بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

هعیییی خدا! :|
512 بین 10 نفر شیر بشه سرعت دانلودت میشه 51.2 کیلوبایت؟
|-)
بیچاره تجدیدیه ولش کن :دی
بچه ها قراره شهریور اجلاس سران غیر متحد برگزار شه به نظرم سرعت اینترنت برای این که آبروداری کنن میره بالا :دی پس خودتون رو آماده کنید :>

بابا خوش به حالتون اعصابم خورده حسابی الان من زاهدان(آخر دنیا یه جوری)دارم درس میخونم!
کلا چهار شرکت اینترنت ارائه میده پارس آنلاین , شاتل , فن آوا و مبین نت البته مخابرات هم هست!تازه جالبیش این هست که این شهر جزو شهر های پرجمعیت کشور هست و حدود 700 هزار نفر جمعیت داره بعد شهر خودمون بیرجند 12 شرکت ارئه میده(بیرجند کم جمعیت ترین مرکز استان کشور هست)تازه پینگشون با آلمان حدود 150 و سرعت دانلود 350 قیمت سه ماهه یک مگ 40 تومن!!!
حالا من چه کار کنم پینگ افتضاح(حدود 250 با آلمان)سرعت دانلود افتضاح(حدود 100 کیلوبایت)قیمت خدا تومن(16800 برای یه 512 با 4 گیگ حجم)!
تازه هنوز این ها به این سطح شعور نرسیدن که میگم پینگتون چیه یارو میگه باید از کارشناسمون بپرسم بعد کارشناس میگه حدود 20(فکر کنم برای اولین بار به گوشش خورده کلمه پینگ 20 یعنی چی با کدوم سرور با کجا اصلا با چه واحدی میلی ثانیه یا ثانیه)بعد میگم میشه یه تست سرعت بگیرم میگن نه نمیشه و برو کافی نتمون تست سرعت بگیر(احمق بودن تا چه حد)بعد هم که کنه میشی که بفهمی سرعت چقدره و چقدر ضمانت میدن میگن 128 رو شانزده کیلوبایت و 256 هم سی و دو کیلو بایت!تازه هر شرکت که میری شرکت دیگه رو مسغره میکنه و میگه در حد دیال آپ هست!تازه یه شرکت که وایرلس(باور نکردنیه ولی وایرلس هم اینجا داره)ارئه میداد رفتم بگیرم گفت شما تو شهر تنها(باور میکنین یک نفر دیگه تو این شهر وایرلس نمیخواد)متقاضی هستین و به دلیل کم بودن تقاضا اصلا ارائه نمیشه!
تازه یه نکته جالب هم هست مخابرات 12 گیگ حجم میداد بقیه شرکت ها شکایت کردن و حجم رو کم کرد!
این نوین نت هم که خواستم بگیرم کلا سرکار بودم ایمیل دادم جواب ندادن زنگ زدم برنداشتن!نمیدونم این دیگه چه طور شرکتی هست!
خدایا هیچ کس رو تو این خراب شده ننداز!
حالا کسی راه حلی به غیر از خودکشی یا خود سوزی یا .... نداره میخوام خودم رو دار بزنم با این وضع!
به هر حال خداتون رو شکر کنید اینطور اینترنتی ندارید!

پس چند میشه !؟ مسعود باو من ریاضی هیچی بارم نیست :| !
عزیزم نگاه کن اینجوری حساب میشه
اول اینکه 512 کیلوبیت هست و برای اینکه سرعت دانلود دراد باید تقسیم بر 8 بشه(بایت) که میشه 64 یعنی سرعت دانلود یه نفر 64 کیلوبایت هست
حالا فرض کن به 10نفر شیر بشه میشه 6.4کیلوبایت
افتاد :>

و اما سوال خودم :
آقا من 256 مخابرات تهران دارم عالیه پینگش تو سرور های خارجی بازی که 150 200 هست معمولا فقط بعضی موقع ها اذیت میکنه
سرعت دانلود هم 30 32
حالا سوالم اینه راهی نیست 512 بگیرم؟=((سرعت دانلودش منو کشته =((

بابا خوش به حالتون اعصابم خورده حسابی الان من زاهدان(آخر دنیا یه جوری)دارم درس میخونم!
کلا چهار شرکت اینترنت ارائه میده پارس آنلاین , شاتل , فن آوا و مبین نت البته مخابرات هم هست!تازه جالبیش این هست که این شهر جزو شهر های پرجمعیت کشور هست و حدود 700 هزار نفر جمعیت داره بعد شهر خودمون بیرجند 12 شرکت ارئه میده(بیرجند کم جمعیت ترین مرکز استان کشور هست)تازه پینگشون با آلمان حدود 150 و سرعت دانلود 350 قیمت سه ماهه یک مگ 40 تومن!!!
حالا من چه کار کنم پینگ افتضاح(حدود 250 با آلمان)سرعت دانلود افتضاح(حدود 100 کیلوبایت)قیمت خدا تومن(16800 برای یه 512 با 4 گیگ حجم)!
تازه هنوز این ها به این سطح شعور نرسیدن که میگم پینگتون چیه یارو میگه باید از کارشناسمون بپرسم بعد کارشناس میگه حدود 20(فکر کنم برای اولین بار به گوشش خورده کلمه پینگ 20 یعنی چی با کدوم سرور با کجا اصلا با چه واحدی میلی ثانیه یا ثانیه)بعد میگم میشه یه تست سرعت بگیرم میگن نه نمیشه و برو کافی نتمون تست سرعت بگیر(احمق بودن تا چه حد)بعد هم که کنه میشی که بفهمی سرعت چقدره و چقدر ضمانت میدن میگن 128 رو شانزده کیلوبایت و 256 هم سی و دو کیلو بایت!تازه هر شرکت که میری شرکت دیگه رو مسغره میکنه و میگه در حد دیال آپ هست!تازه یه شرکت که وایرلس(باور نکردنیه ولی وایرلس هم اینجا داره)ارئه میداد رفتم بگیرم گفت شما تو شهر تنها(باور میکنین یک نفر دیگه تو این شهر وایرلس نمیخواد)متقاضی هستین و به دلیل کم بودن تقاضا اصلا ارائه نمیشه!
تازه یه نکته جالب هم هست مخابرات 12 گیگ حجم میداد بقیه شرکت ها شکایت کردن و حجم رو کم کرد!
این نوین نت هم که خواستم بگیرم کلا سرکار بودم ایمیل دادم جواب ندادن زنگ زدم برنداشتن!نمیدونم این دیگه چه طور شرکتی هست!
خدایا هیچ کس رو تو این خراب شده ننداز!
حالا کسی راه حلی به غیر از خودکشی یا خود سوزی یا .... نداره میخوام خودم رو دار بزنم با این وضع!
به هر حال خداتون رو شکر کنید اینطور اینترنتی ندارید!

ما فعلا داریم همین کار رو طی می کنیم سرویس شدم :|

یحتمل برم از همون " عصر انتقال داده ها " 512 نامحدود بگیرم .. کچل شدیم از دست اینها !

بیچاره تجدیدیه ولش کن :دی
بچه ها قراره شهریور اجلاس سران غیر متحد برگزار شه به نظرم سرعت اینترنت برای این که آبروداری کنن میره بالا :دی پس خودتون رو آماده کنید :>

سرعت اینترنت محل اقامتشون رو بالا میبرن. برای مردم ایران سرعت بالا حرامه.

پس چند میشه !؟ مسعود باو من ریاضی هیچی بارم نیست :| !

سرویس هایی که میفروشن مثل 128 .256 .512 و... اینها همه کیلوبیت هستن! برای اینکه بفهمی چند کیلوبایت (سرعت دانلود) باید بهت بده باید تقسیم بر 8 کنی! چون هر 8 بیت مساوی 1 بایت هست! پس مثلا سرویس 128 کیلوبیت رو اگر تقسیم بر 8 کنیم میشه 16 ! یعنی 16 کیلوبایت سرعت دانلود!
سرویس 1 مگابیت برابر 1024 کیلوبیت هست! تقسیم بر 8 کنی میشه 128 کیلوبایت! یعنی سرعت دالنود در شرایط ایده آل 128 کیلوبایت خواهد بود.
مثلا الان من سرویس 4 مگابیت دارم.
پس میشه 4 ضربدر 1024 کیلوبیت که میشه 4096 کیلوبیت! اینو تقسیم بر 8 کنی میشه 512 کیلوبایت سرعت دانلود! البته در شرایط ایده آل ! که تقریبا دست نیافتنی هست و من در بهترین شرایط 500 کیلوبایت سرعت دانلود دارم.

افتاد نوب اینترنت یوزر؟ :دی
:>

درمورد این share به 10 و ......:
که گفتین 512 باید برای هر نفر 6.4 سرعت بده اشتباهه. من دوستم از مخابرات نت داره... و share به 10 هست اما سرعت دانلود حدودا 50هست
کسی نوین نت داره؟ چطوره؟(نامحدودش ؟)

آخرین ویرایش:
درمورد این share به 10 و ......:
که گفتین 512 باید برای هر نفر 6.4 سرعت بده اشتباهه. من دوستم از مخابرات نت داره... و share به 10 هست اما سرعت دانلود حدودا 50هست
کسی نوین نت داره؟ چطوره؟(نامحدودش ؟)
اشتباه نیست. این اتفاق زمانی میوفته که هر 10 نفر همزمان درحال دانلود باشن! سرویس 4 مگابیت من هم بین 8 نفر شیر هست اما یادم نمیاد سرعتم از 250 در ساعات رایگان کمتر بشه! معمولا 400 هست.

با توجه به اینکه سرویس های اینترنت پرسرعت ( ADSL2+) به صورت اشتراکی ( Share ) به مشترکین ارائه می گردند، شرکت پارس آنلاین به منظور افزایش سطح کیفی خدمات خود و همینطور افزایش رضایت مشترکین، ضریب اشتراک گذاری خدمات خود را تا حد بسیار زیادی کاهش داده است تا کاربران به سرعتی فراتر از میزان سرعت مشخص شده در قرارداد ( فناوری Burst ) دست یابند.

اما چنانچه کاربران پرمصرف به صورت مستمر از طریق ابزارهای دانلود، مصرف بالایی داشته باشند، بی شک این عمل منجر به افت کیفیت خدمات برای سایر کاربران گشته و موجبات نارضایتی ایشان را فراهم خواهد نمود.

از اینرو شرکت پارس آنلاین به منظور جلوگیری از نارضایتی کاربران خود و تضمین کیفیت خدمات اینترنت پرسرعت نامحدود خود در تمامی ساعات شبانه روز و نیز اطمینان از بهره مندی تمامی کاربران از سطح یکسان خدمات، سیاست استفاده عادلانه ( Fair Use Policy ) را در پیش گرفته و از تاریخ ١۵/۰۶/١٣۹١ اقدام به اعمال آن خواهد نمود.

این سیاست، دسترسی به سرعت بالاتر و کیفیت بهتر را برای تمامی کاربران امکان پذیر نموده و مانع از مصرف بی رویه خدمات توسط کاربران پرمصرف می گردد. بی شک عدم وجود این قانون باعث خواهد گردید تا بیشترین پهنای باند در اختیار مشترکین پرمصرف و میزان محدودتری در اختیار سایر مشترکین قرار گیرد.

سیاست استفاده عادلانه ( Fair Use Policy ) بر روی خطوط مشترکین پرمصرف اعمال خواهد گردید و تا زمان بازگشت میزان مصرف ایشان به حالت عادی، ادامه خواهد داشت. به بیان دیگر با اعمال این سیاست، کاهش ضریب اشتراک به منظور دستیابی به سرعت های بالاتر از قرارداد ( فناوری Burst ) برای این دسته از کاربران اعمال نخواهد شد.

«سیاست استفاده عادلانه» چیست و چرا اعمال می شود؟

پارس هم شبانش تا یه ماه دیگه بدرد میخوره!!!:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or