بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من هنوز مشکل وصل شدن به اینترنت از راه PPPOE از خود مودم رو دارم که یکی از دوستان گفته بودند از MTU هست که نتونستم MTU درستی بزنم . از مخابرات گرفتم و تنها از راه ساخت کانکشن به اینترنت میرم و تنها در یک زمان یک دستگاه می تواند به اینترنت وصل باشد . کسی توانسته مشکل را حل کند ؟ شرکت های دیگر هم همین مشکلات را پیدا کرده اند ؟

نه من الان 128 نامحدود دارم سرعت دانلودش بین 80 - 130 ـه . :)

نه سرعت دانلودش برامنم خوبه . حدود 350 .400 هست .

فکر کنم مشکل از ویندوزمه .
...........................................................................

دوستان کسی این نامحدودای پارس آنلاین رو که دو سه ماهه گذاشته رو خریده ؟؟؟ قیمتش یه کم بیشتره .

ازشون پرسیدم ، گفت نامحدوده و هر قدر که دلتون میخواد دانلود کنید و سرعتش هم هیچوقت کم نمیشه

کسی خریده ؟؟؟چطوریاست ؟؟؟ سرعتش چطوریه؟؟

---------- نوشته در 12:45 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:41 AM ارسال شده بود ----------

شک نکنین مخابرات بهتره البته 512 اگه بتونین بگیرین .

ولی من اصن از مخابرات خوشم نمیاد . نه رایگان داره نه سرعتش خوبه

بازم به نظرم بهترینش پارس آنلاینه ، چون قیمتش هم نسبت به بقیه کمتره و سرعتش دانلودش هم خیلی خیلی عالیه

---------- نوشته در 12:51 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:45 AM ارسال شده بود ----------

من امروز رفتم یه دونه رایتل اعتباری گرفتم ( اینترنتش به اسم 128 ه ) . الان دارم از 3G ش استفاده میکنم فوق العادس با iPad رفتم Speedtest . یه تست گرفتم پنیگم 47 بود با کرج سرعتم 0.26 ! یعنی 256 بود حالا شنبه میرم یدونه دیتا میگیریم اینترنت 512 تست کنم.

آریا یه توضیح کلی در موردش بده ، چطوریاست ؟؟؟

خوبه ؟؟ قیمتش؟؟ترافیکش محدوده؟؟

اگر "آرپانت" می دونست با تاسیس و پایه گذاری شبکه ای به اسم اینترنت ما ایرانی ها انقدر افسرده و دپسرس می شیم هیچ وقت اینکارو نمی کرد:| اخبار دوستان گذاشتن خوندیم همه ی دنیا دارن روی اینترنت گیگا بایت می چرخن ما هنوز روی کیلوبایت هم دقیقا نیستیم! مگابایت و بقیش بماند!
این کابل های LAN عزیز هر وقت می بینم حالم بد می شه سرعت انتقال این کابل ها از مگابایت شروع می شه به صورت حداقل ، الان چند نفر از ماها به صورت مگابایت بر ثانیه دانلود منظم داریم؟ :|اصلا چند نفر از ماها اینترنت داریم؟ اینی داریم اینترنت نیست یک توهین بزرگ والا!
پهنای باند همه چیز همه کس اینترنت هست ما که نداریمش بهتر بریم ... !

---------- نوشته در 01:37 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:31 AM ارسال شده بود ----------

پس نداره !

دوستان سرعت رایگان شبانه 1024 مخابرات باید چند باشه ؟
اقا حمید گفتش زیاد توجهی به پهنای باندها نکنید که از دروغ اول اوریل هم دروغ تر (!) هستش!
این تعرفه شما گفتید روی 80 تا 100 هستش رایگان شبانش .
روزانش هم باید تا 300 بیاد معمول!

---------- نوشته در 01:50 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:37 AM ارسال شده بود ----------

من هنوز مشکل وصل شدن به اینترنت از راه PPPOE از خود مودم رو دارم که یکی از دوستان گفته بودند از MTU هست که نتونستم MTU درستی بزنم . از مخابرات گرفتم و تنها از راه ساخت کانکشن به اینترنت میرم و تنها در یک زمان یک دستگاه می تواند به اینترنت وصل باشد . کسی توانسته مشکل را حل کند ؟ شرکت های دیگر هم همین مشکلات را پیدا کرده اند ؟

در مورد MTU برای مخابرات به صورت معمول 1492 هستش این بسته به مرکز مخابراتی شما داره که چقدر گلابی باشن یا نباشه ( اگر دامنه mtu خودشون روی حد خاصی تنظیم کنند اصولا از 68 فکر کنم شروع بشه تا 1500 حدودا همینه . بعدش اگر مرکز مخابراتی که گلابی نباشه روی حد خاص تنظیم کنه شما بالا بزاری تاثیر ایجاد نمی شه مگر روی حد خاص تنظیم نشده باشه شما "1492 " رو امتحان کن (pppoe) .
مشکل عجیبی دارید چون طبیعتا isp ها با pppoe سازگاری بهتری دارند.
با مرکز مخابراتی تماس گرفتید علت بپرسید؟
مودمتون می تونید ریست کنید (کلی) مجدد تنظیم کنید خیلی خیلی دقیق (pppoe) -
MTU & DNS & NAT & Port/VPI/VCI & IGMP & QOS حتما حتما دقیق چک کنید بگید وضعیت هاشو .
MTU معمول ; 1492 ------ DNS ; اتوماتیک بزارید
أَNAT ; فعل باشه حتما ------- Port VPI VCI روی 35 معمولا هست برای "مخابرات"
QoS فعال باشه و IGMP غیر فعال

این مخابرات ...... دقیقا روزی که اجاره نامه تاریخش تموم میشد خط رو جم آوری کرد :|
مجبور شدم از این فن اوا بی همه چیز بگیرم 256 /5گیگ 23600 تومن از من پول گرفتن شبانه ش سرعتش 32ه :|
میخوام وایرلس بگیرم از کچا بگیرم که شبانه خوب داشته باشه راحت بتونم دانلود کنم ؟!

آریا یه توضیح کلی در موردش بده ، چطوریاست ؟؟؟

خوبه ؟؟ قیمتش؟؟ترافیکش محدوده؟؟

کلا برای کسای خوبه که میخوان یه اینترنت داشته باشنم برای مسافرت ها یا بیرون نیاز به اینترنت دارن خیلی خوبه ولی بخاطر محدودیتش و قیمتش اصلا به صرفه نیست که بع عنوان اینترنت اصلی استفاده کنی .
رایتل | جشنواره باران

uncharted12
دوستان کسی این نامحدودای پارس آنلاین رو که دو سه ماهه گذاشته رو خریده ؟؟؟ قیمتش یه کم بیشتره .

ازشون پرسیدم ، گفت نامحدوده و هر قدر که دلتون میخواد دانلود کنید و سرعتش هم هیچوقت کم نمیشه

کسی خریده ؟؟؟چطوریاست ؟؟؟ سرعتش چطوریه؟؟

واژه نامحدود در نام این خدمت ها یک دروغ است. درباره خدمت 128 که من تجربه کرده ام فقط تا 20 گ.بایت اجازه دانلود با سرعت های بالا ( منظور بیشینه تا ~130KB ) داده می شود و پس از آن سرعت دانلود مطابق با نام خدمت خریداری شده توسط شما، خواهد شد. ( برای 128، سرعت 16 ک.بایت )

این مخابرات ...... دقیقا روزی که اجاره نامه تاریخش تموم میشد خط رو جم آوری کرد :|
مجبور شدم از این فن اوا بی همه چیز بگیرم 256 /5گیگ 23600 تومن از من پول گرفتن شبانه ش سرعتش 32ه :|
میخوام وایرلس بگیرم از کچا بگیرم که شبانه خوب داشته باشه راحت بتونم دانلود کنم ؟!
Wireless جایی سراع دارید ؟!
DSL هم باشه سرعت شبانش خوب باشه راضیم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or