بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

شیراز : وایرلس همیارنت = تایم اوت وحشتناک با سرورهای خارجی . فقط هم سرورهای خارجی . تمامی سرورهای داخلی مثل هلو کار میکنن . همشم از این روسیه لعنتی هست . تا از اونجا رد میشه میشه میپکه . نمیتونم هم اصلا بازی کنم . بقیه مشکلی ندارن ؟

شیراز : وایرلس همیارنت = تایم اوت وحشتناک با سرورهای خارجی . فقط هم سرورهای خارجی . تمامی سرورهای داخلی مثل هلو کار میکنن . همشم از این روسیه لعنتی هست . تا از اونجا رد میشه میشه میپکه . نمیتونم هم اصلا بازی کنم . بقیه مشکلی ندارن ؟

هر وقت از استعمار روسيه در اومديم تايم آوت هم حل ميشه. :)

سلام
تو سایت آسیاتک دیدم 2 مگ داره ماهی 20 گیگ سالی 500 تومن و تازه 1 شب تا 9 صبح هم دانلود رایگانه
واقعا قیمتش عالیه
کسی میدونه پینگش خوبه یا نه ؟ ( برای بازی آنلاین )

سلام
تو سایت آسیاتک دیدم 2 مگ داره ماهی 20 گیگ سالی 500 تومن و تازه 1 شب تا 9 صبح هم دانلود رایگانه
واقعا قیمتش عالیه
کسی میدونه پینگش خوبه یا نه ؟ ( برای بازی آنلاین )
مخابرات شهر ما میده 768 گیگ سالی 955 تومن دانلود 2 مگ!
آسیاتک گرون میده البته مخابرات هم بستگی داره باهات راه بیان یا نه اگه راه بیان پینگش از همه شرکت ها بهتره!
قیمت هر گیگ پهنای باند برای این ها 300 تومن در میاد(به استناد هزینه که دانشگاه برای پهنای باند میده دانشگاه ما هر گیگ 300 تومن!)بعد اندازه خون پدرشون ازمون پول میگیرن خداییش این اینترنتی که شرکت ها میدن همش براشون سوده!خط 512 براشون حداکثر 2000 تومن میفته به ما بدبخت ها میدن 20 تومن!

آسیاتک گرون میده البته مخابرات هم بستگی داره باهات راه بیان یا نه اگه راه بیان پینگش از همه شرکت ها بهتره!
قیمت هر گیگ پهنای باند برای این ها 300 تومن در میاد(به استناد هزینه که دانشگاه برای پهنای باند میده دانشگاه ما هر گیگ 300 تومن!)بعد اندازه خون پدرشون ازمون پول میگیرن خداییش این اینترنتی که شرکت ها میدن همش براشون سوده!خط 512 براشون حداکثر 2000 تومن میفته به ما بدبخت ها میدن 20 تومن!

مخابرات شما چقدر دزده ! بابت 800 گیگ 950 هزار تومان میگیره ؟ O:

با 512 ماهی 130 گیگ حداقل میشه دانلود کرد که مخابرات این سرعت رو ماهی 20 هزار تومان میگیره ! که اگه این رو ضربدر 12 ماه کرد میشه 240 هزار تومان و حجم = 1560 گیگ !

احتمالا مخابرات شما سرعت دانلوده شما رو بیش از 256 کیلوبایت قرار میده ! که اگه شما به صورت مکرر دانلود کنی تو 90روز حجم شما تموم میشه

البته تو این بازه زمانی فک نکنم کسی خواهان اطلاعات جم کردن باشه از طریق اینترنت به خاطره این قیمت هارد ! به نظرم 256 مخاربرات هم ارزونه هست هم به صرفه تر

به همین سادگی میشه دزدی کرد از مردم, این جا ایران است

برای من محدودیت دانلود مهم نیست چون من دانلود هامو شب انجام میدم
الان شما حساب کن 2 مگ سرعتش حداقل 256 هست شما 30 روز ماه رو شبی 8 ساعت دانلود کنی میتونی 221 گیگ توی ماه دانلود کنی که فکر نمیکنم برای هیچ بشری کم باشه چون من اصلا هارد کامپیوترم 500 گیگ هست !
حالا کسی آسیاتک نداره ببینیم راضیه از پینگش یا نه ؟؟؟

مخابرات شما چقدر دزده ! بابت 800 گیگ 950 هزار تومان میگیره ؟ O:

با 512 ماهی 130 گیگ حداقل میشه دانلود کرد که مخابرات این سرعت رو ماهی 20 هزار تومان میگیره ! که اگه این رو ضربدر 12 ماه کرد میشه 240 هزار تومان و حجم = 1560 گیگ !

احتمالا مخابرات شما سرعت دانلوده شما رو بیش از 256 کیلوبایت قرار میده ! که اگه شما به صورت مکرر دانلود کنی تو 90روز حجم شما تموم میشه

البته تو این بازه زمانی فک نکنم کسی خواهان اطلاعات جم کردن باشه از طریق اینترنت به خاطره این قیمت هارد ! به نظرم 256 مخاربرات هم ارزونه هست هم به صرفه تر

به همین سادگی میشه دزدی کرد از مردم, این جا ایران است
سرویس نامحدود که نیست سرویس محدود دو مگ با 798 گیگ دانلود رو داره میده 950 هزار تومن اونم سالیانه!
آره نامحدود بگیری شاید بتونی چند ترابایت دانلود کنی ولی تضمین سرعت نداری یعنی ممکنه به دلیل مصرف زیاد یا از این چرت و پرت ها سرعتت رو بیارن پایین دقیقا همون کاری که شرکت هایی مثل پارس آنلاین میکنه!
سرعت دانلود هم حدود 900 هست شبا رایگان هم حدود 350!
من نگفتم خوبه ولی بدکم نیست !خودم که ندارم دوستم کافی نت داره تست گرفتم دیدم اینطوریه!

---------- نوشته در 11:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:22 PM ارسال شده بود ----------

برای من محدودیت دانلود مهم نیست چون من دانلود هامو شب انجام میدم
الان شما حساب کن 2 مگ سرعتش حداقل 256 هست شما 30 روز ماه رو شبی 8 ساعت دانلود کنی میتونی 221 گیگ توی ماه دانلود کنی که فکر نمیکنم برای هیچ بشری کم باشه چون من اصلا هارد کامپیوترم 500 گیگ هست !
حالا کسی آسیاتک نداره ببینیم راضیه از پینگش یا نه ؟؟؟
من دیگه خودم ته دانلود شبانه هستم مطمئن باش یه بامبولی سر ساعات شبانه در میارن که نتونی اینقدر دانلود کنی!تو اگه یک ماه 221 گیگ دانلود کردی من همینجا اعلام میکنم رسما از تعجب شاخ در میارم!
یکی از دوستان اینترنت تقریبا فضایی داشت از همین شرکت ها 2 مگ بود قیمت یادم رفته!
تو 4 ساعت 22 گیگ دانلود کرد از فردا شب سرعت دانلود شبانش رو 100 ست شد!

سرویس نامحدود که نیست سرویس محدود دو مگ با 798 گیگ دانلود رو داره میده 950 هزار تومن اونم سالیانه!
آره نامحدود بگیری شاید بتونی چند ترابایت دانلود کنی ولی تضمین سرعت نداری یعنی ممکنه به دلیل مصرف زیاد یا از این چرت و پرت ها سرعتت رو بیارن پایین دقیقا همون کاری که شرکت هایی مثل پارس آنلاین میکنه!
سرعت دانلود هم حدود 900 هست شبا رایگان هم حدود 350!
من نگفتم خوبه ولی بدکم نیست !خودم که ندارم دوستم کافی نت داره تست گرفتم دیدم اینطوریه!

---------- نوشته در 11:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:22 PM ارسال شده بود ----------

من دیگه خودم ته دانلود شبانه هستم مطمئن باش یه بامبولی سر ساعات شبانه در میارن که نتونی اینقدر دانلود کنی!تو اگه یک ماه 221 گیگ دانلود کردی من همینجا اعلام میکنم رسما از تعجب شاخ در میارم!
یکی از دوستان اینترنت تقریبا فضایی داشت از همین شرکت ها 2 مگ بود قیمت یادم رفته!
تو 4 ساعت 22 گیگ دانلود کرد از فردا شب سرعت دانلود شبانش رو 100 ست شد!
آقا من خودم الان شاتل دارم 512 روزا سرعت دانلودم 300 هست ( یعنی بالاتر از 2 مگ ) ولی شبا که مجانیه میاد روی 70 ( که تقریبا درحد استاندارد 512 هست ) و من هر شب هم دانلود میکنم و به هیچ وجه سرعتم کم نمیشه
هر شب نزدیک 1.5 گیگ میگیرم یعنی ماهی 45 گیگ.
ولی همین 45 گیگ هم برای من کافیه و اصلا نیازی ندارم که 221 گیگ دانلود کنم
حالا کسی اینجا آسیاتک نداره ؟؟؟؟؟؟
الان کی اینجا دانلود رایگان شبانه داره و توی دانلود شب سرعتش بالای 200 هست و پینگش خوبه ؟؟؟؟؟؟
لطفا isp رو معرفی کنید

یکسان‌سازی قیمت ADSL گامی دیگر جهت حذف شرکت‌های مخابرات استانی

[h=2]یکسان‌سازی قیمت ADSL گامی دیگر جهت حذف شرکت‌های مخابرات استانی[/h]
تلنا:یکسان‌سازی قیمت ADSL شرکت‌های مخابرات استانی در کل کشور با آغاز فاز دوم جشنواره فروش اینترنت پرسرعت شرکت مخابرات ایران در حال شکل‌گیری است.

تلنا:یکسان‌سازی قیمت ADSL شرکت‌های مخابرات استانی در کل کشور با آغاز فاز دوم جشنواره فروش اینترنت پرسرعت شرکت مخابرات ایران در حال شکل‌گیری است.
به گزارش خبرنگار تلنا،اخیراً فاز دوم جشنواره فروش اینترنت پرسرعت شرکت مخابرات ایران در سراسر کشور آغاز شده است که باعث گردیده تا قیمت ADSL شرکت‌های مخابرات استانی در کل کشور یکسان گردد. این در حالی است که تا قبل از آن هر شرکت استانی شیوه‌های متفاوتی برای فروش در نظر گرفته بود. به عنوان مثال برخی اقدام به فروش حجمی سرویس ADSL نموده بودند و برخی دیگر تنها سرویس‌های نامحدود مصوب سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی را ارایه می‌دادند. حتی برخی از شرکت‌های مخابرات استانی همچون مخابرات استان فارس فروش خدمات ADSL را به پیمانکار واگذار نموده و این شرکت نیز با نام شرکت مخابرات استان اقدام به فروش می‌نمود. استراتژی جالب‌تر متعلق به شرکت مخابرات استان گیلان بود که حتی هنگام استفاده از پیمانکار، برند خود را نیز برای فروش مورد استفاده قرار نداده و مشتریان عملا با نام شرکت دیگری مواجه بوده‌اند.
بنابراین گزارش یکسان‌سازی تعرفه‌های فروش ADSL در سراسر کشور از منظر توسعه برند گامی رو به جلو برای شرکت مخابرات ایران در بازار به شدت رقابتی ADSL محسوب می‌شود و همزمان به طور ضمنی با توجه به تشکیل شرکت تلفن ثابت (FCI) زمینه خذف شرکت‌های مخابرات استانی را فراهم می‌نماید و دیگر شاهد تصمیم‌های جزیره‌ای در مجموعه شرکت مخابرات ایران نخواهیم بود. موضوع البته به نفع شرکت مخابرات ایران بوده و هشداری جدی برای رقبا در بازار است. چرا که شرکت‌های PAP قادر دیگر نخواهند بود از نظام تصمیم‌گیری غیرمتمرکز مخابرات استان‌ها برای پیشبرد اهداف خویش بهره برند. البته هنوز تا نقطه برای شرکت مخابرات ایران راه طولانی در پیش است.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or