54M113
کاربر سایت
ایده دزدی سایت آسیاتک :
Pioneer STEEZ, portable music devices and boomboxes for dancers – Pioneer Europe
asiatech.ir
Pioneer STEEZ, portable music devices and boomboxes for dancers – Pioneer Europe
asiatech.ir
پینگش برای من که خوبه
محمد باید بری از Aryanth بپرسی
من مخابرات بهمون 512 بدن کلاهمون پس معرکست !
می تونی برام برای تهران هم جور کنی ؟! ببین می تونی بدطور گیرم .. !
-
آقایون راستی در مورد هک .. من هک کردم .. ولی از مخابرات .. ولی چون از بیخ و بن محدودم کرده بودند ( قبل از هک ) جواب نداد !
.. ( بده ) اگه اینطور باشه پس 512 حداقل 60 کیلو میده.نامحدود - روش جواب میده ! ...
سرعت دانلود 15 - 20.. ( بده )
پینگ 120 - 160 با چیز پی ان .. بدونش 250 !
نه نمی دن ... ! با مدرک یا چیزی میدن ! ( به جز کارت دانشجویی که باهاش 256 می دن )
غلط کردن نمیدن.
قرار داد رو با مخابرات فسخ کن درخواست تخلیه رانژه هم بده .
برو اینجا اگه تهرانی :
تعرفه سرویس نامحدود ADSL تهران
درخواست بده .قبلش نگاه کن کجاها میتونه سرویس بده.
با مخابرات خودش مستقیم رو در رو نشو از طریق یه شرکت واسطه باید اقدام کنی.
هنوز یاد نگرفتین تو این مملکت چطوری باید به خواستهاتون برسین:d

آقا کلا آی اس پی دولتی یعنی دردسر!
دور مخابرات و خط بکشید برید سراغ یک آی اس پی بهتر!
آخه کجای دنیا دیدید یکی 128 داشته باشه سرعت دانلودش 20 باشه خداییش این دزدی نیست!؟!؟!؟!
از همه طرف دارن دزدی میکنن
بعد آدم بخواد سرعت خوب داشته باشه باید ماهی 110 هزار تومن پول بده یک 2 مگ نامحدود بگیره تا سرعتش بشه 200 که شاید همونم نشه
البته واسه محدود اینطوری نیست محدودو سرعتشو میبرن بالا تا ملت گیگ مصرف کنن و دوباره بیان گیگ بخرن تا آی اس پی پولدار بشه![]()
آقا کلا آی اس پی دولتی یعنی دردسر!
دور مخابرات و خط بکشید برید سراغ یک آی اس پی بهتر!
آخه کجای دنیا دیدید یکی 128 داشته باشه سرعت دانلودش 20 باشه خداییش این دزدی نیست!؟!؟!؟!
از همه طرف دارن دزدی میکنن
بعد آدم بخواد سرعت خوب داشته باشه باید ماهی 110 هزار تومن پول بده یک 2 مگ نامحدود بگیره تا سرعتش بشه 200 که شاید همونم نشه
البته واسه محدود اینطوری نیست محدودو سرعتشو میبرن بالا تا ملت گیگ مصرف کنن و دوباره بیان گیگ بخرن تا آی اس پی پولدار بشه![]()
فهمیدم منظورت چیه این قضیه رو 3 4 سال پیش پیاده میکردیم user , Pass کسایی که share بودن با ما رو کش میرفتیم اخر سر قضیه ش لو رفت و MAC adress ****** گزاشتن دیگه هیچ کاریش نمیشد کرد ! :d:d --- نمیدونی ؟! :d مثلا من میخوام 256 سه ماهه نامحدود بگیرم ، بعد با یکی از دوستان هکش میکنیم میکنیمش 4 مگ سه ماهه نا محدودb-)
ولی خیلی خطرناکه مخصوصا برای ISP های خصوصیb-)
نه نمی دن ... ! با مدرک یا چیزی میدن ! ( به جز کارت دانشجویی که باهاش 256 می دن )

اه اه
ولی ویندوز 8 شد 75% l-)
150 بودا ! ، اومد 30 یه دفعه ! کثافتا فهمیدن ، آوردن پایین ! عجب **** ایی هستنا !بعد مرگم روي سنگ قبرم بنويسيد، در آرزوي اينترنتپرسرعت مرد
)
سرعت امشب ترکوند ! ایول بابا ایول ! وین 8 ـم دانلود شد !
سرعت 150
شما هم ایمیل بزنین همینو بگین ، شماره adsl رو هم بذارین !
شاید جواب داد باااو ! 
اینم توجه کن که نامحدود هست دیگه.
بخدا الان راضیم سرعت دانلودم 20 باشه ولی نامحدود.
پدرم در اومده .سه شب میخوام دارکسایدر2 رو شبانه دانلود کنم سرعت دانلود 20یا18.
هر گیگ هم میدن 5 هزار تومن.
قرم ساغها نمیدونم چیکار میکنن هی لینکهای idm یکی یکی قطع میشه.اولش که میره برای دانلود سرعت 50یا 60 هست همین 10 دقیقه که گذشت لینکها شروع به قطع شدن میکنن .
تا حالا دو تا isp عوض کرد اولی که اسیاتک بود سرعت شبانه فاجعه اصلا در همه چی فاجعه.دومی هم که اینطوریه اینم شرکت خصوصی.
حالا با این وضعیت سرعت 20 کیلو در ثانیه و نامحدود واقعا طلا هست.