بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

کسی از این پایینترم پینگ داره؟:>:d
uopnhghe97jhbl8es3ks.jpg

آدم دهنش وا میمونه با این مملکت و اینترنتش!
این تست کانکشن معمولی ـمه

و این تست کانکشن شبانه

کسی میدونه مشکل از کجاست؟

اوضاع منم بعد از یک هفته قطعی کامل داره کم کم چه از لحاظ سرعت چه از لحاظ پینگ بهتر میشه

به قول مسعود حاصل یک هفته زنگ زدن و پیگیری مداومم بود:d

آخرین ویرایش:
1 ساله دارم از ADSL مخابرات استفاده میکنم، هیچ وقت به جز 1بار که 5 کیلوبایت برای همیشه میانگین سرعت دانلودش رفت بالا، نوسان سرعت و پینگ و مشکل در باز کردن صفحات نداشت ، اما این یک هفته مثل شرکت های دیگه گندشو در آورده، گوگل که چه عرض کنم هر سایتی رو به جز چند سایت ایرانی باید 10-20 بار رفرش کنم یا کلا دیسکانکت کنم دوباره وصل، تا شاید یک بار باز شن(چه http چه https)
کاملا معلومه که دستکاری خود فناوری اطلاعات و با همکاریه خود ستاد شــــیلتـــرینگ و حتی مخابراته، چون الان که سرعت دانلود فایل هارو با دانلود منگرها امتحان میکنم با تمامی فایل ها دقیقا همون قدره، اما فقط با صفحات سایت ها مشکل داره!
خب چه کاریه اینم قطع کنن خیال ما و همرو راحت کنن دیگه)x

رضا تقی پور ضمن تاکید بر این موضوع که گوگل ***** نشده افزود: سرویس «جی‌میل» با حکم دادگاه ***** شده است.

وزیر ارتباطات به ایسنا گفت: زمانی که مقررات کشورها رعایت نمی‌شود دادگاه هر کشور حکمی در مواجهه با آن صادر می‌کند که در این مورد نیز این اتفاق در کشور ما رخ داده است.وی افزود دادگاه ما در این رابطه حکمی داده که اگر روزی این حکم تغییر کند، *****ینگ نیز برداشته می‌شود. تقی‌پور در پاسخ به این پرسش که کدام دادگاه این حکم را صادر کرده است؟ گفت:‌ از قوه قضاییه بپرسید.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین اظهار کرد: دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه در این رابطه توضیحات کاملی را داده‌اند و من توضیح بیشتری ندارم.
عبدالصمد خرم‌آبادی دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه نیز گفته اختلالات ایجاد شده روی سرویس جی‌میل سایت گوگل و برخی دیگر از سرویس‌های آن سایت به لحاظ ***** شدن سایت یوتیوب است.
وی تصریح کرد: با توجه به انتشار فیلم موهن به ساحت مقدس پیامبر عظیم‌الشان اسلام (ص) در سایت یوتیوب و عدم توجه مدیران این سایت به اعتراض‌های گسترده و شدید مسلمانان جهان نسبت به آن، سایت مذکور بنا به درخواست‌های مکرر مردمی از سوی کارگروه تعیین مصادیق از دسترس خارج شد.

چرا کم میاری؟ :دی ماله اون بچه مرفه تایم آوت داره یعنی به درد لای جرز میخوره! :دی ماله تو خیلی بهتره.
راست میگی مال alireza تایم اوت داره کلا از گردونه حذفه:>

برو عامو ! :دی تایم اوت دیگه چیه ؟! :دی مهم اینه که زیر 100ـه ! :دی
چرا دیگه تایم اوت داری فایده نداره:d
فعلا فقط برای M1sChief نزدیک 5 میل کمتره که دارم روش کار میکنم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or