سلام دوستان!
یه مشکله بدی برام پیش اومده هر کی میتونه کمک کنه!
از مخابرات سرویس 512 نامحدود گرفتم2 روز پیش! سرعتش خوبه( بین 60 تا 70) ولی پینگش...

اولا که روی 450 یا 400 اینا میچرخید، بعدشم که امروز اومده روی 250 ولی با cmd که تست میکنم میبینم خیلی نوسان داره، مثلا یه دونه 210 میده بعدی رو 280 و ای آخر... با سایت pingtest.net هم که تست میکنم با هر سروری که تست میکنم پینگ 300 به بالا و نوسان وحشتناک 200 به بالا رو داره! در بهترین حالت همون 300 بدون با نوسان 20!

حالا چند تا سوال دارم!
1.من کامپیوترم 2 روز پیش ویروسی شد! که ویروسا رو پاک کردم! ولی خب کلا سیستک یه جوری شده که باید ویندوز عوض کنم! حالا میخوام ببینم که ویریسی شدن سیستم میتونه روی پینگ تاثیر گذار باشه؟!!!( خودم که فکر نمیکنم ولی به هرحال باید احتمالشو داد دیگه):d
2.این که سیم تلفنو مستقیم به مودم بزنی پینگو بهتر میکنه یا بدتر یا فرقی نداره؟ یا از روتر تو مسیر استفاده کنی بهتره؟!
3. با cmd که تست میگیرم این آخرش هست که میزنهه TTL بعدش یه عددیه که فکر کنم مسیر اینترنتیتو میگه!(مثلا 43) بودن روتر تو مسیر سیم تلفن به مودم تاثیری روی این میذاره یا نه؟ آخه قاعدتا نباید بذاره دیگه! ولی من چند بار که تست کردم میدیدم که عوض میشه ولی چند بار هم عوض نشد! حالا نمیدونم شانس ما از مرکز مخابراتی بود که تو اون لحظه ها هی این TTL رو عوض میکردن یا ربط داره به روتر و...!

یکی از دوستای من یه مرکز مخابراتیه دیگست! همون موقع که بهش زنگ زدم گفت که TTLش 51 و پینگش هم 180!

4.حالت مدوم که روی bridge باشه یا pppoe روی پینگ تاثیر داره یا نه؟
حالا من نمیدونم خطم مشکل داره؟مشکل از مخابراته؟مشکل از کامپیوتره؟از مودمه؟

در کل خیلی اعصابم خرابه! هر کی میتونه کمک کنه بلکه مشکل من هم حل شد!

راستی یه سوال دیگه هم دارم! چه طوری میشه رفت تو تنظیماته مودم؟ اینکه خودت کانفیگش کنی! یا ببینی که خطط نویز داره یا نه؟یا از حالت بریدج ببریش روی pppoe و ...!مودمم هم tp-link از این ساده هاست!