بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

الان یکی به من توضیح بده این چه معنی داره!!!!
من سرعتم توی ساعت رایگان و غیر رایگان توی اسپید تست همینه:
2114664263.png

ولی الان توی ساعت رایگان 80-120 هست
و توی غیر رایگان 250

چرا اینطوریه یکی بگه چطوری میشه حلش کرد
تازه سروری که ازش داون میکنم خوبه (Downloadha)

دوستان یکاری کردین دیگه اصلا حوصله دیدن این تاپیک و پیچ هاشو ندارم . نمیشه درد و دل و شوخی هاتون رو ببرین توی پروفایل ؟ هیچ پست ارزشمندی تقریبا توی این تاپیک دیگه وجود نداره . سرتاسر شده اسپم .
اگر سوال و راهنمایی میخواید یک پست بزنین و اطلاعات دقیق بدید تا به جوابتون برسین . ضمن اینکه اگر میخواین اینترنت با شرایط خوب توی شهرستان های ایران داشته باشید برین توی فروم های PT و P30world بپرسین اونجا ادم خیلی زیاد تره . اینجا اغلب اطلاعات بچه ها از تهران و تبریز و اصفهان و چندتا جا دیگس
راه دیگش اینه زنگ برنین مخابرات منطقتون و بپرسین روی خط شما چه شرکت هایی خدمات adsl میدن
بله من و بقیه دوستان سال های سال هست که میدونیم وضع اینترنت ایران تقریبا توی منطقه و جهان خیلی بده . اینا دیگه چیزی نیست توی تاپیک بگید که بقیه رو تحت تاثیر قرار بدین .
هرکی هم تست میذاره بهتره اگر سوال دارید برین توی پروفایلش بپرسین چون لزوما پست هایی که توی تاپیک میاد باید طوری باشه که فقط شخص مشخصی نتونه جواب بده.
یکم همکاری کنید تا ادم حوصلش بکشه که اگر جواب کسی هم دونست بهش بگه

دوستان یکاری کردین دیگه اصلا حوصله دیدن این تاپیک و پیچ هاشو ندارم . نمیشه درد و دل و شوخی هاتون رو ببرین توی پروفایل ؟ هیچ پست ارزشمندی تقریبا توی این تاپیک دیگه وجود نداره . سرتاسر شده اسپم .
اگر سوال و راهنمایی میخواید یک پست بزنین و اطلاعات دقیق بدید تا به جوابتون برسین . ضمن اینکه اگر میخواین اینترنت با شرایط خوب توی شهرستان های ایران داشته باشید برین توی فروم های PT و P30world بپرسین اونجا ادم خیلی زیاد تره . اینجا اغلب اطلاعات بچه ها از تهران و تبریز و اصفهان و چندتا جا دیگس
راه دیگش اینه زنگ برنین مخابرات منطقتون و بپرسین روی خط شما چه شرکت هایی خدمات adsl میدن
بله من و بقیه دوستان سال های سال هست که میدونیم وضع اینترنت ایران تقریبا توی منطقه و جهان خیلی بده . اینا دیگه چیزی نیست توی تاپیک بگید که بقیه رو تحت تاثیر قرار بدین .
هرکی هم تست میذاره بهتره اگر سوال دارید برین توی پروفایلش بپرسین چون لزوما پست هایی که توی تاپیک میاد باید طوری باشه که فقط شخص مشخصی نتونه جواب بده.
یکم همکاری کنید تا ادم حوصلش بکشه که اگر جواب کسی هم دونست بهش بگه

آخه پست ارزشمند چی :| ..

جز چند تا خبر که دوستان لطف می کنند می ذارند ( 90 درصدشون هم همش به حقیقت نمی پیونده )

همش مشکلات نت ماست ! شاید کسی بتونه کمک کنه ....

بحث تبادل نظره ... نه بخش اخبار :دی ! البته دوستان اخبار رو می ذارند لطف می کنند اطلاع رسانی می کنند ...

-

@Masoud TM :

پست اول آپدیت میشه :دی ؟!

2114664263.png

و توی غیر رایگان 250

معنی خواصی نداری فقط چون تو ساعات رایگان افراد بیشتری دارن دانلود میکنن,سرعت کمتره.البته خود ISP ها هم واسه کمتر دانلود کنن ملت سرعتو تو ساعات رایگان کمتر میکنن

2114664263.png

و توی غیر رایگان 250

یکی نیست جواب منو بده!!!؟
چرا من از این سایت دانلود میکنم سرعتم 80-120 ـه ولی مثلا میرم از گیم ایمگ دانلود میکنم 250 تا میرسه!
سرور دانلود ها که خیلی غوله چطوری سرعتش میاد پایین!
یکی بگه چیه قضیش!!!!

ADSL مخابرات 512 نامحدود ماهی 33.900

بازی های آنلاین دیگه تعطیل .
:d پایین ترین پینگ 250 هلند .

ماهی 33.900 نیست که ...

ارزون تره

-

باید یه چیز پی ان اروپا ( مثلا فرانسه ) بندازی بعد میبینی پینگت با 4.2.2.4 به شدت اومده پایین

( وضعیت من با 128 مخابرات در بازی آنلاین = روانه با چیز پی ان .. بعد یهو لگ میگیره برای 10 یا 15 ثانیه هیچ کاری نمی کنم :| بعد دوباره روان میشه )

ماهی 33.900 نیست که ...

ارزون تره

-

باید یه چیز پی ان اروپا ( مثلا فرانسه ) بندازی بعد میبینی پینگت با 4.2.2.4 به شدت اومده پایین

( وضعیت من با 128 مخابرات در بازی آنلاین = روانه با چیز پی ان .. بعد یهو لگ میگیره برای 10 یا 15 ثانیه هیچ کاری نمی کنم :| بعد دوباره روان میشه )
فعلا تو شهری که اصلا این چیزا نبوده هیمنم خیلی مفته میترسم دسیسه چینی کنن جمعش کنن . پینگم با چیز پی ان و غیره همینه هر کاری کردم نشد :(

از سایت یه درخواست دادم زنگ زدن گفتن میخوای گفتم آره . فرداش که میشه امروز ساعت 11.53 دقیقه خط وصل شد یوزر پس هم اس کردن برام پولشم رو قبض تلفن میاد . الان نه کارت شناسایی نه چیزی خواستن یه 512 نامحدود مفت :d . پرابلم نوب مخابرات یوزرز ؟ 128 بالاتر نمیدن نه ؟ :d1 مگ 53 تومن ماهی و 2 مگ 108 تومن . 1.5 هم میدن 75 . اگر خوب بود این و پینگش بهتر شد میرم ماه دیگه 1 مگ میگیرم :d . این پست هم از هر گونه چشم و طلسم و حسادت و غیره مصون هست :>
yahoo_15.gif
.

فعلا تو شهری که اصلا این چیزا نبوده هیمنم خیلی مفته میترسم دسیسه چینی کنن جمعش کنن . پینگم با چیز پی ان و غیره همینه هر کاری کردم نشد :(

از سایت یه درخواست دادم زنگ زدن گفتن میخوای گفتم آره . فرداش که میشه امروز ساعت 11.53 دقیقه خط وصل شد یوزر پس هم اس کردن برام پولشم رو قبض تلفن میاد . الان نه کارت شناسایی نه چیزی خواستن یه 512 نامحدود مفت :d . پرابلم نوب مخابرات یوزرز ؟ 128 بالاتر نمیدن نه ؟ :d1 مگ 53 تومن ماهی و 2 مگ 108 تومن . 1.5 هم میدن 75 . اگر خوب بود این و پینگش بهتر شد میرم ماه دیگه 1 مگ میگیرم :d . این پست هم از هر گونه چشم و طلسم و حسادت و غیره مصون هست :>:>.

اینجا دهنم رو آسفالت کردن - مخابرات تنها چیزیش که خوبه راه اندازی سریعشه

آره شهرستان محدودیت نمی ده ولی قیمت بالاست ! ..

پینگت با 4.2.2.4 چنده ؟!

برای من وقتی حالت عادی 250 ـه وقتی چیز پی ان می زنم 170 میشه ...

وقتی هم دانلود می کنم 2000 - 1900 میشه :| ...

-

سرعت دانلودت رو بهم خبر بده !

اینجا دهنم رو آسفالت کردن - مخابرات تنها چیزیش که خوبه راه اندازی سریعشه

آره شهرستان محدودیت نمی ده ولی قیمت بالاست ! ..

پینگت با 4.2.2.4 چنده ؟!

برای من وقتی حالت عادی 250 ـه وقتی چیز پی ان می زنم 170 میشه ...

وقتی هم دانلود می کنم 2000 - 1900 میشه :| ...

-

سرعت دانلودت رو بهم خبر بده !
300-350 با چیز پی ان هم همونه هیچ فرقی نکرده . سرعت هم 60-70 !

خیز برداشتم برم پارس آنلاین 512 نامحدود بگیرم

-

یه سوال الان باید زنگ بزنم مخابرات بگم خط رو جمع کنید ؟!

پارس آنلاین 512 نامحدود اصلا بهش فکر نکن نامحدود پارس شایر به 10 هست سرعت دانلودش روی 10 کیلو هست بدرد نمی خوره

پارس آنلاین پینگ نداره اصلا پینگش افتضاح ولی سرعت دانلود خوب بدیش اینکه حجم نمی ده لا مصب

پارس آنلاین 512 نامحدود اصلا بهش فکر نکن نامحدود پارس شایر به 10 هست سرعت دانلودش روی 10 کیلو هست بدرد نمی خوره

پارس آنلاین پینگ نداره اصلا پینگش افتضاح ولی سرعت دانلود خوب بدیش اینکه حجم نمی ده لا مصب

مطمئنی ؟! ...

آخه 512 هم باشه شیر 10 نفر هم بشه

سرعت دانلود میشه 51.2 کیلوبایت ..

پینگ ؟!

-

نمی دونم پارس آنلاین شهرستان با تهران فرق می کنه یا نه ؟!

مطمئنی ؟! ...

آخه 512 هم باشه شیر 10 نفر هم بشه

سرعت دانلود میشه 51.2 کیلوبایت ..

پینگ ؟!

-

نمی دونم پارس آنلاین شهرستان با تهران فرق می کنه یا نه ؟!

هعیییی خدا! :|
512 بین 10 نفر شیر بشه سرعت دانلودت میشه 51.2 کیلوبایت؟
|-)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or