بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

کی با اینترنت 256 مخابرات انلاین بازی کرده:dاحتمال تایم اوت چقدر هست:dلگ چقدر داره:d
بعد حدود پینگ هم به عدد بگه:d

پینگشو حضور ذهن ندارم بعدا تست میزارم ولی خوبه واسه بازی انلاین

---------- نوشته در 09:06 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:04 AM ارسال شده بود ----------

عمرا همش رو ملی می کنن دیگه از خارج کسی خبر نداره:((

داداش ملی بشه گفتن یک میل میزنن شبیه یاهو با نام یااو منظورشونم مثلا یا امام حسین و از این چیزاست

من که همه چی برام خوبه :دی

پرابلم ! ؟
تو درخواست داده بودی من دیدم تو با اون کارت تونستی رفتم مخابرات قبل از تو گرفتم سرویسو :d
رئیس مرکز که باهاش رفیق دراومدم !
خودمونم کارت داشتیم
رئیس بخش adsl هم رفیق داماد دوستم بود :d
در خواست دادم دو روز بعد گفتند بیا درخواستت تایید شد بعد من رفتم با بابام امضا کردیم
عصر نشده وصل شده بود !
خودم کف کرده بودم!
برا 256 چندماه سرکار بودم ولی برا این 4 روز همش :d
تا نامه تو تایید بشه من گرفته بودم :d
عالیییییییییییییییه تو بازی انلاین تو سرورهای ایرانی از همه پینگم پایین تره ! 30 تا 45

توی این پستایی که داشتم می خوندم بعضی گفته بودن میهن دانلود و از این سایت ها ...یک اشاره بکنم که اینا شاید دامنه هاشون .ir هست اما سرور هاشون اگه خارج از ایران باشه بازم کار نخواهد کرد
حالا جدا از این اگه اینترنت بین المللی رو بردارن که صدای ISP‌هایی مثل پارس آنلاین و اینا در میاد بعدش گند کاری میشه ..اینا همش دوست دارن مردم بر ترسونن ... هیچ اتفاقی هم نمی افته

ما هنوز داریم دنبال یک آی اس پی توپ میگردیم :| ! 300 تا پیام دادم یکی یک آی اس پی خوب تو مشهد بگین ، تره هم خورد نکردین :| !

آی اس پی خوب گیرر نیومد میرم فرانسه :| :p ! پیر شدیم تو ایران :| ! هر جا میریم ؛ not available on youre regoin :| !

:d

نتیجه 1 ماه زنگ زدن و پیگیری مداومم بود :)
نتیجه ی 1 ماه زنگ نزدن و پیگیری نکردن مداوم ! :|

2189609010.png

یااااااا خداااا پینگوووووووووو
۵
من تو فکرمم نبوده که بخوام تو خواب رو رویا همچین پینگی ببینم
۵

یه جورایی اینترنت ملی هست ! اصن با خارج نمیتونم جدیدا بازی کنم ! مگه این که سرورش مال روسیه باشه ! که پینگم تو بازی از 80 90 شروع میشه تا 200 220 !

اقا كسي از پتياك تو تهران سرويس داره ؟ شرکت پتیاک. ارائه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت ، شبکه و کامپیوتر . پينگ و سرعت دانلودش چنده؟؟
بعد كلا الان شاتل تو تهران بدرد مي خوره؟؟

من خودم الان مبين نت دارم اشغاله !!!!
کلا شاتل هیج جا بدرد نمی خوره اصلا نخر یک روز سرعتش 60هست 29 روز دیگه سرعتش 5 پینگ هم افتضاخ هست اگر این شرکت تازه کارش رو شروع کرده مطمئن باش سرعتش و پینگش فعلا خوبه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or