بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

یادم نیماد آخرین باری که مشکل اینترنت داشتم کی بود! :>
همیشه ثابت و عالیه! به میل خودمم از 128 کیلوبیت تا 4 مگابیت میتونم بگیرم! :d
اینترنت من از هرگونه چشم زدن مصون میباشد و بیخودی try نکنید! حتی شما حمید عزیز! =;:-*:>
دنیا خیلی کوچیکتر ازا ین حرفاست :>

2353622818.png

128 از مخابرات دارم که بیشتر وقت ها تو تسک منیجر 136 هست به نظرتون خوبه یا مشکل داره ؟ سرعت آپلود هم باید با سرعت دانلود برابر باشه ؟
نرخ 256 و 512 چقدر هست ؟ حتما باید کارت دانشجویی داشته باشیم یا بعضی جا ها تو کشور به همه سرعت 256 میدهند ؟

اینترنت من از هرگونه چشم زدن مصون میباشد و بیخودی try نکنید! حتی شما حمید عزیز! =;:-*:>
هرکه بامش بیش،همون قدر آش میخوره:d
بله دیگه
مرفحین بی درد

شما از کدوم شرکت گرفتین ؟؟

سلام
ببخشید این سوال رو اینجا مطرح مطرح میکنم
پروسه ی نصب یه خط تلفن چقدر طول میکشه ؟ من الان 2 هفته است ثبت نام کردم منتها هنوز خبری از نصب نشده.
این مخابرات نکبت هم دقیقاً با خونمون 10 دقیقه فاصله داره و یه خط تلفن دیگه هم تو خونه داریم .

سلام
پروسه ی نصب یه خط تلفن چقدر طول میکشه ؟ من الان 2 هفته است ثبت نام کردم منتها هنوز خبری از نصب نشده.
این مخابرات نکبت هم دقیقاً با خونمون 10 دقیقه فاصله داره و یه خط تلفن دیگه هم تو خونه داریم .
در حالت طبیعی یک هفته طول می کشه بعد از اینکه درخواست دادید و مراحل اداری انجام شد هفته بعدش تقریبا باید مامورین مخابرات بیان و خط نصب کنند.
حتما مراجعه کنید پیگیری شخصی داشته باشید اگر مراحل اولیه انجام دادید. نصب خط هم خیلی کوتاه است، سریع اگر بیان وصل می کنند.

---------- نوشته در 04:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:18 PM ارسال شده بود ----------

من پیشگامان رو تازه گرفتم و با این که پینگ 180 میشه همش dc میشم ببینید اینا مشکلی نداره

نداره! در همون کادر اول در وضعیت Status نوشته بدون عیب و ایراد (No Defect) !
منظورتون از DISCONNECT شدن چی ؟ PING ؟ چراغ های مودم ----> ADSL & INTERNET & STATUS ?
این مواردی که نمایش دادید صورت کلی دارند و وضعیت قط و وصل شدن رو تحت تاثیر نمی زاره.

محدودیت سرویس 512 نامحدود مخابرات هم بدست اومد
این ماه یه کله گزاشتم دانلود تا حالا که 6 روز مونده 91 گیگ کل ترافیک شده(83 دان 8 اپ) که سرعتو از 68 اوردن رو 7
تا حالا همیشه سرعت ثابت بود و هیچ نوسانی نداشت

محدودیت سرویس 512 نامحدود مخابرات هم بدست اومد
این ماه یه کله گزاشتم دانلود تا حالا که 6 روز مونده 91 گیگ کل ترافیک شده(83 دان 8 اپ) که سرعتو از 68 اوردن رو 7
تا حالا همیشه سرعت ثابت بود و هیچ نوسانی نداشت

مخابرات 3-4 روزه مشکل افت سرعت پیدا کرده
زنگ هم می زنی می گن مشکل سراسری اه درست می شه
برای همه همینه

سلام
پروسه نصب : شخصی که برای نصبو راه اندازی پورت مخابراتی شما باید یا بیاد تو خود مخابرات یا اگر از همون مهندسین فنی مخابرات هستن که باید از پای میزشو پاشن برن تو بخش دم و دستگاه های مخابراتی 4 تا چیز وصل کنن و 2 تا سیم بکشن تمومه دیگه . اما تو ایران وقتی شما وارد یک اداره میشید و دنبال یه تاییدیه , امضاء یا مهر میگردید چه بلاهایی سرتون میارن ؟ دقیقا باید همون پروسه رو طی کنه تا پاشن برن وصلش کنن :d نه که دقیقا مثل این ولی یه جورایی که الکی چوب لای چرخ اون امضاء میکنن و شما رو شوت میکنن اینور و اونور الکی اینم همینه . من مخابرات درخواست داده بودم دقیقا فردا صبحش برام وصل کردن . دست من و تو نیست تقصیر منو و تو هم نیست . صبر کن به موقع وصل میشه ;) البته من همینجا تقاضا دارم اگر خدایی هست اول اون تشعشعات خورشیدی رو بکوبه به ایران تا دنیا یه نفس راحت بکشه :d

2353622818.png

128 از مخابرات دارم که بیشتر وقت ها تو تسک منیجر 136 هست به نظرتون خوبه یا مشکل داره ؟ سرعت آپلود هم باید با سرعت دانلود برابر باشه ؟
نرخ 256 و 512 چقدر هست ؟ حتما باید کارت دانشجویی داشته باشیم یا بعضی جا ها تو کشور به همه سرعت 256 میدهند ؟

شهرستان باشی تا 512 ولی تهران 128

پروسه نصب : شخصی که برای نصبو راه اندازی پورت مخابراتی شما باید یا بیاد تو خود مخابرات یا اگر از همون مهندسین فنی مخابرات هستن که باید از پای میزشو پاشن برن تو بخش دم و دستگاه های مخابراتی 4 تا چیز وصل کنن و 2 تا سیم بکشن تمومه دیگه . اما تو ایران وقتی شما وارد یک اداره میشید و دنبال یه تاییدیه , امضاء یا مهر میگردید چه بلاهایی سرتون میارن ؟ دقیقا باید همون پروسه رو طی کنه تا پاشن برن وصلش کنن :d نه که دقیقا مثل این ولی یه جورایی که الکی چوب لای چرخ اون امضاء میکنن و شما رو شوت میکنن اینور و اونور الکی اینم همینه . من مخابرات درخواست داده بودم دقیقا فردا صبحش برام وصل کردن . دست من و تو نیست تقصیر منو و تو هم نیست . صبر کن به موقع وصل میشه ;) البته من همینجا تقاضا دارم اگر خدایی هست اول اون تشعشعات خورشیدی رو بکوبه به ایران تا دنیا یه نفس راحت بکشه :d

خیلی مملکت مسخره ایی داریم.وقتی ثبت نام کردم طرف بهم گفت که برو هفته ی بعد برای تایید ادرس و غیره بیا.
وقتی که سر موعد رفتم مخابرات یارو زد تو کامپیوتر گفت امکانات نداریم :-& بهش گفتم عزیز جان ما یه خط دیگه هم داریم و همین بغل مخابراتیم.یعنی چی امکانات نداریم.بازم جملش رو تکرار کرد (امکانات نداریم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or