بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

مگه کجا زندگی میکنه ؟؟
ایران ولی
سرباز
گمن*** به احتمال زیاد:-s
آواتارش رو نیگا
معلومه دیگه بتل 3 هم میزنه :دی
تو اگه با پول تو بد ترین جایه جهان هستی(ایران) هم باشی باز هم حال میکنی
شوخی بود به دل نگیر
ولی مرفحینش شوخی نبود(با قسمت پر رنگ)
:>

خیلی مملکت مسخره ایی داریم.وقتی ثبت نام کردم طرف بهم گفت که برو هفته ی بعد برای تایید ادرس و غیره بیا.
وقتی که سر موعد رفتم مخابرات یارو زد تو کامپیوتر گفت امکانات نداریم :-& بهش گفتم عزیز جان ما یه خط دیگه هم داریم و همین بغل مخابراتیم.یعنی چی امکانات نداریم.بازم جملش رو تکرار کرد (امکانات نداریم)
بطور کلی قبول دارین پشتیبانی مخابرات در حد جلبک هم حالیشون نیست؟ :-/

عزیز من اون شخص مثل اینکه مثل اعصاب داشته اون موقع یا کلا شاید حال نکرده با طرف گفته اینطوره . تو مملکت ما یه جایی که میری اول نگات میکنن اگر از قیافتون خوششون اومد کارتو 3 سوته راه میندازن اگرم نه مثل من اگر 3 ماه پشت هم بری آموزشو و پرورش همون حرفی رو که روز اول بهت زدن (نمیشه) بعد از 90 روز هم بهت میزنن :d:dدر کل گند بزنم به این مملکت آدم باید فقط بره بمیره XD

100 رحمت به گیاهان دریایی :d همونطوری که تو تاپیک دوستان اشاره کردن زن جماعت هر وقت بره تو جایی که نیاز به نیروی فنی هست گند میزنه توش.
مخابرات اینجا هم از این ماجرا بی بهره نمونده و 90 درصد افراد اونجارو زنا تشکیل دادن که از بیکاری برای هم دارن داستان تعریف میکنن :-b و کار مشترکین رو راه نمیندازن

100 رحمت به گیاهان دریایی :d همونطوری که تو تاپیک دوستان اشاره کردن زن جماعت هر وقت بره تو جایی که نیاز به نیروی فنی هست گند میزنه توش.
مخابرات اینجا هم از این ماجرا بی بهره نمونده و 90 درصد افراد اونجارو زنا تشکیل دادن که از بیکاری برای هم دارن داستان تعریف میکنن :-b و کار مشترکین رو راه نمیندازن
:|
من که هر موقه زنگ زدم جواب گرفتم تا حالا 4 5 قطعی داشتم که اونم از مرکز مخابراتی بود :|
1 بارم افت سرعت داشتم زنگ زدم درستش کردن !

من قبلاً درخواست داده بودم بعد انصراف دادم بنا به دلایلی 3 روز پیش مخابرات از تهران به ما زنگید گفت طرح و جشنواره وو میخوایم بترکونیمو بلا لا لا لال بلو وو ول ووور ووور وور... گفتم خلاصش کن 1 مگ با نهایت ترافیک چند؟ گفت 1 ساله هزینه رو قبض بصورت قسطی 8gb ترافیک به خاطر جشنواره 8gb هم هدیه هر ماه روی هم 16 گیگ ...گفتم چند؟؟؟؟ گفت 17 تومن ما هم از حول حلیم افتادیم تو دیگ گفتم بده دیگه می خوایم...رفتیم نت خوندیم 2مگش 21 تومنه...زنگیدم گفتم آقا 2 مگش بکن...گفت نمیشه اه یعنی چی نمیشه؟؟؟ خلاصه اینجوری که این به ما گفت اگه نامه از وزیر ارتباطات هم بیاریم نمیوتنم تعرفه رو تغییر بدم....اینا دیگه کین حالا منتظرم ببینم چی میشه...

:|
من که هر موقه زنگ زدم جواب گرفتم تا حالا 4 5 قطعی داشتم که اونم از مرکز مخابراتی بود :|
1 بارم افت سرعت داشتم زنگ زدم درستش کردن !

شانسیه دیگه.یه وقت میبینی که با آدمای درست و حسابی سر و کار داری و برات کارت رو انجام میدن و یه وقت هم برعکسش پیش میاد.
من الان از هر کی پرسیدم میگن که باید 1 هفته ایی خط رو وصل کنن.

من هر وقت زن ها برميدارن ميگم مشكلم حل شد:d چون معمولا چيزي بلد نيستن فقط ميپيچونن.

شانسیه دیگه.یه وقت میبینی که با آدمای درست و حسابی سر و کار داری و برات کارت رو انجام میدن و یه وقت هم برعکسش پیش میاد.
من الان از هر کی پرسیدم میگن که باید 1 هفته ایی خط رو وصل کنن.
1هفته ای ؟!
برای دفتر وقتی سرویس 2mb گرفتم 2 3 ساعت بعدش چراغ DSL مودم روشن شد راحت وصل شدم ! برای خونه یه 3 4 روزی کشید که اونم مشکل از سیم کشی ساختمون بود ! مرکز مخابراتی خیلی شرطه !
مثلا مالک اشتر و توحید، ... ممکنه تو همون روز وصل کنن ولی مرکز مخابراتی هایی مثل چمران ، فرد اسدی و.... چند هفته طول بدن !

آقا من شاتل دارم
میخوام تخلیه کنم چقدر طول میکشه؟؟؟
پسر عموم میگفت 15 روز طول میکشه راسته؟!؟!؟!؟
من 15 روز نت نداشته باشم میمیرم:دی
شاتل معمولا اذیت میکنه یکی از رفقا میخواست جم کنه 1 ماه دقیقا طول دادن البته اینکارو میکنن که طرف نره سمت شرکت های دیگه !
صاحب خط بره مخابرات بگه جم کنن فک کنم سریع تر جمع اوری بشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or