باعث سردرد می شود پس بزار از دور بودنش لذت ببریم تا بیاید اینجا بشود 500 هزار تومان در هر صورت فکر نکنم آنجا اینقدر تایم اوت داشته باشند البته الان می آیی می گویی تایم اوت هم داره راستی گفتی اگر حجمه دانلودش تمام شود سرعتش می شود دایل آپ درست است دیگه شما گفتید اینجا همون دایل آپ هم نمی شه کلا نت قطع می شه اصلا فکر کنم شما ایران نیستید در ضمن متوجه **** نشدم بیشتر توضیح می دهی

تبریک میگم دوستان . اینترنت های وایرلس شیراز از 1 ماه پیش به این روز افتادن من هی میگم کسی Time out نداره کسی جواب نمیده حالا صدای همتون در اومده . فردا پس فردا هم ماله شما درست میشه ماله من هنوز هی فرت و فرت تایم اوت میده .
همین که همدرد هستیم خودش تسکین...
اینترنت در اینجا کسی اداره نمی کنه اصلا متخصصی وجود نداره من فقط می دونم اینا از پس اینترنت کابلی ( Wire ) بر نمی یان چه برسه به سیستم پیچیده تر اینترنت Wireless .
اینترنت در اینجا و در نگاه مدیرانش یعنی یک چغندری که بچه ها باهاش می رن Google بازی ...
وقتی می گی بهشون ping چرا وضعیت خوبی نداره چرا time out داره جوری بهت نگاه می کنن انگار فش ناموسی بهشون دادی پینگ چی ؟ time out چی هس؟ شبکه و اینترنت چی هس؟
جایی که فرق بین سرعت و پهنای باند تشخیص داده نمی شه باید رفت و ....
ما انقدر قانع هستیم که یک پینگ ثابت و خوب 250 تا 150 با یک پهنای باند عادی کیلوبایت (این واژه باید هزاربار در ذهن تکرار کرد ما هنوز اینترنت کیلوبایت داریم) بهمون می دن راضی می شیم ولی حتی این از ما دریغ می شه...
من اینترنت های زیادی تجربه کردم اکثرشون مثل هم هستن از ماهواره ای گرفته تا isp های( ماهواره ای اسمش فقط قشنگ هس همه تحت کنترل و اکثرشون با ADSL موازی کار می کنند) دیگه هیچ اینترنت پایداری اینجا نیست اگر کسی تایم اوت نداشته باشه باید به خودش شک کنه باید از خودش بپرسه چرا امروز تایم اوت ندارم...
من خودم یک ماه اینترنتن از هر نظر به F u c K رفته محسوب می شه ولی خب سکوت کردم گفتم درست می شه ولی نشد آخه به کی بگیم به کی/
این 4 مین ISP من هست فقط یکماه درست بود مثل نحس شدم از ماه دوم نتم خراب می شه
فقط اینو می دونم اینجا کسی که به جایی جز خدا وصل نیست کسی که خودش هست و به دل و شخصیت خودش متکی هست کسی که خودش می ره و مثل یک شخصیت انسانی از یک شرکتی اینترنت می گیره نمی تونه اینترنت خوبی داشته باشه کسی که خودش خوب هست پارتیش خدا هس و به هر سوراخی وصل نیست نمی تونه چیزهای خوبی که وصل به دیگران هست داشته باشه اینو به چشم دیدیئم مثل خودمون که عادی هستیم فرابشری و پارتی نیستیم اینترنتمون مهم نیست چه کیفیتی داره مهم اینه ما آدم هستیم حداقلش این خودش یک تسکین برامون...

آخرین ویرایش:

با شخصی مثل تو که نباید با دهن حرف زد. ارزش تو همون جای دیگه است. من یکی از همون مردم ایران هستم. زدن سنگ مردم ایران به سینه، شرف داره به این که سنگ این رژ**یم رو به سینه بزنی. از نظر این ممد مردم ایران هنوز به مرحله ولو شدن در خیابان از زور گرسنگی نرسیدند پس در نتیجه الان اوضاع عالیست. :-&
الان هم شروع کردی به مضخرف گفتن. اینترنت 6 م.ب در آمریکا روی اینترنت ملی 2م.ب آمریکاست ( اینترنت ملی آمریکا ) :)) مجبور نیستی بعد از نع**شه گی بیای اینجا و جواب بدی. ( بچه ها یه کمکی هرچند در حد دو سه کیلو بیت به این مردم بدبخت آمریکا بکنید )
دوستان این شخص قاتی کرده داره هذیون میگه، جدی نگیرید.

با شخصی مثل تو که نباید با دهن حرف زد. ارزش تو همون جای دیگه است. من یکی از همون مردم ایران هستم. زدن سنگ مردم ایران به سینه، شرف داره به این که سنگ این رژ**یم رو به سینه بزنی. از نظر این ممد مردم ایران هنوز به مرحله ولو شدن در خیابان از زور گرسنگی نرسیدند پس در نتیجه الان اوضاع عالیست. :-&
الان هم شروع کردی به مضخرف گفتن. اینترنت 6 م.ب در آمریکا روی اینترنت ملی 2م.ب آمریکاست ( اینترنت ملی آمریکا ) :)) مجبور نیستی بعد از نع**شه گی بیای اینجا و جواب بدی. ( بچه ها یه کمکی هرچند در حد دو سه کیلو بیت به این مردم بدبخت آمریکا بکنید )
دوستان این شخص قاتی کرده داره هذیون میگه، جدی نگیرید.
آز قدیم گفتم جواب ابلهان خاموشیست. بهتره با امثال شما حرف نزنم.

---------- نوشته در 03:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:01 PM ارسال شده بود ----------

ببین حداقل خوشم می اید خودت جواب خودت را می دهی تو آمریکا 114 هزار تومان می شود درست اونوقت تو ایران چند تومان می شود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟می شود بگویی به من
بله اواز دور خوش است چون نزدیک بیاد باعث سردرد می شود پس بزار از دور بودنش لذت ببریم تا بیاید اینجا بشود 500 هزار تومان در هر صورت فکر نکنم آنجا اینقدر تایم اوت داشته باشند البته الان می آیی می گویی تایم اوت هم داره راستی گفتی اگر حجمه دانلودش تمام شود سرعتش می شود دایل آپ درست است دیگه شما گفتید اینجا همون دایل آپ هم نمی شه کلا نت قطع می شه اصلا فکر کنم شما ایران نیستید در ضمن متوجه **** نشدم بیشتر توضیح می دهی
عزیزم توایران با این شرایط قیمت اینترنت خوبه . شما شرایط هم بررسی کن بعد بگو گرونه. وقتی پراید ۱۴ ۱۵ میلیون تومن باشه چه انتظاری داری ۶ مگ اینترنت رو با ۱۰ هزار تومن بهت بدن.
من حرفم اینه که شرایط رو یه بررسی اجمالی بکنید بعد بیایید بگید گرونه. بسته به همه شرایط این کشور باید حرف زد.
یکی میاد میگه شما میگی مردم ایران فلانن تو حرف از آمریکا نزن من خودم فلانم بهمانم. بابا اکثر این افرادی که میان اینجا صحبت میکنن تا حالا سرکوچشون تنها نرفتن از طرف آمریکایی ها حرفم میزنن. اصلا بگو ۱هزار تومن خودش تا حالا پولدر آورده؟؟؟؟!!!!
میگم مسعود دیگه نمیاد بحث کنه

میگم مسعود دیگه نمیاد بحث کنه

Banned
:|

forum.bazicenter.com/members/44524

==========================================

منکه اینترنت نمیدونم جیه
فقط به یه چیزی وصلم
هنوز توش موندم
اسمشو نمیدونم

http://img.online-dl.com/images/i2167_fgh.jpg

i2167_fgh.jpg