بیچاره تجدیدیه ولش کنهعیییی خدا!
512 بین 10 نفر شیر بشه سرعت دانلودت میشه 51.2 کیلوبایت؟![]()
بچه ها قراره شهریور اجلاس سران غیر متحد برگزار شه به نظرم سرعت اینترنت برای این که آبروداری کنن میره بالا

بیچاره تجدیدیه ولش کنهعیییی خدا!

هعیییی خدا!
!بیچاره تجدیدیه ولش کن
بچه ها قراره شهریور اجلاس سران غیر متحد برگزار شه به نظرم سرعت اینترنت برای این که آبروداری کنن میره بالاپس خودتون رو آماده کنید
![]()

عزیزم نگاه کن اینجوری حساب میشهپس چند میشه !؟ مسعود باو من ریاضی هیچی بارم نیست!

سرعت دانلودش منو کشته 
بابا خوش به حالتون اعصابم خورده حسابی الان من زاهدان(آخر دنیا یه جوری)دارم درس میخونم!
کلا چهار شرکت اینترنت ارائه میده پارس آنلاین , شاتل , فن آوا و مبین نت البته مخابرات هم هست!تازه جالبیش این هست که این شهر جزو شهر های پرجمعیت کشور هست و حدود 700 هزار نفر جمعیت داره بعد شهر خودمون بیرجند 12 شرکت ارئه میده(بیرجند کم جمعیت ترین مرکز استان کشور هست)تازه پینگشون با آلمان حدود 150 و سرعت دانلود 350 قیمت سه ماهه یک مگ 40 تومن!!!
حالا من چه کار کنم پینگ افتضاح(حدود 250 با آلمان)سرعت دانلود افتضاح(حدود 100 کیلوبایت)قیمت خدا تومن(16800 برای یه 512 با 4 گیگ حجم)!
تازه هنوز این ها به این سطح شعور نرسیدن که میگم پینگتون چیه یارو میگه باید از کارشناسمون بپرسم بعد کارشناس میگه حدود 20(فکر کنم برای اولین بار به گوشش خورده کلمه پینگ 20 یعنی چی با کدوم سرور با کجا اصلا با چه واحدی میلی ثانیه یا ثانیه)بعد میگم میشه یه تست سرعت بگیرم میگن نه نمیشه و برو کافی نتمون تست سرعت بگیر(احمق بودن تا چه حد)بعد هم که کنه میشی که بفهمی سرعت چقدره و چقدر ضمانت میدن میگن 128 رو شانزده کیلوبایت و 256 هم سی و دو کیلو بایت!تازه هر شرکت که میری شرکت دیگه رو مسغره میکنه و میگه در حد دیال آپ هست!تازه یه شرکت که وایرلس(باور نکردنیه ولی وایرلس هم اینجا داره)ارئه میداد رفتم بگیرم گفت شما تو شهر تنها(باور میکنین یک نفر دیگه تو این شهر وایرلس نمیخواد)متقاضی هستین و به دلیل کم بودن تقاضا اصلا ارائه نمیشه!
تازه یه نکته جالب هم هست مخابرات 12 گیگ حجم میداد بقیه شرکت ها شکایت کردن و حجم رو کم کرد!
این نوین نت هم که خواستم بگیرم کلا سرکار بودم ایمیل دادم جواب ندادن زنگ زدم برنداشتن!نمیدونم این دیگه چه طور شرکتی هست!
خدایا هیچ کس رو تو این خراب شده ننداز!
حالا کسی راه حلی به غیر از خودکشی یا خود سوزی یا .... نداره میخوام خودم رو دار بزنم با این وضع!
به هر حال خداتون رو شکر کنید اینطور اینترنتی ندارید!
بیچاره تجدیدیه ولش کن
بچه ها قراره شهریور اجلاس سران غیر متحد برگزار شه به نظرم سرعت اینترنت برای این که آبروداری کنن میره بالاپس خودتون رو آماده کنید
![]()
پس چند میشه !؟ مسعود باو من ریاضی هیچی بارم نیست!

این شرکت تقریبا خوبه!دقیقا مسعود سرعت بالا برای ما حرام است![]()
-
دوستان عزم و جزم کردیم یه 512 نامحدود از عصر انتقال داده ها بگیرم ! ....
این شرکت تقریبا خوبه!
... فک کنم دیگه نخوان مدارک بفرستم برای اون یکی خطه !اشتباه نیست. این اتفاق زمانی میوفته که هر 10 نفر همزمان درحال دانلود باشن! سرویس 4 مگابیت من هم بین 8 نفر شیر هست اما یادم نمیاد سرعتم از 250 در ساعات رایگان کمتر بشه! معمولا 400 هست.درمورد این share به 10 و ......:
که گفتین 512 باید برای هر نفر 6.4 سرعت بده اشتباهه. من دوستم از مخابرات نت داره... و share به 10 هست اما سرعت دانلود حدودا 50هست
کسی نوین نت داره؟ چطوره؟(نامحدودش ؟)