بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اقا كسي از پتياك تو تهران سرويس داره ؟ شرکت پتیاک. ارائه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت ، شبکه و کامپیوتر . پينگ و سرعت دانلودش چنده؟؟
بعد كلا الان شاتل تو تهران بدرد مي خوره؟؟

من خودم الان مبين نت دارم اشغاله !!!!
طرف شاتل که اصلا نرو من خودم شاتل داشتم رفتم مبین نت گرفتم
شما طرح 2 مگ مبین نت رو فعال کنی یه مقدارم حجم بخری خیلی خوبه به نظرم

اخرین سرعت مخابرات چنده؟شیرش چجوریه؟محدوده یا نا محدود؟اگه محدوده ساعت رایگان داره؟قیمتاش چجوریه ؟واز همه مهمتر چه مدارکی میخواد؟اگه فقط کارت دانشجویی بخواد میتونم واسه یه بدبختی رو ببرم ولی خودشو نمیتونم ببرم.:d

---------- نوشته در 12:33 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:00 AM ارسال شده بود ----------

این فن اوا چجوریه؟

اخرین سرعت مخابرات چنده؟شیرش چجوریه؟محدوده یا نا محدود؟اگه محدوده ساعت رایگان داره؟قیمتاش چجوریه ؟واز همه مهمتر چه مدارکی میخواد؟اگه فقط کارت دانشجویی بخواد میتونم واسه یه بدبختی رو ببرم ولی خودشو نمیتونم ببرم.:d
این فن اوا چجوریه؟
اخرین سرعتش 2mb هست تو تهران بدون محدودیت حجمی میدن 2mb نا محدود رو هم حول و حوش 80 تومن میدن بازم مطمئن نیستم !
با کارت دانشجویی نهایت 256 میدن ولی اگه طرف کارشناسی ارشد باشه 512 هم میدن !
فن اوا من یه مدت داشتم پینگش مضخرف بود ولی خوب ساعت شبانش سرعتش نه پایین میومد نه بالا میرفت ثابت بود !

طرف شاتل که اصلا نرو من خودم شاتل داشتم رفتم مبین نت گرفتم
شما طرح 2 مگ مبین نت رو فعال کنی یه مقدارم حجم بخری خیلی خوبه به نظرم
اولین باره میبینم یکی از مبین نت راضی باشه و اولین باره میبینم یکی شاتل رو ول کنه بره مبین نت بگیره!!!

الان من خودم شاتل 128 دارم همه دارن به سرعت دانلود من توی روز و شب حسودی میکنن:دی:p

الان ساعت رایگان هست دو گیگ گزاشتم حدود 2.5 ساعته دانلود میشه
بده بنظرت؟؟؟:>

اولین باره میبینم یکی از مبین نت راضی باشه و اولین باره میبینم یکی شاتل رو ول کنه بره مبین نت بگیره!!!

الان من خودم شاتل 128 دارم همه دارن به سرعت دانلود من توی روز و شب حسودی میکنن:دی:p

الان ساعت رایگان هست دو گیگ گزاشتم حدود 2.5 ساعته دانلود میشه
بده بنظرت؟؟؟:>
شاتل 5 سال پیش خوب بود که تعداد کاربراش کم بود من همین پارسال رفتم مبین نت گرفتم
شما تو همین پیج بگرد ببین چند نفر مینالن از دست شاتل
خیلی جالب بود که وقتی به شاتل گفتم سرعت دانلودم شبا از 400 کیلوبایت اومده رو 50 کیلوبایت افت خیلی راحت برگشتن گفتن تعداد کاربرای اون منطقه زیاد شده و کاریش نمیشه کرد
من نمیگم مبین نت خوبه من میگم نسبت به شاتل خیلی بهتره شما یه فایل دو گیگی رو 2.5 میگیری من همون رو 2 ساعته میگیرم
من تا حالا شاید 5 تا isp عوض کرده باشم تا همچین سرعتی رو بگیرم ولی اینو دارم جدا میگم شاتل بدترین isp بین اینا بود
این دوستمون پرسید شاتل تو تهران چه جوریه نه تو مشهد مجید جان:d

آخرین ویرایش:
شاتل 5 سال پیش خوب بود که تعداد کاربراش کم بود من همین پارسال رفتم مبین نت گرفتم
خیلی جالب بود که وقتی به شاتل گفتم سرعت دانلودم شبا از 400 کیلوبایت اومده رو 50 کیلوبایت افت خیلی راحت برگشتن گفتن تعداد کاربرای اون منطقه زیاد شده و کاریش نمیشه کرد
من نمیگم مبین نت خوبه من میگم نسبت به شاتل خیلی بهتره شما یه فایل دو گیگی رو 2.5 میگیری من همون رو 2 ساعته میگیرم
من تا حالا شاید 5 تا isp عوض کرده باشم تا همچین سرعتی رو بگیرم ولی اینو دارم جدا میگم شاتل بدترین isp بین اینا بود

همونطوری که مجید گفت سرعت دانلودش خوبه و سرویسشم شاتله امممممممممممممممممممممما شاتل توی همه جای تهران خوب نیست(شاید تو کل تهران!!) نسبت به isp های دیگه مثلا پارس انلاین میشه گفت یکی از شاخ ترین ها است و البته اگه خونتون نزدیکه سروره مخابرات(نبودم زیاد مهم نیست..!) برو از مخابرات adsl بگیر.:d

---------- نوشته در 08:23 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:21 AM ارسال شده بود ----------

پارس انلاین آدم شده مثکه! :دی 4 شبه سرعت دانلود شبانم بین 150 تا 200 هست و تقریبآ هر شب 18 قسمت سریال دانلود میکنم :دی

پارش انلاین ادم بود مثله اینکه به درجه ی بالایی از انسانیت و معنویت در رابطهه با منبع و منشا ایترنت پارسی زبانان در سرتاسر ایران رسیده:d

شما اون 2 گیگو که توی 2 ساعت دانلود میکنید سرویستون 128 کیلوبایت هست؟:دی:دی:دی
والا منم هرچی توی این تاپیک دیدمو هر چی بین رفیقام دیدم همشون از مبین نت شکایت دارن هم از نظر سرعت و خیلی زیاد از پینگش!

سرعت دانلود شاتل هم بستگی به مرکز مخابراتی همون منطقه داره
که میگن بعضی از مرکز مخابراتیا تا 2 مگ پهنای باند ساپورت میکنن 128 شاتل 250 تا سرعت میده و مرکز مخابراتی های پیشرفته تر که تاا 4 مگ ساپورت میکنن تا 520 تا هم سرعت میده (128 کیلو)

اخرین سرعتش 2mb هست تو تهران بدون محدودیت حجمی میدن 2mb نا محدود رو هم حول و حوش 80 تومن میدن بازم مطمئن نیستم !
با کارت دانشجویی نهایت 256 میدن ولی اگه طرف کارشناسی ارشد باشه 512 هم میدن !
فن اوا من یه مدت داشتم پینگش مضخرف بود ولی خوب ساعت شبانش سرعتش نه پایین میومد نه بالا میرفت ثابت بود !

بنظرت با پینگ و سرعت 2 میگ فن اوا میشه با سرور امریکا سونی انلاین زد؟
سرعت دانلودش چجوریه مثلان همین 2 میگش تو ساعات رایگان ومعمولیش چطوریه؟

طرف شاتل که اصلا نرو من خودم شاتل داشتم رفتم مبین نت گرفتم شما طرح 2 مگ مبین نت رو فعال کنی یه مقدارم حجم بخری خیلی خوبه به نظرم
مي دونم اگه ٢ مگ بگيرم سرعت دانلودم ميره رو ٣٥٠ كيلو بايت . ولي پينگش خيلي بده . شما اگه مي شه يه چن تا isp خوب باسه منطقه دروس به من بگو لطفا. شما از اين پتياك چيزي نمي دوني ؟؟؟

---------- نوشته در 12:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:24 PM ارسال شده بود ----------

کلا شاتل هیج جا بدرد نمی خوره اصلا نخر یک روز سرعتش 60هست 29 روز دیگه سرعتش 5 پینگ هم افتضاخ هست اگر این شرکت تازه کارش رو شروع کرده مطمئن باش سرعتش و پینگش فعلا خوبه

پس چي كار كنم؟؟؟؟

کلا شاتل هیج جا بدرد نمی خوره اصلا نخر یک روز سرعتش 60هست 29 روز دیگه سرعتش 5 پینگ هم افتضاخ هست اگر این شرکت تازه کارش رو شروع کرده مطمئن باش سرعتش و پینگش فعلا خوبه
اتفاقا اتفاقا
شاتل توی مشهد معروفه

من کسی رو نیددم تو مشهد باشه از سرعت دانلود شاتل ناراضی باشه!

خداییش کدوم آی اس پی هست که با 128 کیلو سرعت 520 تا باز بزاره و تو ساعات رایگان 250 تا پر کنه؟؟؟
یکی نام ببر!!! الان من سرعتم توی ساعات رایگان زیر 230 نمیاد تا 320 تا هم میره!

فقط تنها مشکل شاتل که توی همه جا همین مشکل هست پینگ بدشه! وگرنه مشکل دیگه نداره

بنظرت با پینگ و سرعت 2 میگ فن اوا میشه با سرور امریکا سونی انلاین زد؟
سرعت دانلودش چجوریه مثلان همین 2 میگش تو ساعات رایگان ومعمولیش چطوریه؟

فن آوا پینگش ثابت نیست یه موقه هایی پینگش پایینه یه موقه هایی بالا !
من وقتی داشتم سرعت دانلودش مثله مخابرات ثابت بود !
من سرویس 1 مگ داشتم هم شبا هم روزا سرعتم رو 120-130 بود !
اگه برای آنلاین بازی کردن میخوای بگیری حتما از مخابرات بگیر !!!

من ISP پارس آنلاینه، 512 حجمی :d ، تا چند ماه پیش آشغال بود اما یه دو ماهه درست شده :d فقط سرعت دانلود سرعت داخلیه :ی
2190899985.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or