Al!reza
کاربر سایت
512نگفتی 1 مگ یا 256 یا 512 یا 128 یا ---

512نگفتی 1 مگ یا 256 یا 512 یا 128 یا ---

30 دقیقه :dچهار روزه از مخابرات اینترنت سفارش دادم،ولی هنوز حتی زنگ نزدن شناسه پرداختو بدن!چرا؟واسه شما که از مخابرات گرفتید چند روز طول کشید؟
30 دقیقه :d
شما مودم رو وصل کن ببین چراغ DSL روشن میشه ؟

مستمر که معلومه دیگه 4 روزه سرعتو کم می کنن مثلاً من دو روز دان می کردم مستمر روز سوم مودم خاموش باز روز چهارم دان می کردم ! برنامم اینطوری بوده ! :dشما حتما به صورت مستمر دانلود نکردید ..
مگه قانون fair policy رو نخوندی ؟؟؟
نوشته هر کی روزانه بیشتر از اون مقدار ترافیکی که بهش تعیین شده بیشتر دانلود کنه بهش اخطار میدن و سرعتش رو پایین میارن و اگه بازم دانلود کرد سرویسش رو قطع میکنن
من خودم تابستون ازشون پرسیدم گفتن حداکثر اگه روزی 500 مگ دانلود کنین سرعتتون پایین میاد و سرویستون قطع میشه و من هم به خاطر این از شاتل نخریدم .
با اینکه نوشتن نامحدود ولی سرویس حجمی خیلی خیلی خیلی بهتر از این سرویس هس چون نه دانلود شبانه داره نه چیزی ...با این که با دانلود شبانه رایگان حداقل میشه 900 مگ روزی دانلود کرد ولی با نامحدود روزی بیشتر از 500 مگ نمیشه دانلود کرد.
باید هنگام خریدن یه تحقیقی میکردید ..
من یک ماهه نا محدود 128 گرفتم با سرعت 90 کیلو بعد 11 گیگ دانلود در عرض دو هفته فکر کنم سرعتم تازه شد 50 عمو !
این قانون لعنتی رو من الان دیدم.یعنی الان نمیدونم واقعاً چی بگم.اسم سرویس نامحـــدود هست.یعنی شما هیچ محدودیتی برای دانلود و استفاده از اینترنت نباید داشته باشید.حالا نمیدونم این دزدی تو روز روشن رو تو این مملکت خراب شده کی میخواد حواب بده.
رفیق من 11 گیگ رو 2-3 روز دانلود می کردم!
============
دوستان نامحدود مخابرات مطمئنه؟یعنی دیگه محدودیتی برای دانلود نداره؟سرعت رو کاهش نمیدن اگه زیاد دانلود کنی؟میخوام که اگه اینطوریه برم رو مخابرات.ممنون
پ.ن:5 دقیقه طول کشید تا این پست رو بدم.اینه همون آرمان هایی که ازش صحبت می شد.
مخابرات افت سرعت هم داشته باشه به خاطر مشکلات سراسری ـه
مثلا دیشب قاط زده بود ولی الان خوب شده و ما هم شروع به دانلود کردیم :d
در کل با این اوضاع گرونی نت 20 تومن نامحدود لنگه کفشی در بیابانه !!
من که با 256 ماهی 40 50 گیگ دانلود کردم سرعت هم افت نکرد :d
من ماه پیش فقط 60 گیگ بازی دانلود کردم نزدیکه 40 50 تا هم فیلمحالا ما رو حساب حرف شما میریم مخابرات می گیریم ولی میدونم بازم سرعت رو میارن پایین چون من بیش از حد مصرف دارم![]()
:dمن ماه پیش فقط 60 گیگ بازی دانلود کردم نزدیکه 40 50 تا هم فیلم
فکر کنم بیشتر از 100 گیگ دانلود داشتم ماه پیش ...
از منم بیشتر ترافیک میخوری ؟:d
من الان 2 روزه 1 مگ مخابرات دارم نمیدونم مشکل فقط برای منه یا برای همه . ping هاش time out داره وسرعت دانلودمم ثابت نیست با وجود این که خط 1mb هست سرعت از 0 تا 100 یا بالا تر همش در حال تغیره خیلی وضعش بده وقتی میخوام به فایل دانملود کنم اشکم در میاد نوساناتش خیلی شدیده و پشت سر همم قطع میشه 10 بار زنگ زدم پشتیبانی هی گفتن الان درستش میکنیم اما هیچ تغییری پیدانکرد یه لحظه خوبه یه ساعت بد فقط نمیدونم چرا speed test نتیجه ای که میده با اون چیزی که هست متفاوته دارم شاخ در میارم با 3 تا کامپیوتر هم امتحان کردن همه همین مشکلارو داشتن واقعا نمیدونم چرا این جوریه از دوستامم که از مخابرات سرویس میگیرن پرسیدم اونا این مشکلارو ندارن به نظر شما چیکار کنم ؟ سرویس حجمیه و نامحدود نیست ولی خیلی نوسانات سرعتش شدیده
اینم از speed test :
http://www.speedtest.net/result/2375699792.png
از 4.2.2.4 و 4.2.2.3 هم که پینگ میگیرم پینگ بد نیست اما timeout داره و نوسان .
من ماه پیش فقط 60 گیگ بازی دانلود کردم نزدیکه 40 50 تا هم فیلم
فکر کنم بیشتر از 100 گیگ دانلود داشتم ماه پیش ...
از منم بیشتر ترافیک میخوری ؟:d