بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

پینگش برای من که خوبه

محمد باید بری از Aryanth بپرسی

من مخابرات بهمون 512 بدن کلاهمون پس معرکست !

می تونی برام برای تهران هم جور کنی ؟! ببین می تونی بدطور گیرم .. !

-

آقایون راستی در مورد هک .. من هک کردم .. ولی از مخابرات .. ولی چون از بیخ و بن محدودم کرده بودند ( قبل از هک ) جواب نداد !

الان شما سرعتت 128 هستی چند دانلودته؟
از این نامحدودها گرفتی یا حجمی حساب میشه؟

س اکس روش جواب میده مشکلی پیش نمیاد؟

نامحدود - روش جواب میده ! ...

سرعت دانلود 15 - 20 :| .. ( بده )

پینگ 120 - 160 با چیز پی ان .. بدونش 250 !
اگه اینطور باشه پس 512 حداقل 60 کیلو میده.

خیلی خوبه.
شما مطمئنی اونجایی که زندگی میکنی بالای 128 نمیدن؟ منظورم مخابراته. چون الان فارس همین شرکت برای مخابرات کار میکنه اینا همه زیر نظر یه شرکت اصلی هست به نام سپنتتا اونه که مجری طرح هست.
حتما یه تحقیق بکن.
الان همه شرکتها داخل فارس براحتی 2 مگ میدن.

نه نمی دن ... ! با مدرک یا چیزی میدن ! ( به جز کارت دانشجویی که باهاش 256 می دن )

غلط کردن نمیدن.
قرار داد رو با مخابرات فسخ کن درخواست تخلیه رانژه هم بده .

برو اینجا اگه تهرانی :
تعرفه سرویس نامحدود ADSL تهران

درخواست بده .قبلش نگاه کن کجاها میتونه سرویس بده.
با مخابرات خودش مستقیم رو در رو نشو از طریق یه شرکت واسطه باید اقدام کنی.
هنوز یاد نگرفتین تو این مملکت چطوری باید به خواستهاتون برسین:d

غلط کردن نمیدن.
قرار داد رو با مخابرات فسخ کن درخواست تخلیه رانژه هم بده .

برو اینجا اگه تهرانی :
تعرفه سرویس نامحدود ADSL تهران

درخواست بده .قبلش نگاه کن کجاها میتونه سرویس بده.
با مخابرات خودش مستقیم رو در رو نشو از طریق یه شرکت واسطه باید اقدام کنی.
هنوز یاد نگرفتین تو این مملکت چطوری باید به خواستهاتون برسین:d

گرونه :|

آقا کلا آی اس پی دولتی یعنی دردسر!
دور مخابرات و خط بکشید برید سراغ یک آی اس پی بهتر!
آخه کجای دنیا دیدید یکی 128 داشته باشه سرعت دانلودش 20 باشه خداییش این دزدی نیست!؟!؟!؟!
از همه طرف دارن دزدی میکنن:|
بعد آدم بخواد سرعت خوب داشته باشه باید ماهی 110 هزار تومن پول بده یک 2 مگ نامحدود بگیره تا سرعتش بشه 200 که شاید همونم نشه:|

البته واسه محدود اینطوری نیست محدودو سرعتشو میبرن بالا تا ملت گیگ مصرف کنن و دوباره بیان گیگ بخرن تا آی اس پی پولدار بشه:|

آخه کجای دنیا دیدید یکی 128 داشته باشه سرعت دانلودش 20 باشه خداییش این دزدی نیست!؟!؟!؟!
بعد آدم بخواد سرعت خوب داشته باشه باید ماهی 110 هزار تومن پول بده یک 2 مگ نامحدود بگیره تا سرعتش بشه 200 که شاید همونم نشه:|

البته واسه محدود اینطوری نیست محدودو سرعتشو میبرن بالا تا ملت گیگ مصرف کنن و دوباره بیان گیگ بخرن تا آی اس پی پولدار بشه:|

کدوم ای اس پی 2 مگ نامحدود میده 110 تومان ماهی ؟ من میخوام ! البته شیرش1/10 نباشه (تهران)

ممنون

آخرین ویرایش:

اینم توجه کن که نامحدود هست دیگه.
بخدا الان راضیم سرعت دانلودم 20 باشه ولی نامحدود.
پدرم در اومده .سه شب میخوام دارکسایدر2 رو شبانه دانلود کنم سرعت دانلود 20یا18.
هر گیگ هم میدن 5 هزار تومن.
قرم ساغها نمیدونم چیکار میکنن هی لینکهای idm یکی یکی قطع میشه.اولش که میره برای دانلود سرعت 50یا 60 هست همین 10 دقیقه که گذشت لینکها شروع به قطع شدن میکنن .
تا حالا دو تا isp عوض کرد اولی که اسیاتک بود سرعت شبانه فاجعه اصلا در همه چی فاجعه.دومی هم که اینطوریه اینم شرکت خصوصی.

حالا با این وضعیت سرعت 20 کیلو در ثانیه و نامحدود واقعا طلا هست.

:d --- نمیدونی ؟! :d مثلا من میخوام 256 سه ماهه نامحدود بگیرم ، بعد با یکی از دوستان هکش میکنیم میکنیمش 4 مگ سه ماهه نا محدود :p:| b-) :>

ولی خیلی خطرناکه مخصوصا برای ISP های خصوصی :| b-)
فهمیدم منظورت چیه این قضیه رو 3 4 سال پیش پیاده میکردیم user , Pass کسایی که share بودن با ما رو کش میرفتیم اخر سر قضیه ش لو رفت و MAC adress ****** گزاشتن دیگه هیچ کاریش نمیشد کرد ! :d
به نظرم درست نیس اینکار !

نه نمی دن ... ! با مدرک یا چیزی میدن ! ( به جز کارت دانشجویی که باهاش 256 می دن )

512 هم با کارت دانشجویی میدن منتهی یکم باید زور بزنی من هرچی زور زدم ندادن :|

سرعت داش میترکوند که
رید
! :| اه اه :| ولی ویندوز 8 شد 75% l-) ;;) 150 بودا ! ، اومد 30 یه دفعه ! کثافتا فهمیدن ، آوردن پایین ! عجب **** ایی هستنا !

---------- نوشته در 04:03 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:59 AM ارسال شده بود ----------

بعد مرگم روي سنگ قبرم بنويسيد، در آرزوي اينترنتپرسرعت مرد :|

منم ! باید بنویسن - : قاتل = پارس آنلاین و شریک جرم سرعت اینترت = تاریخ فوت 1 شهریور 91 ( ایشالا فردا ، دوستان خداحافظ خوبی بدی از ما دیدید حلال کنین ! :| )

بابا قلط کردم ! ، اصلا دیگه نمیخوام آی اس پی عوض کنم ؛ چون فردا میمیرم ! :| سرعت امشب ترکوند ! ایول بابا ایول ! وین 8 ـم دانلود شد ! :| :p سرعت 150

بود !! دمشون گرم !

فک کنم خوششون اومد ایمیل زدم گفتم سرعتتون عالی بود دمتون گرم ! :)) شما هم ایمیل بزنین همینو بگین ، شماره adsl رو هم بذارین ! :| شاید جواب داد باااو ! :))

---------- نوشته در 06:18 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:14 AM ارسال شده بود ----------

اینم توجه کن که نامحدود هست دیگه.
بخدا الان راضیم سرعت دانلودم 20 باشه ولی نامحدود.
پدرم در اومده .سه شب میخوام دارکسایدر2 رو شبانه دانلود کنم سرعت دانلود 20یا18.
هر گیگ هم میدن 5 هزار تومن.
قرم ساغها نمیدونم چیکار میکنن هی لینکهای idm یکی یکی قطع میشه.اولش که میره برای دانلود سرعت 50یا 60 هست همین 10 دقیقه که گذشت لینکها شروع به قطع شدن میکنن .
تا حالا دو تا isp عوض کرد اولی که اسیاتک بود سرعت شبانه فاجعه اصلا در همه چی فاجعه.دومی هم که اینطوریه اینم شرکت خصوصی.

حالا با این وضعیت سرعت 20 کیلو در ثانیه و نامحدود واقعا طلا هست.

بیا پارس آنلاین بگیر ، قبلا ازش متنفر بودم ولی ، سرعت شبانه ش امشب 150 بود !! هیچوقققت اینطوری نبوده ! ، خوب شده جدیدا ! ، احتمال 00000001 %

میدم به خاطره اون ایمیلیه که زدم:))

اینم سرعت من در ساعتهای رایگان. جدیدا خیلی حال می دند.
34818151306491199683.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or