بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

از اوضاع فن آوا تو اصفهان خبر دارید؟
اصلا اصفهان کجا برم بهتره؟( 2 هفته میشه می خوام صبا رو عوض کنم ولی نمی دونم چی بگیرم )

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

کلافه شدم بخدا!!! یه دامبولی سر من دراوردن که تاحالا نشنیده بودم! :-b
پورت من رو شبها توی ساعات رایگان از 4 مگ میارن روی 2 مگ!! همین الان زنگ زدم و گفتم یا بهم میگین این کار رو کی کرده و به چه حقی انجام داده یا با خود رئیس شرکت ماکسنت که توی فیسبوک هم بعضی وقتها گپ میزنیم :دی میگیم که یه همچین کاری داری میکنن! از طرفی چون میدونم این بلا سر همه مشترکین نیومده پس میدونم یکی داره عمدا حال منو میگیره! :| :|
گفتن پیگیری میکنیم باهاتون تماس میگیرم.. بینیم چی میشه!
اوکی کردن که کردن! اگه نکردن میرم نوین نت سرویس میگیرم! الان داره 10 مگابیت سرعت میده واسه دوستم! :| :| :|
n00b internet user is n00b :d

مسعود برو به رئیس شرکت بگو خوب . چرا ISP عوض کنی ؟ در ضمن این پشتیبانی به عمه اعتقاد داره که هی انگولک پورت تو میکنن ؟ :-/ تو ایران نت 4 مگ هم بگیری خودشون چشم ندارن ببین هی محدود میکنن 8-|

n00b internet user is n00b :d

مسعود برو به رئیس شرکت بگو خوب . چرا ISP عوض کنی ؟ در ضمن این پشتیبانی به عمه اعتقاد داره که هی انگولک پورت تو میکنن ؟ :-/ تو ایران نت 4 مگ هم بگیری خودشون چشم ندارن ببین هی محدود میکنن 8-|

خب! تقصیر اونها نبود! چک کردم دیدم ساعت 5 صبح SNR من اومده بود روی 1.6 !!!!!!!!!!!!!!!!! این یعنی رسما اینترنت من از روی نویز میومد نه سیگنال! کسی تاحالا همچین چیزی دیده؟

کلافه شدم بخدا!!! یه دامبولی سر من دراوردن که تاحالا نشنیده بودم! :-b
پورت من رو شبها توی ساعات رایگان از 4 مگ میارن روی 2 مگ!! همین الان زنگ زدم و گفتم یا بهم میگین این کار رو کی کرده و به چه حقی انجام داده یا با خود رئیس شرکت ماکسنت که توی فیسبوک هم بعضی وقتها گپ میزنیم :دی میگیم که یه همچین کاری داری میکنن! از طرفی چون میدونم این بلا سر همه مشترکین نیومده پس میدونم یکی داره عمدا حال منو میگیره! :| :|
گفتن پیگیری میکنیم باهاتون تماس میگیرم.. بینیم چی میشه!
اوکی کردن که کردن! اگه نکردن میرم نوین نت سرویس میگیرم! الان داره 10 مگابیت سرعت میده واسه دوستم! :| :| :|
سربازای گم نام امام زمان این کارو می کنن :دی چندتاشون از بروبچ بازیسنترن :دی :>

خب! تقصیر اونها نبود! چک کردم دیدم ساعت 5 صبح SNR من اومده بود روی 1.6 !!!!!!!!!!!!!!!!! این یعنی رسما اینترنت من از روی نویز میومد نه سیگنال! کسی تاحالا همچین چیزی دیده؟
برا منم دیشب اینطوری شده بود.من از مرکز مخابراتی ولیعصر عصر تلکام خط دارم

دوستان یک سوال داشتم

من اهواز هستم و از پارس آنلاین یک اشتراک یک مگ گرفتم و قرار داداش تا مهر ماه اعتبار داره منتها میخوام isp ام رو عوض کنم و از نوین نت سرویس بگیرم باید چه کار کنم؟

مسعود اگر SNR اومده روی 1.6 تقصیر تو و خطت نیست چطور بیشتر مواقع خوبه . نویز هم که یه چیزی نیست بگی بازه زمانی داره . بازم مشکل از مخابرات و تجهیزات هست و من ADSL ماتریکس داشتم SNR بالای 5 نرفت . الان مخابرات بین 15 تا 20 هست و مشکلی هم ندارم .
زورت میاد پست منو لایک بزنی ؟ :whistling:

آخرین ویرایش:
امشب تلافی دیشب رو سرت در میارن . پیششون در رفته بوده :d

نه باو .. ! چند روز پیش یه ایمیل بهشون زدم ، گفتم بابا سرعت شبانتون پایینه یکاری بکنین براش ! الان ایمیل اومد میگه که بایدم پایین باشه ، 1000 نفر دارن دانلود

میکنن، ( البته من فک میکنم به خاطر اون نیس ، تو این مملکت ما چیزی که مفت باشه اصلا نباشه بهتره ، منظورمو بفهمین دیگه ! ) بعد جواب دادم نه اتفاقا

امشب خیلی خوب بود دمتون گرم :))

حالا ببینیم چی جواب میده ! :d

من هنوز دنبال یه مدرکم که بشه باهاش 512 گرفت :| !

پارس آنلاین بدون مدرک میده اما گرونه ، سرعتش خیلی خوبه ، پینگو اطلاع ندارم :| :d کسی از فامیلات جواز کسب نداره ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• VICE
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or