بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

جدی میگی؟ دلیل این کار چیه؟ چیزی که مطمئنم این نویز عمدی هست! خیلی جالبه اینکارشون! اون بی شر*فی این آقایان رو نشون میده.

مشهد زیاد تعریف داره والا... :دی
نه پس شوخی میکنم:d
عمدی بودنش که مشخصه چون تا ساعات شبانه شروع میشه snr میاد پایین
ولی جالبیش اینه که با وجود اینکه snr برا اپلود میاد رو 5 ولی سرعت اپلود کم نمیشه!

:d --- نمیدونی ؟! :d مثلا من میخوام 256 سه ماهه نامحدود بگیرم ، بعد با یکی از دوستان هکش میکنیم میکنیمش 4 مگ سه ماهه نا محدود :p:| b-) :>

ولی خیلی خطرناکه مخصوصا برای ISP های خصوصی :| b-)

شوخي ميكني؟:دي
اخه چجوري؟
پدرتو در ميارنا:دي

مخابرات چطوره سرعتش ؟
چون بیشتر میخوام دانلود کنم.
الان لیست تعرفه ها رو نگاه کردم مفت بود 512 پرسرعت بدون محدودیت دانلود در ماه 33.900 تومن بود .یه 512 دیگه هم بود 16.300تومن که فکر کنم از اینا هست که بین 4 نفر share میکنن.

اینترنت پر سرعت 512 حجمی هم هر 1 گیگ زده بود 2.400تومن .

پول هم روی قبض تلفن حساب میشه.
من الان دارم از یه شرکت خصوصی هر 1گیگ رو 5 هزار تومن میگیرم.

دوستانی که الان مخابرات هستن نظری بدن چجوریه سرویسش خوبه بده .سرعت چقدره؟ محل زندگی هم استان فارس هست.

شوخي ميكني؟:دي
اخه چجوري؟
پدرتو در ميارنا:دي
بله که در میارن

فکر کنم تا جایی که یادمه 6 ماه زندان داشت این هک کردن آی اس پی

---------- نوشته در 07:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:49 PM ارسال شده بود ----------

جدی میگی؟ دلیل این کار چیه؟ چیزی که مطمئنم این نویز عمدی هست! خیلی جالبه اینکارشون! اون بی شر*فی این آقایان رو نشون میده.

مشهد زیاد تعریف داره والا... :دی
از نظر سرعت داره خوبه والا من تاحالا ندیدم یکی از 128 سرعت 520 تا بگیره!! اینا فقط از شاتل بر میاد:دی:دی:دی
ولی خودتون از این پینگ ضایع شاتل خبر دارید دیگه فقط میشه با سرورای ایرانی بازی کرد توی بازی هایی که هک شده و سرور ایرانی داره!

با روسیه 270 تا پینگ میده!!! :|
یک پینگ ردیوسر یکی گزاشته بود با اون خیلی خیلی پینگ اومده بود پایین
150 تا پینگم کم شده بود ولی خراب شد کانکشنش:)

:d --- نمیدونی ؟! :d مثلا من میخوام 256 سه ماهه نامحدود بگیرم ، بعد با یکی از دوستان هکش میکنیم میکنیمش 4 مگ سه ماهه نا محدود :p:| b-) :>

isp در کم تر از 1-2 روز میفهمه اون وقت دیگه .....

بله که در میارن

فکر کنم تا جایی که یادمه 6 ماه زندان داشت این هک کردن آی اس پی

---------- نوشته در 07:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:49 PM ارسال شده بود ----------

isp رو که هک نمی کنن تمامی این محدودیت ها با نرم افزار تعریف میشه , اون ها رو دستکاری می کنن , منظورشون هم از هک اون چیزی که شما فکر می کنید نیست , پهنای باند کسایی که با طرف شیر هست رو کم می کنن , که isp ها خودشون معمولا می فهمن .

من هنوز دنبال یه مدرکم که بشه باهاش 512 گرفت :| !

اگه مشهدی بیا من یه جایی میشناسم یارو آشنامه برات 512 میگیرم بدون هیچ مدرکی. خودم زنگ زدم بهش سه سوت ردیف کرد برام.

---------- نوشته در 08:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:31 PM ارسال شده بود ----------

اینقدر با خیال راحت نگو هک میکنم. من حدود 5 ماه از یک اکانت پارس که 2 مگ نا محدود بود 120 گیگ تو دو ماه استفاده کردم. ولی گیرم اوردن و جریمم کردن حسابی(البته یه قرون بهشون ندادم و بعده یه مدت که آبا از اسیاب افتاد زدم بیرون از پارس:))). اگه مخابرات گیرت بیاره یه راست با پلیس فتا میریزن دره خونت میبرنت. دیگه جریمه در کار نیست. خلاصه من تجربشو دارم مخابرات خیلی خطریه.

پینگش برای من که خوبه

محمد باید بری از Aryanth بپرسی

من مخابرات بهمون 512 بدن کلاهمون پس معرکست !

اگه مشهدی بیا من یه جایی میشناسم یارو آشنامه برات 512 میگیرم بدون هیچ مدرکی. خودم زنگ زدم بهش سه سوت ردیف کرد برام.

می تونی برام برای تهران هم جور کنی ؟! ببین می تونی بدطور گیرم .. !

-

آقایون راستی در مورد هک .. من هک کردم .. ولی از مخابرات .. ولی چون از بیخ و بن محدودم کرده بودند ( قبل از هک ) جواب نداد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or