بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

فعلا اعصابم به شدت خورده می خوام زنگ بزنم هر چی دارم رو بهشون حواله کنم !
یک نگاهی به morva.net بنداز ممکن بتونی پهنای باند اختصاصی بگیری .
الان شرکت هایی گه پهنای باند اختصاصی بدن زیاد هست ولی به کابر نمی دن همش شرکت خصوصی و دولتی.
مخابرات تهران خبر ندارم ولی شهرستان ها اصولا خیلی سخت گیری برای پهنای باند 512 نیست .کارت دانشجویی ای سند مغازه اگر اراعه بشه ممکن قبول کنند .ولی در کل تفاوت سرعت 128 با 512 زیاد نیست چون 512 ها هم فقط حرف بازم از هیچی بهتر البته.
dns کلا خیلی مهم در کیفیت اینترنت .روی پینگ که تاثیر مستقیم داره برای همین بهتر در کنسول ها روی حالت اتوماتیک نباشه و DNS مطابق با ISP و شرکت و نوع اینترنت زده بشه ولی روی سرعت تاثیر خاصی نداره بی عبارتی بی تاثیر .

یک نگاهی به morva.net بنداز ممکن بتونی پهنای باند اختصاصی بگیری .
الان شرکت هایی گه پهنای باند اختصاصی بدن زیاد هست ولی به کابر نمی دن همش شرکت خصوصی و دولتی.
مخابرات تهران خبر ندارم ولی شهرستان ها اصولا خیلی سخت گیری برای پهنای باند 512 نیست .کارت دانشجویی ای سند مغازه اگر اراعه بشه ممکن قبول کنند .ولی در کل تفاوت سرعت 128 با 512 زیاد نیست چون 512 ها هم فقط حرف بازم از هیچی بهتر البته.
dns کلا خیلی مهم در کیفیت اینترنت .روی پینگ که تاثیر مستقیم داره برای همین بهتر در کنسول ها روی حالت اتوماتیک نباشه و DNS مطابق با ISP و شرکت و نوع اینترنت زده بشه ولی روی سرعت تاثیر خاصی نداره بی عبارتی بی تاثیر .

نه داداش اصلا خرج اضافست به نظرم ! :دی !

Isp خوب سراغ داری عزیز !

@armor2011

DNS رو چطور بزنم تو PC ( اینترنتم حالت دستیـه نه Auto ) !

سرعت دانلود.
هم اکنون!

attachment.php

نه داداش اصلا خرج اضافست به نظرم ! :دی !

Isp خوب سراغ داری عزیز !

@armor2011

DNS رو چطور بزنم تو PC ( اینترنتم حالت دستیـه نه Auto ) !
باید اولش dns مطابق با نت خودتون از شرکتی ازش نت می گیرید یک سوالی کنید .این تاثیر dns بیشتر در کنسول بازی ها حس می شه .ولی pc هم بهتر باشه اگر و اگر dns مطابقت داشته باشه .در اکثر مودم در بخش advanced setup یا بخش هایی شبیه این بخش مربوط به dns هست همین الان چک کنید ممکن dns اصلا فعال باشه یا اتوماتیک باشه .کار dns هم که فقط ترجمه پیدا کردن ip یک دامنه هست مثلا اگر شما بزنید ping 8.8.4.4 -t دیگه نیاز به dns نیست ولی بزنید ping google.com -t از dns استفاده می کنید

پهنای باند اینترنت بین الملل برابرده سال گذشته توسعه یافت

تلنا:حجم واگذاری پهنای باند اینترنت بین الملل به مشتریان شرکت ارتباطات زیرساخت در یک سال اخیر برابر کل ده سال گذشته بوده است.
به گزارش تلنا،غلامرضا شیدایی عضو هیات مدیره این شرکت با اعلام این مطلب افزود:در اوایل سال گذشته ظرفیت پهنای باند اینترنت کشورمان حدودSTM1 200 بود که در حال حاضر به حدودSTM1 400 رسیده و تقریبا دوبرابر شده است و انتظار می رود تا پایان سال نیز به همین میزان افزایش ظرفیت داشته باشیم .
وی در ادامه توضیح داد:میزان پهنای باند واگذاری به شرکت های PAP طی یک سال اخیراز STM1 81 به STM1 202 رسیده است و همچنین میزان پهنای باند واگذار شده به شرکت های مخابرات استانی از STM1 77 به STM1 132 رسیده است.
مهندس شیدایی تصریح کرد:ما پیش از این 20 درصد تخفیف برا ی مشتریان پهنای باند اینترنت اختصاص داده بودیم واز ابتدای سال 91 نیز برای PAP های واگذار کننده ADSL که تاییدیه لازم را ازسازمان تنظیم مقررات برای ارایه تخفیف به مشتریان دریافت کرده باشند، تخفیف 20 درصد تخفیف مضاعف را اعمال می کنیم.

.......

خب شرکت زیرساخت ادعا میکنه داره 40% به شرکت های pap برای اینترنت تخفیف میده!
یک سوال! آیا اینترنت شما چند درصد ارزانتر شده؟

سرعت دانلود.
هم اکنون!

attachment.php

خوش بحالت مال همه اینجوریه فک کردی هنره ،چیز هایی که از سرور isp دانلود میکنی سرعتش خیلی بیشتره من الان ای سی پیم یک نود 32 گزاشته با سرور خودش سرعتش 500 ولی توی همه سات های دیگه سرعتم 200 هست

---------- نوشته در 12:41 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:39 AM ارسال شده بود ----------

خب موردی داره با DNS وصل بشید؟ DNS کیفیت کلی نت افزایش می ده ایرادی نداره که .ایکس باکسم هم به همین صورت .DNS نباشه مثل اینه لقمه دور سرت بچرخونی بعدش بخوریش! به شدت مهم و کاربردی .وصل نشدن وایرلس بعید به این مورد مربوط بشه .
مشکل اصلی اینه که به لب تاپ هم که با وایلرس کار میکنه بدون این اعداد نمیشه ،حالا مشکل اصلی اینه من با وایلرس گوشی وصل میشه اما گوشی جایی نداره dns ست کنی:((

---------- نوشته در 12:42 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:41 AM ارسال شده بود ----------

خدا مال منو نگاه کنید 256 نامحدود ماهی 70 تومن نامرد گفت قرار پورتها رو باز کنه.ولی فعلا خبری نیست.امروز رفتم یقشو بگیرم دیدم نیستش . یه دختری گذاشته اونم با بوی فریندش همش صحبت می کرد با تلفن رفت رو اعصبم هیچی حالیش نبود

2114394130.png
واقعا ماهی 70؟؟؟؟؟یا سه ماه 70؟؟؟من یک ماه 26 از مخابرات 512 میگرفتم 3 برابر این بود:دی

خوش بحالت مال همه اینجوریه فک کردی هنره ،چیز هایی که از سرور isp دانلود میکنی سرعتش خیلی بیشتره من الان ای سی پیم یک نود 32 گزاشته با سرور خودش سرعتش 500 ولی توی همه سات های دیگه سرعتم 200 هست

جندا؟

attachment.php

:biggrin1: ضایع شدم،ولی مال من اینجوریه 500 میزنه سرور ای سی پی ولی مثلا میهن دانلود 200!

پرابلم نوب اینترنت یوزر؟ :دی

خارج چیه همین عید عراق تست گرفتم با لندن 68 داد:biggrin1:

وضعیت اینترنت عراق عربی بده! اما کردستان عراق خیلی بهتره. بنده کلی فک و فامیل و دوست اونجا دارم. الان بهترین اینترنت کردستان رو نوروز تلکام میده با 8 مگابیت سرعت! پینگ هم با اروپا بین 80 تا 120 هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or