بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

فن آوا پینگش ثابت نیست یه موقه هایی پینگش پایینه یه موقه هایی بالا !
من وقتی داشتم سرعت دانلودش مثله مخابرات ثابت بود !
من سرویس 1 مگ داشتم هم شبا هم روزا سرعتم رو 120-130 بود !
اگه برای آنلاین بازی کردن میخوای بگیری حتما از مخابرات بگیر !!!
کدوم سرویس مخابرات برای انلاین خوبه؟
افرانت یا سیستک چطورن؟

شما اون 2 گیگو که توی 2 ساعت دانلود میکنید سرویستون 128 کیلوبایت هست؟:دی:دی:دی
والا منم هرچی توی این تاپیک دیدمو هر چی بین رفیقام دیدم همشون از مبین نت شکایت دارن هم از نظر سرعت و خیلی زیاد از پینگش!

سرعت دانلود شاتل هم بستگی به مرکز مخابراتی همون منطقه داره
که میگن بعضی از مرکز مخابراتیا تا 2 مگ پهنای باند ساپورت میکنن 128 شاتل 250 تا سرعت میده و مرکز مخابراتی های پیشرفته تر که تاا 4 مگ ساپورت میکنن تا 520 تا هم سرعت میده (128 کیلو)
من هم خودم هم یکی از دوستام شاتل داشتیم برای من مرکز مخابراتیش دانشگاه بود برای دوستم مهدیه بود با اجازتون جفتشم کوفت بود از نظر سرعت
اینکه داری با .128 250 تا سرعت میگیری به خاطر اینه که شما مشهدی شر منطقت کمه مگه نه قانونیش اینه که بیشتر از 16 کیلو بیشتر نمیشه دانلود کرد:d
من اونموقع که داشتم شاتل میگرفتم 9 ماه تو لیست انتظار بودم تا بهم سرویسشو دادن اگه دو نفر دیگه از همون منطقه شما جوین شن به شاتل سرعتت میاد پایین
در کل بخت بهت رو کرده حالشو ببر :d

---------- نوشته در 03:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:58 PM ارسال شده بود ----------

سرعتم الان شب و روز یکی شده! :)
خوبه بد نیست :دی

attachment.php
شما هم که هی بیا پز بده:d
ولی داری خوب میگیری از چه ISP ؟سرعتت چنده؟

---------- نوشته در 03:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:00 PM ارسال شده بود ----------

مي دونم اگه ٢ مگ بگيرم سرعت دانلودم ميره رو ٣٥٠ كيلو بايت . ولي پينگش خيلي بده . شما اگه مي شه يه چن تا isp خوب باسه منطقه دروس به من بگو لطفا. شما از اين پتياك چيزي نمي دوني ؟؟؟

---------- نوشته در 12:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:24 PM ارسال شده بود ----------

پس چي كار كنم؟؟؟؟
این پتیاک شما خودت از کجا پیدا کردی؟ این ISP های تازه کار اویل خوب سرویس میدن اما همین که کاربر زیاد کنن با افت سرعت و نوسان رو به رو میشی
من پیشنهادم نوین نت و صبا نت هست برای شما

ارائه‌دهندگان خدمات اینترنت، موظف به تفکیک ترافیک اینترنت از اینترانت شدند

تلنا:براساس بخشنامه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، تمامی ارائه دهندگان خدمات اینترنت، موظف به تفکیک ترافیک اینترنت از اینترانت شدند.
به گزارش خبرنگار تلنا، این بخشنامه با استناد به مصوبه 120 کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات صادر شده و شرکت‌ مخابرات، دارندگان پروانه انتقال خدمات انتقال داده، خدمات انتقال ماهواره‌ای، دارندگان پروانه وایمکس، پروانه توزیع اینترنت، تمامی دستگاه‌های دولتی دارای میزبانی وب و تمامی شرکت‌های ارائه دهنده خدمات میزبانی خصوصی، را مورد خطاب قرار داده است.
علی حکیم جوادی معاون وزیر ارتباطات در گفت‌و‌گو با تلنا با اشاره به اینکه اینترانت، باعث کاهش هزینه‌ها و بهینه شدن استفاده از پهنای باند بین‌الملل و نیز افزایش حداکثری تولید محتوی در داخل کشور، می‌شود در توضیح بخشنامه جدا سازی ترافیک اینترنت از اینترانت، اظهار داشت: مخاطبان این بخشنامه بیشتر اپراتورها هستند که باید به گونه‌ای عمل کنند که این دو مقوله از هم جدا شود چرا که زمانی که یک کاربر می‌تواند نیاز خود را از منابع داخلی برآورده کند، دلیلی به مراجعه به منابع خارجی نیست.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران به برگزاری جلسات متعدد برای نحوه این جدا سازی با شرکت‌ها اشاره کرد و افزود:برخی از شرکت‌های مرتبط این جدا سازی را انجام داده‌اند.
وی گفت:این جدا سازی باید به طریقی باشد که کاربری که نیاز به دسترسی داخلی دارد، از اینترانت استفاده کند و کاربری که نیاز به اطلاعات خارجی دارد، از اینترنت استفاده کند.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره کاهش هزینه کاربران در استفاده از اینترانت گفت:بالطبع، قیمت و سرعت اینترانت از اینترنت متفاوت است.

من هم خودم هم یکی از دوستام شاتل داشتیم برای من مرکز مخابراتیش دانشگاه بود برای دوستم مهدیه بود با اجازتون جفتشم کوفت بود از نظر سرعت
اینکه داری با .128 250 تا سرعت میگیری به خاطر اینه که شما مشهدی شر منطقت کمه مگه نه قانونیش اینه که بیشتر از 16 کیلو بیشتر نمیشه دانلود کرد:d
من اونموقع که داشتم شاتل میگرفتم 9 ماه تو لیست انتظار بودم تا بهم سرویسشو دادن اگه دو نفر دیگه از همون منطقه شما جوین شن به شاتل سرعتت میاد پایین
در کل بخت بهت رو کرده حالشو ببر :d

---------- نوشته در 03:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:58 PM ارسال شده بود ----------

شما هم که هی بیا پز بده:d
ولی داری خوب میگیری از چه ISP ؟سرعتت چنده؟

---------- نوشته در 03:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:00 PM ارسال شده بود ----------

این پتیاک شما خودت از کجا پیدا کردی؟ این ISP های تازه کار اویل خوب سرویس میدن اما همین که کاربر زیاد کنن با افت سرعت و نوسان رو به رو میشی
من پیشنهادم نوین نت و صبا نت هست برای شما

من خودم از دوستم شنيدم كه ميگه پينگش خوبه و سرعت دانلود هم با ١ مگ رو ٢٠٠ كيلو هست معمولا .
٢ سالي مي شه حداقل كه سرويس مي ده . ولي فقط تهران اونم ٢/٣ جاهاشو ميده. خوبه به نظرتون؟؟ راستي adsl نيست . وايرلس مي ده!!!
اقا من اين دو تا شركت رو ديدم . صبا نت كه سرويس نمي ده . نوين نت رو ديدم ولي ضريب اشتراكش ١ به دهه . سرعت دانلود و پينگش تو منطقه ي من مي دونيد؟؟؟ (دروس)

آخرین ویرایش:
اتفاقا اتفاقا
شاتل توی مشهد معروفه

من کسی رو نیددم تو مشهد باشه از سرعت دانلود شاتل ناراضی باشه!

خداییش کدوم آی اس پی هست که با 128 کیلو سرعت 520 تا باز بزاره و تو ساعات رایگان 250 تا پر کنه؟؟؟
یکی نام ببر!!! الان من سرعتم توی ساعات رایگان زیر 230 نمیاد تا 320 تا هم میره!

فقط تنها مشکل شاتل که توی همه جا همین مشکل هست پینگ بدشه! وگرنه مشکل دیگه نداره
عزیز من وقتی می گن نت نا محدود بعدش زنگ می زنی می گی چرا سرعت پوکیده می گن از حجم مجاز بیشتر استفاده کردی یعنی چی:|
وقتی سرعت 128 بیشتر مواقع 5 کیلوبایت بیشتر نیست یعنی چی
وقتی پینگش افتضاحه یعنی چی
وقتی زنگ می زنی ققط می گم مودم رو جا به چا کن یعنی چی
وقتی زنگ می زنی یک دفعه سرعتت درست می شه یعنی چی
شاتل الکی ترین هستش کسی ازش نخره بهتر هست

من خودم از دوستم شنيدم كه ميگه پينگش خوبه و سرعت دانلود هم با ١ مگ رو ٢٠٠ كيلو هست معمولا .
٢ سالي مي شه حداقل كه سرويس مي ده . ولي فقط تهران اونم ٢/٣ جاهاشو ميده. خوبه به نظرتون؟؟ راستي adsl نيست . وايرلس مي ده!!!
اقا من اين دو تا شركت رو ديدم . صبا نت كه سرويس نمي ده . نوين نت رو ديدم ولي ضريب اشتراكش ١ به دهه . سرعت دانلود و پينگش تو منطقه ي من مي دونيد؟؟؟ (دروس)
خب داداش مبین نتم با 1 مگ 200 تا رو میده
اصلا به ضریب اشتراک شما توجه نکن اینایی هم که میبنی میگن ضریب اشتراک ما 1 به 4 مثه مبین نت دروغ میگن
نوین نت رو چندتا ار دوستام دارن خیلی راضین پینگم خوب میده نسبت به سرعت و حجمی هم که میده از قیمت خوبی هم برخورداره

سلام
من تصمیم گرفتم از پارس آنلاین اشتراک بگیرم؛ فقط یه مشکل و شاید بهتر باشه بگم یه سوال دارم؛ به صورت آنلاین نمیشه سفارش داد؟؟ من فقط یه قسمت رو پیدا کردم که میشه ثبت نام کردم اما قسمت هایی مثل تعیین سرویس مورد نظر و شماره کارت یا حساب واسه پرداخت وجود نداشت! جریان چیه؟ فقط گفت که به زودی با شما تماس گرفته خواهد شد.
بعد اینکه دوستانی که استفاده میکنند یه خورده توضیح بدن در مورد سرعت و کیفیت و ... . ممنون میشم.

خب داداش مبین نتم با 1 مگ 200 تا رو میده
اصلا به ضریب اشتراک شما توجه نکن اینایی هم که میبنی میگن ضریب اشتراک ما 1 به 4 مثه مبین نت دروغ میگن
نوین نت رو چندتا ار دوستام دارن خیلی راضین پینگم خوب میده نسبت به سرعت و حجمی هم که میده از قیمت خوبی هم برخورداره

اگه مي شه حدود پينگ و سرعت دانلود رو ميديد . چون اگه بگيرم سرويس ٢ مگ تا ٤ مگ اش رو ميگيرم .

1bahman1 عزیز دو راه رو پیشنهاد می کنم اگر شرکت تازه کاری هست چون اوایل کارش هست سرعتش خوبه برید از همونجا بگیرید اگر نیست بهتر هست برید اینترنت مخابرات بگیرید هم پینگش خوبه هم سرعتش

من خودم مستقیم از مخابرات سرویس ندارم.
اما شرکتی که ازش سرویس دارم پهنای باندشو مستقیم از مخابرات خریده.
به جرات میگم بهترین و پایدارترین سرویس اینترنتی روی کابل در کشور رو مخابرات میده.

2191510452.png

من خودم مستقیم از مخابرات سرویس ندارم.
اما شرکتی که ازش سرویس دارم پهنای باندشو مستقیم از مخابرات خریده.
به جرات میگم بهترین و پایدارترین سرویس اینترنتی روی کابل در کشور رو مخابرات میده.

2191510452.png

اره ماهم مخابرات دارین و خیلی رلضییم

من از مخابرات کرمانشاه میگیرم و وضعیتم اینه : :((

43534292218052912718.jpg

دیگه دیوونه شدم !

از دوستان کسی میدونه که این 2 تا که در تنظیمات مودم دیده میشن، عددشون باید چند باشه ؟!

[TD="class: hd"]Line Rate - Upstream (Kbps):
[/TD]

[TD="class: hd"]Line Rate - Downstream (Kbps):
[/TD]

من از مخابرات کرمانشاه میگیرم و وضعیتم اینه : :((

43534292218052912718.jpg

دیگه دیوونه شدم !

از دوستان کسی میدونه که این 2 تا که در تنظیمات مودم دیده میشن، عددشون باید چند باشه ؟!

[TD="class: hd"]Line Rate - Upstream (Kbps):
[/TD]

[TD="class: hd"]Line Rate - Downstream (Kbps):
[/TD]

اینا واسه نویز خطه
یادم رفته بازه اینا رو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or