من هم همین مشکل رو دارم .
همه چراغ ها روشن هستند و بعد از مدتی مشکل پیدا میکنه + وجود تایم اوت .
و دوباره درست میشه و دوباره خراب میشه .
واسه بازی آنلاین خیلی رو اعصابه .
خواستم بدونم میشه درستش کنم ؟
زنگ بزنم چی بگم ؟
درست میکنن یا کلا شرکتم رو عوض کنم ؟!
این خرابی های پی در پی اصولا وابسته به isp هست تا مودم.
اگر بعد مدتی تایم اوت در "پینگ" ایجاد می شه مشکلات isp هست بیشتر.
مشکلات مودم ها بیشتر باعث قطع کلی شبکه می شه به عبارتی چراغ اینترنتش اصلا روشن نمی شه اینجا می شه گفت مودم مشکل داره اما وقتی روشن بشه و در قسمت تنظیماتش isp در حالت up باشه و دیگر موارد مثل dns و gateway شناسایی بشه مودم کار خودشو انجام داده( خرابی های مودم در مرحله ی اول از روی چراغ هاش مشخص می شه به جز چراغ DSL که باید خط چک بشه.)
در ابتدا که اینترنت فعال می شه باید پینگ چک کرد پینگ نشان سالم بودن شبکه و مودم هست مودم خراب در 90 دردصد موارد عبارت پینگ به صورت DESTINATION NET UNREACHABLE نشون می ده که در این حالت کلا نت قطع.
ولی تایم اوت مربوط به ISP و شبکه نرم افزاری بیشتر.
ریست مودم در ابتدا اتصال و یا ریست کلی مودم ( از طریق سوراخ کوچیک پشت اکثر مودم ها) و تنطیم دوباره مودم در خیلی از موارد جواب می ده (ریست برای مودم بهترین دارو) در غیر این صورت ISP ایراد داره.
---------- نوشته در 11:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:55 PM ارسال شده بود ----------
پایه تست پینگ بزارید روی 4 2 2 4 .
GATEWAY که روی همه چی می تونه اثر بزاره تقریبا و یک راه ورودی و اتصال به نت هست .
بعد روشن کردن مودم در ابتدا داخل تنظیمات GATEWAY چک کنید بعدش مودم خاموش و روشن کنید(یا ریست از طریق ویندوز) مجدد GATEWAY چک کنید ببینید تغییر می کنه یا نه ؟ اگر G تغییر نکرد و پینگ هم با ریست کردن و انتخاب DNS و MTU مناسب بهتر نشد می شه گفت GATEWAY خوب ست نشده.
ولی مسقیم نمی شه گفت فقط GATEWAY موثر هست در کنارش MTU & DNS و خود ISP خیلی خیلی خیلی موثر.
کلا برای پینگ بعد از اینکه از دقیق تنظیم بودن مودم ، DNS ، MTU ، و کلا تنظیماتش مطمعن شدید می رید سراغ ISP !!!!
کم تر پیش می اد پینگ خراب باشه ISP مقصر نباشه!
---------- نوشته در 11:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:11 PM ارسال شده بود ----------
سلام علیکم.
چیکار کنم گوگل اتوماتیک رو Http بیاد؟چون Http بازی ولی در حالت عادی https میاد!
وب های رمز گذاری شده به طور خودکار از HTTPS استفاه می کنند .الان مرورگرها هم اکثرشون جوری هستن که این حالت خودشون تعیین می کنند.
باز و بسته بودن HTTP کاری نمی کنه اون فقط برای تبادل قایل های تصویری صوتی و غیره بدون رمز هست...