بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

نه دیگه تا این حد:دی تعرفه هاش به چه صورته؟سه ماهه 128 چنده؟256 چی؟
این شکلی نیست
2 ماه ـه هست
پولش رو باید دو ماه یکبار رو قبض پرداخت کنی و اگر پرداخت نکنی و تلفن یه طرفه بشه نت هم غیر فعال میشه تا پرداخت کنی !
کلا اگر سر موقع قبض تلفن رو پرداخت کنی میتونی مطمئن باشی که همیشه نت داری :d
128 سرعت دانلود 18 ماهی 9800
256 سرعت 33 ماهی 12500
512 هم 70 تا 75 ماهی 20
1 میگ سرعت 120 130 ماهی 36
2 میگ هم ماهی 70

مستمر که معلومه دیگه 4 روزه سرعتو کم می کنن مثلاً من دو روز دان می کردم مستمر روز سوم مودم خاموش باز روز چهارم دان می کردم ! برنامم اینطوری بوده ! :d

پس برنامه ریزی کرده بودی :d

از چندم دبستان به کانون میری ؟؟:d

زنگ بزن پشتیبانی درست کنن

10 بار بیشتر زنگ زدم میگن ما هرچی چک میکنیم مشکل از سرویس نیست گفت مودمو بزار رو بریج بعد یه broad کانکشن بساز شاید درست شه انجام دادم درست نشد که هیچی دیگه تو 192.168.1.1. یعنی روتر مودم هم نمیره که بشه دباره به حالت قبلی برگردوندش تا از وایر لسشم استفاده کنم اینجا کسی هست که بدونه حالا باید چجوروی برم تو روتر ؟ مودمم linksys cisco هستش . سر درد گرفتم از بس به این پشتیبانی زنگ زدمو درست نشد

10 بار بیشتر زنگ زدم میگن ما هرچی چک میکنیم مشکل از سرویس نیست گفت مودمو بزار رو بریج بعد یه broad کانکشن بساز شاید درست شه انجام دادم درست نشد که هیچی دیگه تو 192.168.1.1. یعنی روتر مودم هم نمیره که بشه دباره به حالت قبلی برگردوندش تا از وایر لسشم استفاده کنم اینجا کسی هست که بدونه حالا باید چجوروی برم تو روتر ؟ مودمم linksys cisco هستش . سر درد گرفتم از بس به این پشتیبانی زنگ زدمو درست نشد

پشت مودم یه سوراخ ریز هست یه سوزن بنداز توش واستا ریبوت شه(با این کار مودم میره تنظیمات کارخونه)

سلام دوستان!
یه مشکله بدی برام پیش اومده هر کی میتونه کمک کنه!
از مخابرات سرویس 512 نامحدود گرفتم2 روز پیش! سرعتش خوبه( بین 60 تا 70) ولی پینگش...:((
اولا که روی 450 یا 400 اینا میچرخید، بعدشم که امروز اومده روی 250 ولی با cmd که تست میکنم میبینم خیلی نوسان داره، مثلا یه دونه 210 میده بعدی رو 280 و ای آخر... با سایت pingtest.net هم که تست میکنم با هر سروری که تست میکنم پینگ 300 به بالا و نوسان وحشتناک 200 به بالا رو داره! در بهترین حالت همون 300 بدون با نوسان 20!:|
حالا چند تا سوال دارم!
1.من کامپیوترم 2 روز پیش ویروسی شد! که ویروسا رو پاک کردم! ولی خب کلا سیستک یه جوری شده که باید ویندوز عوض کنم! حالا میخوام ببینم که ویریسی شدن سیستم میتونه روی پینگ تاثیر گذار باشه؟!!!( خودم که فکر نمیکنم ولی به هرحال باید احتمالشو داد دیگه):d
2.این که سیم تلفنو مستقیم به مودم بزنی پینگو بهتر میکنه یا بدتر یا فرقی نداره؟ یا از روتر تو مسیر استفاده کنی بهتره؟!
3. با cmd که تست میگیرم این آخرش هست که میزنهه TTL بعدش یه عددیه که فکر کنم مسیر اینترنتیتو میگه!(مثلا 43) بودن روتر تو مسیر سیم تلفن به مودم تاثیری روی این میذاره یا نه؟ آخه قاعدتا نباید بذاره دیگه! ولی من چند بار که تست کردم میدیدم که عوض میشه ولی چند بار هم عوض نشد! حالا نمیدونم شانس ما از مرکز مخابراتی بود که تو اون لحظه ها هی این TTL رو عوض میکردن یا ربط داره به روتر و...!:-??
یکی از دوستای من یه مرکز مخابراتیه دیگست! همون موقع که بهش زنگ زدم گفت که TTLش 51 و پینگش هم 180!:|
4.حالت مدوم که روی bridge باشه یا pppoe روی پینگ تاثیر داره یا نه؟
حالا من نمیدونم خطم مشکل داره؟مشکل از مخابراته؟مشکل از کامپیوتره؟از مودمه؟:-??:(
در کل خیلی اعصابم خرابه! هر کی میتونه کمک کنه بلکه مشکل من هم حل شد!:(
راستی یه سوال دیگه هم دارم! چه طوری میشه رفت تو تنظیماته مودم؟ اینکه خودت کانفیگش کنی! یا ببینی که خطط نویز داره یا نه؟یا از حالت بریدج ببریش روی pppoe و ...!مودمم هم tp-link از این ساده هاست!

سلام.دوستان عزیز: میتونن یه توضیحی در مورد پارس آنلاین، سرعت سرویس های نامحدودش و محدودش در روز و شبانه روز و تایم اوت و پینگش یه اطلاعاتی به من بدن ؟ خیلی خیلی ممنونتون میشم.فقط اونایی که دارن !

سلام.دوستان عزیز: میتونن یه توضیحی در مورد پارس آنلاین، سرعت سرویس های نامحدودش و محدودش در روز و شبانه روز و تایم اوت و پینگش یه اطلاعاتی به من بدن ؟ خیلی خیلی ممنونتون میشم.فقط اونایی که دارن !
بیخیالش ... :| منم پارس دارم، فقط میتونم بگم ... افتضاح. :|

دوستان مشکل اتصال به مودم رفع شد نگران نباشید :d زنگ زدم پشتیبانی ازشون پرسیدم راهو یاد داد گفتم اینجا بگم بچه ها یاد بگیرن مجبور نباشن واسه این که مودمو به دستگاه بشناسونن ریستش کنن و کانفیگ مجدد :
وارد پروپرتیز local area connection میشید روی internet protocol TCP / IP دبل کلیک میکنید توبخش IP آدرس use the following IP address رو انتخاب میکنید حالا تو اولی 192.168.1.157 رو میزنید بعد خودش دومی رو وقتی روش کلیک کنید براتون پر میکنه بعد تو سومی هم میزنید 192.168.1.1 حالا با وارد کردن عبارت 192.168.1.1 میتونید به مودم دست رسی پیدا کنید
ولی مشکل سرعت دانلود و پینگ رفع نشد :((

دوستان مشکل اتصال به مودم رفع شد نگران نباشید :d زنگ زدم پشتیبانی ازشون پرسیدم راهو یاد داد گفتم اینجا بگم بچه ها یاد بگیرن مجبور نباشن واسه این که مودمو به دستگاه بشناسونن ریستش کنن و کانفیگ مجدد :
وارد پروپرتیز local area connection میشید روی internet protocol TCP / IP دبل کلیک میکنید توبخش IP آدرس use the following IP address رو انتخاب میکنید حالا تو اولی 192.168.1.157 رو میزنید بعد خودش دومی رو وقتی روش کلیک کنید براتون پر میکنه بعد تو سومی هم میزنید 192.168.1.1 حالا با وارد کردن عبارت 192.168.1.1 میتونید به مودم دست رسی پیدا کنید
ولی مشکل سرعت دانلود و پینگ رفع نشد :((
زنگ بزن قال کن باو. :d داد و بی داد بکن درستش میکنن. :d

زنگ بزن قال کن باو. :d داد و بی داد بکن درستش میکنن. :d
بنده ی خدا یکی از پشتیباناش خیلی پی گیری کرد اما آخرش گفت ما دیروز تمام خطوطو چک کردیم احتمالا مشکل از سمت شماست تو این 3 - 4 روز به اندازیه ی 3-4 سال پیر شدم :d روزی که اومدن خطو وصل کردن در پوست خود نمی گنجیدم اما آخرش اینجوری شد .
یعنی یک نفر روی این کره ی خاکی نیست که تا به حال همچین مشکلی داشته باشه ؟ همتون که از مخابرات خط گرفتین راحتو گل و بلل کار میکنه ؟ اصولا به من که میرسه مشکل پیدا میکنه )x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or