amirfakhrian
کاربر سایت
الان یه هفته است که از مخابرات 2 مگ محدود گرفتم. سرعت شبش فیکس 250 است. حرف نداره، راحت هر شب 5 گیگ دانلود می کنم.اینم از سرعت غیر رایگان
دوستان یک مشکل فوق العاده عجیب پیدا کردم که حتی بارها به خود شرکت هم ( مکس نت) زنگ زدم ولی اونا هم موندن و سر در نمیارن... موضوع از این قرار هست که صبح ها نتم مشکلی نداره ولی با شب شدن و روشن کردن چراغ ها مقدار CRC توی تنظیمات مودم به سرعت بالا و بالاتر میره و حتی به 60000 هم میرسه و در نتیجه نه صفحه ای باز میکنه نه چیزی و بعد که این اتفاق افتاد چراغ ADSL مودم خاموش میشه. ولی تو روز مقدار CRC از 0 شروع میشه و نهایتا به 100 میرسه. اینم عکس تنظیمات مودم من توی شب :
![]()
خواهش میکنم کمک کنید. هیچکی سر در نمیاره.... الان موندم چکار کنم. دو هفته هستش که نمیتونم درست و حسابی بیام نت.
الان مشکل از این سرویس دهنده نت هست یا مخابرات؟!
ممنون![]()
من قبلا یه مودم وایرلس tp link داشتم که گفتن مودمت رو عوض کن ببین درست میشه یا نه ...رفتم یه مودم دیگه گرفتم (از همین مارک ولی بدون وایرلس دارشو) بازم همین ماجرا تکرار شد. مودم رو بردم خونه دوستم امتحان کردم دیدم کامل داره کار میکنه .پس طبیعتا نباید مشکل از مودم باشه.دوست عزیز منم نوین نت دارم دقیقا همین مشکل دارم !!! مقدار CRC میره بالا و چراغ لینک خاموش میشه !!! جالب اینجاست که SNR من روی 15-16 !!! پشتیبانی گفت با یه مودم دیگه تست کن ببین چی میشه . چون منم که الان مشکل دارم مودمم TP-Link
به نظر من چون فاصله تو از مرکز مخابراتی زیاده ( مقدار line attenuation.... ات خیلی بالاس) این مشکل پیش میادمن قبلا یه مودم وایرلس tp link داشتم که گفتن مودمت رو عوض کن ببین درست میشه یا نه ...رفتم یه مودم دیگه گرفتم (از همین مارک ولی بدون وایرلس دارشو) بازم همین ماجرا تکرار شد. مودم رو بردم خونه دوستم امتحان کردم دیدم کامل داره کار میکنه .پس طبیعتا نباید مشکل از مودم باشه.
من قبلا یه مودم وایرلس tp link داشتم که گفتن مودمت رو عوض کن ببین درست میشه یا نه ...رفتم یه مودم دیگه گرفتم (از همین مارک ولی بدون وایرلس دارشو) بازم همین ماجرا تکرار شد. مودم رو بردم خونه دوستم امتحان کردم دیدم کامل داره کار میکنه .پس طبیعتا نباید مشکل از مودم باشه.
بابا دمت گرم !قضیه چیه, یو تیوب و فیس بوق و استیم باز میشه ولی بقیه هنور شیلترن. :d