uncharted12
کاربر سایت
اینترنت مسعود رو از کل ایران فاکتور بگیر:d ایرانی که مسعود زندگی میکنه با مال ما فرق داره:d
مگه کجا زندگی میکنه ؟؟
اینترنت مسعود رو از کل ایران فاکتور بگیر:d ایرانی که مسعود زندگی میکنه با مال ما فرق داره:d
ایران ولیمگه کجا زندگی میکنه ؟؟

بطور کلی قبول دارین پشتیبانی مخابرات در حد جلبک هم حالیشون نیست؟خیلی مملکت مسخره ایی داریم.وقتی ثبت نام کردم طرف بهم گفت که برو هفته ی بعد برای تایید ادرس و غیره بیا.
وقتی که سر موعد رفتم مخابرات یارو زد تو کامپیوتر گفت امکانات نداریمبهش گفتم عزیز جان ما یه خط دیگه هم داریم و همین بغل مخابراتیم.یعنی چی امکانات نداریم.بازم جملش رو تکرار کرد (امکانات نداریم)

عزیز من اون شخص مثل اینکه مثل اعصاب داشته اون موقع یا کلا شاید حال نکرده با طرف گفته اینطوره . تو مملکت ما یه جایی که میری اول نگات میکنن اگر از قیافتون خوششون اومد کارتو 3 سوته راه میندازن اگرم نه مثل من اگر 3 ماه پشت هم بری آموزشو و پرورش همون حرفی رو که روز اول بهت زدن (نمیشه) بعد از 90 روز هم بهت میزنن :d:dدر کل گند بزنم به این مملکت آدم باید فقط بره بمیره XDبطور کلی قبول دارین پشتیبانی مخابرات در حد جلبک هم حالیشون نیست؟![]()
تو مشهد که اصلا جواب نمیدن که بفهمیم در حد جلبک میفهمن یا نهبطور کلی قبول دارین پشتیبانی مخابرات در حد جلبک هم حالیشون نیست؟![]()

بطور کلی قبول دارین پشتیبانی مخابرات در حد جلبک هم حالیشون نیست؟![]()
100 رحمت به گیاهان دریایی :d همونطوری که تو تاپیک دوستان اشاره کردن زن جماعت هر وقت بره تو جایی که نیاز به نیروی فنی هست گند میزنه توش.
مخابرات اینجا هم از این ماجرا بی بهره نمونده و 90 درصد افراد اونجارو زنا تشکیل دادن که از بیکاری برای هم دارن داستان تعریف میکنن :-b و کار مشترکین رو راه نمیندازن

من که هر موقه زنگ زدم جواب گرفتم تا حالا 4 5 قطعی داشتم که اونم از مرکز مخابراتی بود
1 بارم افت سرعت داشتم زنگ زدم درستش کردن !
من هر وقت زن ها برميدارن ميگم مشكلم حل شد:d چون معمولا چيزي بلد نيستن فقط ميپيچونن.100 رحمت به گیاهان دریایی :d همونطوری که تو تاپیک دوستان اشاره کردن زن جماعت هر وقت بره تو جایی که نیاز به نیروی فنی هست گند میزنه توش.
مخابرات اینجا هم از این ماجرا بی بهره نمونده و 90 درصد افراد اونجارو زنا تشکیل دادن که از بیکاری برای هم دارن داستان تعریف میکنن :-b و کار مشترکین رو راه نمیندازن
1هفته ای ؟!شانسیه دیگه.یه وقت میبینی که با آدمای درست و حسابی سر و کار داری و برات کارت رو انجام میدن و یه وقت هم برعکسش پیش میاد.
من الان از هر کی پرسیدم میگن که باید 1 هفته ایی خط رو وصل کنن.
شاتل معمولا اذیت میکنه یکی از رفقا میخواست جم کنه 1 ماه دقیقا طول دادن البته اینکارو میکنن که طرف نره سمت شرکت های دیگه !آقا من شاتل دارم
میخوام تخلیه کنم چقدر طول میکشه؟؟؟
پسر عموم میگفت 15 روز طول میکشه راسته؟!؟!؟!؟
من 15 روز نت نداشته باشم میمیرم![]()