Real Madrid 9
کاربر سایت
دوستان پارس آنلاین بهتره یا مخابرات؟؟؟؟؟؟
شک نکنین مخابرات بهتره البته 512 اگه بتونین بگیرین .
دوستان پارس آنلاین بهتره یا مخابرات؟؟؟؟؟؟
نه من الان 128 نامحدود دارم سرعت دانلودش بین 80 - 130 ـه .![]()
شک نکنین مخابرات بهتره البته 512 اگه بتونین بگیرین .
من امروز رفتم یه دونه رایتل اعتباری گرفتم ( اینترنتش به اسم 128 ه ) . الان دارم از 3G ش استفاده میکنم فوق العادس با iPad رفتم Speedtest . یه تست گرفتم پنیگم 47 بود با کرج سرعتم 0.26 ! یعنی 256 بود حالا شنبه میرم یدونه دیتا میگیریم اینترنت 512 تست کنم.
اخبار دوستان گذاشتن خوندیم همه ی دنیا دارن روی اینترنت گیگا بایت می چرخن ما هنوز روی کیلوبایت هم دقیقا نیستیم! مگابایت و بقیش بماند!
اصلا چند نفر از ماها اینترنت داریم؟ اینی داریم اینترنت نیست یک توهین بزرگ والا! اقا حمید گفتش زیاد توجهی به پهنای باندها نکنید که از دروغ اول اوریل هم دروغ تر (!) هستش!پس نداره !
دوستان سرعت رایگان شبانه 1024 مخابرات باید چند باشه ؟
من هنوز مشکل وصل شدن به اینترنت از راه PPPOE از خود مودم رو دارم که یکی از دوستان گفته بودند از MTU هست که نتونستم MTU درستی بزنم . از مخابرات گرفتم و تنها از راه ساخت کانکشن به اینترنت میرم و تنها در یک زمان یک دستگاه می تواند به اینترنت وصل باشد . کسی توانسته مشکل را حل کند ؟ شرکت های دیگر هم همین مشکلات را پیدا کرده اند ؟
آریا یه توضیح کلی در موردش بده ، چطوریاست ؟؟؟
خوبه ؟؟ قیمتش؟؟ترافیکش محدوده؟؟
تا 512 به کاربر خانگی میدن.
دوستان کسی این نامحدودای پارس آنلاین رو که دو سه ماهه گذاشته رو خریده ؟؟؟ قیمتش یه کم بیشتره .
ازشون پرسیدم ، گفت نامحدوده و هر قدر که دلتون میخواد دانلود کنید و سرعتش هم هیچوقت کم نمیشه
کسی خریده ؟؟؟چطوریاست ؟؟؟ سرعتش چطوریه؟؟
یعنی یک سرویس رو بین 10 نفر تقسیم میکنندوستان نا محدود با ضریب یک به ده یعنی چی؟
Wireless جایی سراع دارید ؟!این مخابرات ...... دقیقا روزی که اجاره نامه تاریخش تموم میشد خط رو جم آوری کرد
مجبور شدم از این فن اوا بی همه چیز بگیرم 256 /5گیگ 23600 تومن از من پول گرفتن شبانه ش سرعتش 32ه
میخوام وایرلس بگیرم از کچا بگیرم که شبانه خوب داشته باشه راحت بتونم دانلود کنم ؟!