بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوست عزیز میشه توضیح بدی چطوری پارس آنلاین میشه سرعت بالا گرفت بی مدرک چون من 2 سال پیش رفتم دنبالش گفتن بی مدرک نمیدیم !؟

آنلاین باید بخری :d

---------- نوشته در 07:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:56 PM ارسال شده بود ----------

مخابرات نمی دن ... ! :| بی مدرک نمی دن حتی 256 رو با کارت دانشجویی میدن :| !

میگن نامه از هیئت علمی و .. !

بابا پارس آنلاین بگیر

تست الانم:

2126977924.png

پیام های بازرگانی بود! :دی

میگم نظرتون راجب اسیاتک چیه؟
امروز خونه یه بنده خدایی بودم سرعت 128 گرفته بود ولی داشت 256 کیلو دانلود میکرد در ثانیه با idm!!!

اگه این سرعت 128 هست پس سرعت 2 مگش چنده برای دانلود؟

حیف شبانه از 2 تا7 بیشتر نیست.

الان از isp تقریبا راضیم سرعت 512 گرفتم دانلودم 120 کیلو هست و شبانه هم 1 تا 7 هست سرعت بین 50 تا 100 بازی میکنه.تا حالا اذیت هم نکرده برای شارژ الکی کم کردن و این حرفا افت سرعت هم نداشته همیشه یکنواخته. قطع شدن هم تا حالا نداشته.
یه شرکت خصوصی هست.منتها شارژ1 گیگ رو میده 5 تومن ولی من مال اسیاتک رو نگاه کردم کمتر در میومد هزینه خرید .

میگم نظرتون راجب اسیاتک چیه؟امروز خونه یه بنده خدایی بودم سرعت 128 گرفته بود ولی داشت 256 کیلو دانلود میکرد در ثانیه با idm!!! اگه این سرعت 128 هست پس سرعت 2 مگش چنده برای دانلود؟حیف شبانه از 2 تا7 بیشتر نیست.الان از isp تقریبا راضیم سرعت 512 گرفتم دانلودم 120 کیلو هست و شبانه هم 1 تا 7 هست سرعت بین 50 تا 100 بازی میکنه.تا حالا اذیت هم نکرده برای شارژ الکی کم کردن و این حرفا افت سرعت هم نداشته همیشه یکنواخته. قطع شدن هم تا حالا نداشته.یه شرکت خصوصی هست.منتها شارژ1 گیگ رو میده 5 تومن ولی من مال اسیاتک رو نگاه کردم کمتر در میومد هزینه خرید .
خوب در مورد اینکه 128 سرعت 250 تا بده زیاد تعجبی نیست چون شاتل من هم همینقدر میده! اما اگه بخوایم به اذیت کردنش فکر کنیم شاتل که خیلی اذیت میکنه

خب! تقصیر اونها نبود! چک کردم دیدم ساعت 5 صبح SNR من اومده بود روی 1.6 !!!!!!!!!!!!!!!!! این یعنی رسما اینترنت من از روی نویز میومد نه سیگنال! کسی تاحالا همچین چیزی دیده؟

برا منم snr در ساعات مجانی میاد رو 11
شاید خودشون نویز میندازن رو خط که سرعت بیاد پایین:d
تازه برا اپلود که اومده رو 5 اما سرعت اپلود عالیه

آخرین ویرایش:
برا منم snr در ساعات مجانی میاد رو 11
شاید خودشون نویز میندازن رو خط که سرعت بیاد پایین:d
تازه برا اپلود که اومده رو 5 اما سرعت اپلود عالیه

جدی میگی؟ دلیل این کار چیه؟ چیزی که مطمئنم این نویز عمدی هست! خیلی جالبه اینکارشون! اون بی شر*فی این آقایان رو نشون میده.

واو اولین باره که میبینم یکی اسم شاتل توی پستش هست و فوهش کنار اسم شاتل نیست:biggrin1:

مشهد زیاد تعریف داره والا... :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or