بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان پنج روزه از اینترنت،ADSL شرکت مخابرات رو سفارش دادم با طرح پاییزی با سرعت 512 و حجم 4GB ولی هنوز زنگ نزدن واسه نصب!اگر کسی گرفته بگه چند روز طول کشید تا بیان نصب کنن؟

دوستان پنج روزه از اینترنت،ADSL شرکت مخابرات رو سفارش دادم با طرح پاییزی با سرعت 512 و حجم 4GB ولی هنوز زنگ نزدن واسه نصب!اگر کسی گرفته بگه چند روز طول کشید تا بیان نصب کنن؟
مخابراتیا کلا کمی .... ! ماله منم 8 روز طول کشید ! من پیر شدم از بس زنگ زدم

بنده ی خدا یکی از پشتیباناش خیلی پی گیری کرد اما آخرش گفت ما دیروز تمام خطوطو چک کردیم احتمالا مشکل از سمت شماست تو این 3 - 4 روز به اندازیه ی 3-4 سال پیر شدم :d روزی که اومدن خطو وصل کردن در پوست خود نمی گنجیدم اما آخرش اینجوری شد .
یعنی یک نفر روی این کره ی خاکی نیست که تا به حال همچین مشکلی داشته باشه ؟ همتون که از مخابرات خط گرفتین راحتو گل و بلل کار میکنه ؟ اصولا به من که میرسه مشکل پیدا میکنه )x
ببین، مودمت رو عوض کردی ؟ ویندوز ؟ اگه اینکاراو کردی نشد، بلند شو برو شرکت، شکرتو رو سرشون خراب کن کل پهنای باندو بت میدن. :| - من نمیدونم چرا این ملت اینطورین ! زنگ میزنی میگی سرعت دانلود 30 ـه میگه برو خداتو شکر کن 8 نیست !:| من : :| طرف : :p ! میگه 128 مگابیت میشه 8 کیلو تا 16 کیلوبایت بر ثانیه، خب مرد حسابی این سرعت که فرق چندانی با دایل آپ نداره. :|

این شکلی نیست
2 ماه ـه هست
پولش رو باید دو ماه یکبار رو قبض پرداخت کنی و اگر پرداخت نکنی و تلفن یه طرفه بشه نت هم غیر فعال میشه تا پرداخت کنی !
کلا اگر سر موقع قبض تلفن رو پرداخت کنی میتونی مطمئن باشی که همیشه نت داری :d
128 سرعت دانلود 18 ماهی 9800
256 سرعت 33 ماهی 12500
512 هم 70 تا 75 ماهی 20
1 میگ سرعت 120 130 ماهی 36
2 میگ هم ماهی 70

اینایی که میگی همون طرحای ویژه هست؟
2020؟

ببین، مودمت رو عوض کردی ؟ ویندوز ؟ اگه اینکاراو کردی نشد، بلند شو برو شرکت، شکرتو رو سرشون خراب کن کل پهنای باندو بت میدن. :| - من نمیدونم چرا این ملت اینطورین ! زنگ میزنی میگی سرعت دانلود 30 ـه میگه برو خداتو شکر کن 8 نیست !:| من : :| طرف : :p ! میگه 128 مگابیت میشه 8 کیلو تا 16 کیلوبایت بر ثانیه، خب مرد حسابی این سرعت که فرق چندانی با دایل آپ نداره. :|
یارو میگه از این طرف با 400k میتونی دانلود کنی مشکل از اون سمته .

سلام
من می خواستم سرویس ADSL امو از شاتل قطع کنم و از یکجا دیگه بگیرم.
خودم به فکرم از مخابرات یا داتیک سرعت 512 یا 1024 بگیرم؟
مصرفم هم بازی آنلان و دانلود هست.
مرکز مخابراتی هم نصر اللهی هست
با تشکر

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or