بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من امروز رفتم از یه جای دیگه اشتراک بگیرم گفتن شما باید از اونجایی که نت میگرفتین رو اشتراکت و قطع کنی منم رفتم اونجا گفتم میخوام اشتراکم و قطع کنم اونم گفت از اشتراک شما 6 ماه مونده شما با شرکت قرار داد دارین نمیشه بست راست گفته یا دروغ یعنی من نمیتونم ببندم باید 6 ماه صبر کنم؟

آخرین ویرایش:
الان Https بستس دیگه
آره؟؟

بخاطر همینه که جی میل باز نمیشه ولی یاهو باز میشه باز گوگل با اپرا و IE باز میشه ولی با فایر فاکس باز نمیشه:|

---------- نوشته در 06:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:21 PM ارسال شده بود ----------

هاهاها دقیقا عین خودمی! به این قضیه که فکر میکنم دلم بحال IE میسوزه! :دی :))
باو این حرفا چیه
منم همینطوریم :دی ولی بازم کسایی که زیاد نت نمیان همه اینترنت اسکپلورر دارن!

بعد از حدود یک هفته که اینترنتم قطع بود و فیلمی که مخابرات سر ما در اورد امروز بعد از خیلی جنگ و دعوا اینترنتو به صورت نصفه نیمه وصل کردن:|

من امروز رفتم از یه جای دیگه اشتراک بگیرم گفتن شما باید از اونجایی که نت میگرفتین رو اشتراکت و قطع کنی منم رفتم اونجا گفتم میخوام اشتراکم و قطع کنم اونم گفت از اشتراک شما 6 ماه مونده شما با شرکت قرار داد دارین نمیشه بست راست گفته یا دروغ یعنی من نمیتونم ببندم باید 6 ماه صبر کنم؟
دروغ!
چنین محدودیتی بی معنی هست اونا هزینه دریافت کردن و حالا شما تصمیم به قطع داری باید طبیعتا بتونی و مانعی هم نیست.
این جور قطع اشتراک ها بیشتر برای خالی کردن خطوط تلفن شما و جایگزین کردن خط و اشتراک دیگر روی اون هست در غیر این صورت شما با داشتن دو خط مجزا می تونی دو اشتراک داشته باشی و ...

2201408101.png

یکم فقط هزینش کمتر بشه خیلی خوب میشه
شما کجای گیلان زندگی میکنی.سرویست چیه؟

یه سوال داشتم!
الان تقریبا یه هفته هست که نتم موقع وصل شدن به نت بازی درمیاره!
این طوری که اول مودمو روشن می کنم چراغ مربوط به نتش روشن میشه و وفتی هم تو task manager سرعتشو چک می کنم می بینم که وصل هست ولی سرعت انتقال داده ش در حد 64--70 بایت هستش و برا همینم به هیچ سایتی نمی تونم وصل شم
ولی بعد 15-20 دقیقه سرعتش درست میشه!
حالا می خواستم بینم که این اشکال مربوط به نتم هست یا مودمم ایراد داره؟

من هم همین مشکل رو دارم .
همه چراغ ها روشن هستند و بعد از مدتی مشکل پیدا میکنه + وجود تایم اوت .
و دوباره درست میشه و دوباره خراب میشه .
واسه بازی آنلاین خیلی رو اعصابه .
خواستم بدونم میشه درستش کنم ؟
زنگ بزنم چی بگم ؟
درست میکنن یا کلا شرکتم رو عوض کنم ؟!

Google

----------------------------

قبل از زنگ زدن به شرکت
http://speedtest.net/result/2201542972.png

بعد از زنگ زدن به شرکت ! :|

http://speedtest.net/result/2201549713.png

فک کنم نفرین دوستان عمل کرده ! :| این سرویس Up to 5Mb هست !
جریان این گوگل چی بود الان با همون آدرسی که دادی با فایر فاکس زدم باز شد !
من تا ته 4 مگ ینی 500 کیلو رو داشتم ! از تو اسپید تست نمیگما ! سرعت دانلودم اینقدر بود !الان نمیدونم چش شده !

دوستان من یه مشکل دارم، پینگم با اروپا خیلی بالاس
به ISP که زنگ زدم میگه داخل شبکه مشکلی نداری، مشکل از Gatewayـیی هست که مخابرات انتخاب میکنه!
تست هامو ببینین... سرویس 2مگ محدود، فن آوا، اصفهان

کسی نبود جواب منو بده؟

آخرین ویرایش:
من هم همین مشکل رو دارم .
همه چراغ ها روشن هستند و بعد از مدتی مشکل پیدا میکنه + وجود تایم اوت .
و دوباره درست میشه و دوباره خراب میشه .
واسه بازی آنلاین خیلی رو اعصابه .
خواستم بدونم میشه درستش کنم ؟
زنگ بزنم چی بگم ؟
درست میکنن یا کلا شرکتم رو عوض کنم ؟!
این خرابی های پی در پی اصولا وابسته به isp هست تا مودم.
اگر بعد مدتی تایم اوت در "پینگ" ایجاد می شه مشکلات isp هست بیشتر.
مشکلات مودم ها بیشتر باعث قطع کلی شبکه می شه به عبارتی چراغ اینترنتش اصلا روشن نمی شه اینجا می شه گفت مودم مشکل داره اما وقتی روشن بشه و در قسمت تنظیماتش isp در حالت up باشه و دیگر موارد مثل dns و gateway شناسایی بشه مودم کار خودشو انجام داده( خرابی های مودم در مرحله ی اول از روی چراغ هاش مشخص می شه به جز چراغ DSL که باید خط چک بشه.)
در ابتدا که اینترنت فعال می شه باید پینگ چک کرد پینگ نشان سالم بودن شبکه و مودم هست مودم خراب در 90 دردصد موارد عبارت پینگ به صورت DESTINATION NET UNREACHABLE نشون می ده که در این حالت کلا نت قطع.
ولی تایم اوت مربوط به ISP و شبکه نرم افزاری بیشتر.
ریست مودم در ابتدا اتصال و یا ریست کلی مودم ( از طریق سوراخ کوچیک پشت اکثر مودم ها) و تنطیم دوباره مودم در خیلی از موارد جواب می ده (ریست برای مودم بهترین دارو) در غیر این صورت ISP ایراد داره.

---------- نوشته در 11:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:55 PM ارسال شده بود ----------

کسی نبود جواب منو بده؟
پایه تست پینگ بزارید روی 4 2 2 4 .
GATEWAY که روی همه چی می تونه اثر بزاره تقریبا و یک راه ورودی و اتصال به نت هست .
بعد روشن کردن مودم در ابتدا داخل تنظیمات GATEWAY چک کنید بعدش مودم خاموش و روشن کنید(یا ریست از طریق ویندوز) مجدد GATEWAY چک کنید ببینید تغییر می کنه یا نه ؟ اگر G تغییر نکرد و پینگ هم با ریست کردن و انتخاب DNS و MTU مناسب بهتر نشد می شه گفت GATEWAY خوب ست نشده.
ولی مسقیم نمی شه گفت فقط GATEWAY موثر هست در کنارش MTU & DNS و خود ISP خیلی خیلی خیلی موثر.
کلا برای پینگ بعد از اینکه از دقیق تنظیم بودن مودم ، DNS ، MTU ، و کلا تنظیماتش مطمعن شدید می رید سراغ ISP !!!!
کم تر پیش می اد پینگ خراب باشه ISP مقصر نباشه!

---------- نوشته در 11:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:11 PM ارسال شده بود ----------

سلام علیکم.
چیکار کنم گوگل اتوماتیک رو Http بیاد؟چون Http بازی ولی در حالت عادی https میاد!
وب های رمز گذاری شده به طور خودکار از HTTPS استفاه می کنند .الان مرورگرها هم اکثرشون جوری هستن که این حالت خودشون تعیین می کنند.
باز و بسته بودن HTTP کاری نمی کنه اون فقط برای تبادل قایل های تصویری صوتی و غیره بدون رمز هست...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or