بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

1 تا 7 .
----------------------------------------------
دوستان کسی میتونه این دوتا سایت رو باز کنه ؟
http://console-hax.com
http://parsroid.ir
همچنین پینگ شما با 4.2.2.4 چنده ؟

کنسول هکس مشکل از سرورشه .....فک کنم فردا درس بشه

اگه فردا درس نشد ، از خود جمال میپرسم.

---------- نوشته در 09:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:54 PM ارسال شده بود ----------

دوست عزیز حتما مخابرات منطقتون مشکل داره من 512 نامحدود دارم الان از مخابرات خوب راحت با 70 دانلود میکنم نه افت سرعتی نه کم شدن سرعتی عالیه بی نظیره . صبح تا شبم دانلود میکنم بنده خدا مخابراتو ورشکست کردم رفت روزی راحت کم کم 8 گیگ دانلود میکنم تازه گاهی اوقاتم لینکی ندارم دانلود کنم خاموش میکنم چون کل سریالا فیلما همرو میاد 3 صوته تو ارشیومه میگیرم .

کامپیوتر شما نمیترکه ؟؟:d:-/ از صبح تاشب؟؟

ولی از نظر پینگ و بازی آنلاین ، پارس آنلاین بهترینه ..

---------- نوشته در 09:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:00 PM ارسال شده بود ----------

این نتیجه هایی که speed test میده ، درسته ؟؟؟ یا الکی هس ؟؟؟ مثلا پینگ و سرعت و ...

mtu به ف.. میده اعصاب رو برا انلاین زدن.
این نتیجه هایی که speed test میده ، درسته ؟؟؟ یا الکی هس ؟؟؟ مثلا پینگ و سرعت و ...
درسته فقط باید برای سرعت دانلود و آپلود واحد اندازه گیریش رو تغییر بدی

مخابرات مشهد سرویساش همه محدوده که ! به 2020 زنگ زدم منشی تلفنی همه ی سرویسا رو گفت به جز نامحدودش ! :|

اون 2020 چرت میگه ! زیاد توجه نکن بهش :d

---------- نوشته در 10:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:24 PM ارسال شده بود ----------

من که اینترنتم پر از تایم اوت شده :| دقیقا تا اینترنت از ایران خارج میشه میپکه . کس دیگه ای هم مشکل تایم اوت داره ؟ :-/

من که پینگم رفته بالا خفن ! ولی وقتی مثل شما با چیز میرم time out هم میشه ! :d :p

:O :O
:o OoOo
حالت خوبه؟؟؟؟؟؟؟
از پارس سرویس میگیری میای الکی تعریف میکنی؟؟؟؟
من خودم پارس دارم ولی چرا چرت میگی پسر؟

:O :O
:o OoOo
حالت خوبه؟؟؟؟؟؟؟
از پارس سرویس میگیری میای الکی تعریف میکنی؟؟؟؟
من خودم پارس دارم ولی چرا چرت میگی پسر؟

برامن که پینگم خیلی خوب هست .

مگه من سهام دار پارس آنلاین هستم یا چیزی بهم میدن که بخوام تعریف کنم ؟؟؟؟
پینگش نسبت به شاتل و اینا خوبه دیگه ...شاید برای منظقه شما فرق داشته باشه ولی برامن که مشکلی نداشته تو بازی
حالا شما هرجوری میخوای برداشت کن ...

خدا خیرش نده این مخابرات رو یه زمانی پینگمون خوب بود!الان پینگمون هم ترکیده!
پسرعموم پیام آوران کویر داشت سرعت دانلود 900 و شبا هم ساعات رایگان سرعت دانلود 350!((اختصاصی خراسان جنوبی هست شهر دیگه ای نداره!))پینگ هم حول و حوش 120 تا 150 بود!
از من حالا سرعت دانلود 100!اونم محدود!پینگ هم که قربونش برم یه زمانی بادمم گردو میشکستم(تا یه هفته پیش البته!)بود 200 با 4.2.2.4!
الان شده 365 با 4.2.2.4!الان با تمام وجود کلم رو میخوام به کوبم تو سقف!
ماشالله انقدر این ها بیسواد هستند که بهشون میگی پینگ افتضاح شده میگن باید با متخصصمون صحبت کنیم!
در این لحظه من::-o
مسئول پشت گوشی::|
متخصص:>:)
پینگ::-&
متاسفانه شهر ما اینقدر مخابرات قدرت گرفته که تمام شرکت ها جمع کردن بستن رفتن!یه زمانی پیشگامان بود الان نیست!پارس آنلاین هم که میری میگه سرعت چنده میگه همونی که نوشتیم 256 یعنی 32!
میگی خیلی کمه میگه به ما چه!پینگ هم که نمیفهمن چیه اصلا!این پارس آنلاین هم که فقط اداره ها ازش اینترنت میگیرن اصلا دنبال جذب مشتری خونگی نیست!
شاتل هم که معنای واقعه فاجعه هست!پینگ افتضاح قیمت بالا!
الان به شخصه میخوام خودم رو دار بزنم ای کاش این خراب شده نبودم حداقل خراسان جنوبی بودم از شر این اینترنت مضخرف کمی راحت میشدم!

خدا خیرش نده این مخابرات رو یه زمانی پینگمون خوب بود!الان پینگمون هم ترکیده!
پسرعموم پیام آوران کویر داشت سرعت دانلود 900 و شبا هم ساعات رایگان سرعت دانلود 350!((اختصاصی خراسان جنوبی هست شهر دیگه ای نداره!))پینگ هم حول و حوش 120 تا 150 بود!
از من حالا سرعت دانلود 100!اونم محدود!پینگ هم که قربونش برم یه زمانی بادمم گردو میشکستم(تا یه هفته پیش البته!)بود 200 با 4.2.2.4!
الان شده 365 با 4.2.2.4!الان با تمام وجود کلم رو میخوام به کوبم تو سقف!
ماشالله انقدر این ها بیسواد هستند که بهشون میگی پینگ افتضاح شده میگن باید با متخصصمون صحبت کنیم!
در این لحظه من::-o
مسئول پشت گوشی::|
متخصص:>:)
پینگ::-&
متاسفانه شهر ما اینقدر مخابرات قدرت گرفته که تمام شرکت ها جمع کردن بستن رفتن!یه زمانی پیشگامان بود الان نیست!پارس آنلاین هم که میری میگه سرعت چنده میگه همونی که نوشتیم 256 یعنی 32!
میگی خیلی کمه میگه به ما چه!پینگ هم که نمیفهمن چیه اصلا!این پارس آنلاین هم که فقط اداره ها ازش اینترنت میگیرن اصلا دنبال جذب مشتری خونگی نیست!
شاتل هم که معنای واقعه فاجعه هست!پینگ افتضاح قیمت بالا!
الان به شخصه میخوام خودم رو دار بزنم ای کاش این خراب شده نبودم حداقل خراسان جنوبی بودم از شر این اینترنت مضخرف کمی راحت میشدم!
زنگ بزن مخابرات بگو برات یه لاین پروفایل درست کنن
یه بارم مودمت رو خاموش روشن کن
ببین چه جوری میشه

زنگ بزن مخابرات بگو برات یه لاین پروفایل درست کنن
یه بارم مودمت رو خاموش روشن کن
ببین چه جوری میشه
عزیزم ممنون از راهنماییت!
این مسئول مخابرات خیلی گاگوله کسی که پینگ نمیفهمه چیه لاین پروفایل میفهمه چیه به نظرت!
(البته خودم هم نمیدونم لاین پروفایل چیه یه توضیح اگه میشه بده!)
مودم رو ریست میکنم ان شاالله فرجی بشه!

دوستانی که سرویس نامحدود گرفته بودن بعد از مدتی دان بیش از حد سرعتشون اومد کف اسفالت
وقتی دوباره تمدید کردن باز سرعتشون کف اسفالت بود یا نه برگشت به حالت سرعت زیاد؟
ممنون

لاین پروفایل یه لاینی رو بین شما و بقیه کاربرایی که باهاشون شر شدین میسازن تا پینگ بهتری بگیرین
شما زنگ بزن 2828 بگو میخوام برام یه لاین پروفایل درست کنین

لاین پروفایل یه لاینی رو بین شما و بقیه کاربرایی که باهاشون شر شدین میسازن تا پینگ بهتری بگیرین
شما زنگ بزن 2828 بگو میخوام برام یه لاین پروفایل درست کنین
بازم ممنون!
زنگ زدم تا الان تو عمرش لاین پروفایل نمیدونست چیه!میگم میتونین برام لاین پروفایل درست کنین میگه نه!
به اینترنت هم که اصلا وصل نمیشه یه علامت تعجب زرد بر روی مودم میاد!که مشکل از dns هست یعنی وقتی بر روی automatic dns هست هیچ سایتی رو نمیاره! بعد بهش زنگ میزنم میگم dns مشکل داره میگه تو که آنلاینی میگم خوب سایتی باز نمیکنه dns مشکل داره میگه مشکل از تنظیمات مودم هست!
حالا من چه کار کنم هر کی تونست یه 4 تا فحش درست حسابی بهشون بده خداییش صواب داره!
اینقدر اسکول هستند این ها!
شماره تماس:05412426254
شرکت نیمروز پشتیبانی 24 ساعته!

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or