pooyafaraji
کاربر سایت
یه خبر خوش شرکت رسانه تهران میخواد مناطق بیشتری از تهران رو از جمله منطقه ما(اریا شهر) رو تا یکی دو ماه دیگه دکل بزنه و سرویس بده :d:d:d:dامروز زنگ زدم شمارمو گرفتن تا تماس بگیرن.:d:d:d:d:d:d
لول !یه خبر خوش شرکت رسانه تهران میخواد مناطق بیشتری از تهران رو از جمله منطقه ما(اریا شهر) رو تا یکی دو ماه دیگه دکل بزنه و سرویس بده :d:d:d:dامروز زنگ زدم شمارمو گرفتن تا تماس بگیرن.:d:d:d:d:d:d
لول ! منطقه پایین تر از 3 رو پوشش نمیده چجوری میخواد اونجارو پوشش بده ؟!![]()
شما زياد خوشحال نشو:d...چون هينجور كه گسترش پيدا ميكنند كيفيت افت ميكنه... اگه الان سرعت خوبه و شبانه خوبي داره اگه 4 تا دكل اضافه كنه شبانه به فنا ميره.....تا به شما برسه مثل بقيه شركت ها ميشه...الان شبانه 2 تا 8.....مطمئن هستم در آينده نزديك ميشه 3 تا 7 و همون سياستي كه همه شركت ها دارند رو پياده ميكنند..الان نمیده ولی ایشالاه تا یکی دو ماه دیگه میده باورت نمیشه زنگ بزن(در ضمن اریا شهر منطقه 2 است)
راستی شبانه رایگان داره؟
شما زياد خوشحال نشو:d...چون هينجور كه گسترش پيدا ميكنند كيفيت افت ميكنه... اگه الان سرعت خوبه و شبانه خوبي داره اگه 4 تا دكل اضافه كنه شبانه به فنا ميره.....تا به شما برسه مثل بقيه شركت ها ميشه...الان شبانه 2 تا 8.....مطمئن هستم در آينده نزديك ميشه 3 تا 7 و همون سياستي كه همه شركت ها دارند رو پياده ميكنند..
.....من ADSL عصر تلكام 4 سال پيش داشتم كه هيچ كس نميشناخت، كه شبانه عالي داشت ولي بعد از معروف شدن به فنا رفته و تا الان درست نشده...همين الانش رسانه به من 5 مگ دادن ولي بيشتر مواقع سرعت زير 5 مگ...واي به حال اون روز كه پوشش رو بالا ببرند

جای Restart رو دیدم اما نمیدونم چطور ریاستارتش کنم !این خرابی های پی در پی اصولا وابسته به isp هست تا مودم.
اگر بعد مدتی تایم اوت در "پینگ" ایجاد می شه مشکلات isp هست بیشتر.
مشکلات مودم ها بیشتر باعث قطع کلی شبکه می شه به عبارتی چراغ اینترنتش اصلا روشن نمی شه اینجا می شه گفت مودم مشکل داره اما وقتی روشن بشه و در قسمت تنظیماتش isp در حالت up باشه و دیگر موارد مثل dns و gateway شناسایی بشه مودم کار خودشو انجام داده( خرابی های مودم در مرحله ی اول از روی چراغ هاش مشخص می شه به جز چراغ DSL که باید خط چک بشه.)
در ابتدا که اینترنت فعال می شه باید پینگ چک کرد پینگ نشان سالم بودن شبکه و مودم هست مودم خراب در 90 دردصد موارد عبارت پینگ به صورت DESTINATION NET UNREACHABLE نشون می ده که در این حالت کلا نت قطع.
ولی تایم اوت مربوط به ISP و شبکه نرم افزاری بیشتر.
ریست مودم در ابتدا اتصال و یا ریست کلی مودم ( از طریق سوراخ کوچیک پشت اکثر مودم ها) و تنطیم دوباره مودم در خیلی از موارد جواب می ده (ریست برای مودم بهترین دارو) در غیر این صورت ISP ایراد داره.
جای Restart رو دیدم اما نمیدونم چطور ریاستارتش کنم !
باید چیزی بکنم داخل اون سوراخه ؟!
گویا در حال حاضر رسانه خوبه ولی فقط محدوده پوشش خیلی کمه.....بهترین و با کیفیت ترین و ارزون ترین وایلرس موجود در تهران رو از چه شرکتی بگیریم ؟
بعد از نصب تجهیزات میشه باز ـش کنن و یه جا دیگه ببنیدن؟
جان عزیزتون جواب بدین !![]()
یکی از دوستان وایرلس داشت میگفت شبی 12 گیگ دانلود میکنه ...گویا در حال حاضر رسانه خوبه ولی فقط محدوده پوشش خیلی کمه.....
سیستک و تهران وای فای هم شرایطشون که بد نیست باید ببینی تو عمل چه جورین.
آی نت هم که فقط نامحدود هاش برایه دانلود به درد میخوره.
هر جوره پس گیگمون رو میخوره !
ابتدا با ریست از طریق ویندوز و تنظیم مجدد تنظیمات رو انجام بدید اگر هم خواستید ریست کلی کنید داخل همون جایی که دید شی نوک تیز می زنید یکمی نگه می دارید و فکر می کنم یک صدایی هم می ده و مودم کلا ریست می شه و باید حتما " مجدد همه چیز تنظیم کنید "
یکی به ما نمیگه بهترین isp ( کلی ) چیه ؟؟:d