بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

بازم ممنون!
زنگ زدم تا الان تو عمرش لاین پروفایل نمیدونست چیه!میگم میتونین برام لاین پروفایل درست کنین میگه نه!
به اینترنت هم که اصلا وصل نمیشه یه علامت تعجب زرد بر روی مودم میاد!که مشکل از dns هست یعنی وقتی بر روی automatic dns هست هیچ سایتی رو نمیاره! بعد بهش زنگ میزنم میگم dns مشکل داره میگه تو که آنلاینی میگم خوب سایتی باز نمیکنه dns مشکل داره میگه مشکل از تنظیمات مودم هست!
حالا من چه کار کنم هر کی تونست یه 4 تا فحش درست حسابی بهشون بده خداییش صواب داره!
اینقدر اسکول هستند این ها!
شماره تماس:05412426254
شرکت نیمروز پشتیبانی 24 ساعته!
شما مگه از مخابرات سرویس نگرفتی ؟
مودم رو خاموش روشن کن آی پیت عوض شه
من خودم سر این پینگ ماجرا ها داشتم با این آی اس پی ها

شما مگه از مخابرات سرویس نگرفتی ؟
مودم رو خاموش روشن کن آی پیت عوض شه
من خودم سر این پینگ ماجرا ها داشتم با این آی اس پی ها
چرا از مخابرات دارم ولی هر مخابراتی فرق میکنه مخابرت تهران رو با ما یکی میکنی!
مودم رو ری استارت کردم مشکل dns برطرف شد ولی بازم پینگ دارم وحشتناک!

Last edited by a moderator:
چرا از مخابرات دارم ولی هر مخابراتی فرق میکنه مخابرت تهران رو با ما یکی میکنی!
مودم رو خاموش روشن میکنم ببینم چی میشه!
مخابرات تهران یکی از مضخرفترین پینگا نسبت به بقیه شهرهاست
تازه من الان خونمون هم تو یه منطقه شلوغیه هم فیبر نوریه
باید پیگیر باشی محسن جان این جور چیزا رو
الان در حال حاظر بهترین پینگ رو همین مخابرات میده

مخابرات تهران یکی از مضخرفترین پینگا نسبت به بقیه شهرهاست
تازه من الان خونمون هم تو یه منطقه شلوغیه هم فیبر نوریه
باید پیگیر باشی محسن جان این جور چیزا رو
الان در حال حاظر بهترین پینگ رو همین مخابرات میده
مشکل من این هست که این ها نمیفهمن پینگ چیه براشون باید یه کلاس آموزشی مباحث شبکه بگزارم!
وقتی کسی نمیفهمه چه جوری ازش چیز بهتر بخوای!
مثلا من ماشینم رو ببرم پیش تعمیر کار بگم تنظیم موتورش کن بعد یارو بگه روغنش رو عوض کنم خوب من باید اول بهش تنظیم موتور یاد بدم بگم چیه چه طوریه بعد برام انجامش بده!
فکر کردی پشتیبان های اینجا کی هستند یه مشت دختر خوش بر و رو که هیچی نمیفهمن من دردم رو به کی بگم دختره واحد های حجم (بیت و بایت و مگابایت و ...)رو بلد نیست!بعد بهش میگم پینگ چه طوریه میگه از متخصصمون بپرس کنه میشی متخصص بیاد از ش میپرسی میگه حدود 50 تا 60 هست اون موقع آدم میگه خوب با چه سروری بر حسب چی میلی ثانیه ,ثانیه ,ساعت!
بعد متخصص فرار میکنه یا از جواب دادن طفره میره میگه خوبه خیالت راحت وقتی میفهمه از خودش بیشتر میفهمی!
بی خیالش شدم میرم از یه شرکت دیگه اینترنت میگیرم!

مشکل من این هست که این ها نمیفهمن پینگ چیه براشون باید یه کلاس آموزشی مباحث شبکه بگزارم!
وقتی کسی نمیفهمه چه جوری ازش چیز بهتر بخوای!
مثلا من ماشینم رو ببرم پیش تعمیر کار بگم تنظیم موتورش کن بعد یارو بگه روغنش رو عوض کنم خوب من باید اول بهش تنظیم موتور یاد بدم بگم چیه چه طوریه بعد برام انجامش بده!
فکر کردی پشتیبان های اینجا کی هستند یه مشت دختر خوش بر و رو که هیچی نمیفهمن من دردم رو به کی بگم دختره واحد های حجم (بیت و بایت و مگابایت و ...)رو بلد نیست!بعد بهش میگم پینگ چه طوریه میگه از متخصصمون بپرس کنه میشی متخصص بیاد از ش میپرسی میگه حدود 50 تا 60 هست اون موقع آدم میگه خوب با چه سروری بر حسب چی میلی ثانیه ,ثانیه ,ساعت!
بعد متخصص فرار میکنه یا از جواب دادن طفره میره میگه خوبه خیالت راحت وقتی میفهمه از خودش بیشتر میفهمی!
بی خیالش شدم میرم از یه شرکت دیگه اینترنت میگیرم!
متاسفانه جایی که دختر وارد بشه علم و تکنولوژی ار اونجا دور میشه (مشکلی که من با مبین نت داشتم حتی بعض مواقع زنگ میزدم میگفتم گوشی رو بدین به یه مرد
حق با شماست)

آخرین ویرایش:
73284802.png

دوستان وسیله ای هست که Ethernet Cable رو به Phone Cable تبدیل کنه؟
اگر هست لطفا یه سایت معرفی کنید،ممنون

تست امروز من :

73301145.png

البته بگم مخابرات و پشتیبان هیچ غلطی نکردن خودش همینجوری خوب شد!
کلا اینترنتمون رو هواست یه موقع خوبه اکثر موارد خرابه البته این برای من خوبه برای شما ها که بازم خراب محسوب میشه!

پارس براي انلاين بازي كردن خوب بود ! اما جديدا" گند داره ميزنه به همه چي ! پينگ اش به قدري بود كه ميشد بازي كرد باهاش اما جديدا" نميدونم اينترنت كلا" تركيده يا اينكه پارس تركيده :|
ولي منم دارم ازش ميرم چون ار وقتي ترافيك شبانه رو اوردن ساعت 2 تا 7 سيستم مصرف حجم و ترافيك شون رو هم به نظرم عوض كردن !
الان من از تابستون كمتر كار مي كنم با اينترنت اما حجم ام با سرعت 2 برابر كم ميشه !

ارائه اینترنت پرسرعت یک مگ به مراکز علمی و پژوهشی

به گزارش سرویس ارتباطات خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، شرکت مخابرات استان تهران اعلام کرد: تمامی مراکز علمی و پژوهشی و یا متقاضیانی که در این راستا مشغول فعالیت هستند می‌توانند علاوه بر مراجعه به مراکز مخابرات مربوطه با شماره 2020 تماس حاصل کرده و درخواست اینترنت پرسرعت با سرعت 1024 بیت کنند.

بر این اساس 2020 مرکز خرید و پشتیبانی اینترنت پرسرعت شبانه روزی آماده ارائه خدمات به متقاضیان اینترنت پرسرعت است.

آقا جدیدا اینرتنت داغون شده ها
این شاتل:
من از ساعت 12:59 میزارم رو دانلود تا 8 صبح
بعد تا 1:10 دقیقه سرعت خوبه بعد خراب میشه
باز ساعت 3 به بعد درست میشه ولی گیر داره:|

یک هفتس دارم فارکرای 3 رو میزارم رو دانلود هنوز تموم نشده:|

منتظرم سریع دورم تموم بشه برم شاتل رو قطع کنم
دیگه حالم داره از سرعت دانلود شبانه - پینگش بهم میخوره

ولی خداوکیلی سرعت دانلود تو ساعات غیر رایگانش خیلی خوبه ولی چه فایده:|

آقا جدیدا اینرتنت داغون شده ها
این شاتل:
من از ساعت 12:59 میزارم رو دانلود تا 8 صبح
بعد تا 1:10 دقیقه سرعت خوبه بعد خراب میشه
باز ساعت 3 به بعد درست میشه ولی گیر داره:|

یک هفتس دارم فارکرای 3 رو میزارم رو دانلود هنوز تموم نشده:|

منتظرم سریع دورم تموم بشه برم شاتل رو قطع کنم
دیگه حالم داره از سرعت دانلود شبانه - پینگش بهم میخوره

ولی خداوکیلی سرعت دانلود تو ساعات غیر رایگانش خیلی خوبه ولی چه فایده:|
اون پول برق و فرسودگی کامپیوترت که این همه برای یه بازی میزاری دانلود پول 10 تا فارکرای 3 اریجینال میشه . فقط فایل های ضروری که در دسترس نیستن رو با اینترنت دانلود کن . بیشتر یه نصیحت بود ولی هرکاری خودت دوست داری بکن :d . 2 تومن بده بازی رو بخر دیگه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or