بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

می خوام پام رو بذارم وسط دهن این رئیس مخابرات دستاش رو بگیرم به 2 نصف مساوی تقسیمش کنم )x ( اثرات GOW بازی کردنه :| )

آشغالا ...

-

کسی می تونه یه نامه ـی چیزی خرت و پرتی یا پارتی برامون جور کنه 1 مگابایت یا 512 بگیریم

-

آشغالا پرتم رو محدود کردند . نشد حتی هک کنیم :| کثافتا

-

میرم یه شرکت دیگه ! اگر جور نشه یه سرعت بالا کسی برام جور کنه بگه !

---------

آقا مگه نمی گید سرعت دانلود ربطی به پینگ نداره ....

من وقتی وب باز می کنم تست می کنم با 4.2.2.4 هی پینگش می ره بالا

وب که تموم شه پینگ میاد رو حالت 250 ( بدون چیز پی ان ) فیکس می شه !
در مورد مخابرات که مدتی در اکثر استان ها کندی سرعت دانلود قطعی های زیاد به چشم می خوره علتشم که نامشخص هست .فکر می کنم به وسیله سند مغاره یا چیزی شبیه این بتونید پهنای باند بیشتر بگیرید هر چند که تفاوت فاحشی حس نمی شه اصولا.
مورد دوم دقیقاسرعت دانلود هیچ ربطی به پینگ نداره ولی دو تا دلیل داره این موردی گفتید. سرعت دانلود به طور معمول بار شبکه افزایش می ده و روی کل سیستم شبکه اثر می زاره و در نتیجه پینگ هم تغییر می کنه اما دلیل مهم تر اون مربوط به ویندوز و یک پروتوکل بسیار بسیار مهم به نام TCP IP هست بیشتر کارهایی که با ویندوز انجام می دید نمونش باز کردن صفحه مرورگر و ... به وسیله TCP انجام می شه از همه مهم تر پینگ یکی از مهم ترین برنامه های کاربردی TCP IP هست.(این TCP IP نباشه پینگ پینگگرفتن بی معنا) این دو مورد به وضوح روی هم اثر می زاره و پینگ در حقیقت از سوی منبعش یعنی TCP IP که ویندوز رو اداره می کنه تغییر می کنه نه از ISP .کافی مثلا چند صفحه وب باز کنی در عین حال آنتی ویروس هم در حال اسکن و چک کردن شبکه باشه از طرفی برنامه ای در حال دانلود باشه به راحتی پینگ تغییر می کنه چون منبعش کاملا درگیر هست...

یه ISP خوب تروخدا معرفی کنید !

اعصاب برام نمونده !

-

یا نامحدود

یا محدود ولی شبانه خوب !

---------------

در مورد مخابرات که مدتی در اکثر استان ها کندی سرعت دانلود قطعی های زیاد به چشم می خوره علتشم که نامشخص هست .فکر می کنم به وسیله سند مغاره یا چیزی شبیه این بتونید پهنای باند بیشتر بگیرید هر چند که تفاوت فاحشی حس نمی شه اصولا.
مورد دوم دقیقاسرعت دانلود هیچ ربطی به پینگ نداره ولی دو تا دلیل داره این موردی گفتید. سرعت دانلود به طور معمول بار شبکه افزایش می ده و روی کل سیستم شبکه اثر می زاره و در نتیجه پینگ هم تغییر می کنه اما دلیل مهم تر اون مربوط به ویندوز و یک پروتوکل بسیار بسیار مهم به نام TCP IP هست بیشتر کارهایی که با ویندوز انجام می دید نمونش باز کردن صفحه مرورگر و ... به وسیله TCP انجام می شه از همه مهم تر پینگ یکی از مهم ترین برنامه های کاربردی TCP IP هست.(این TCP IP نباشه پینگ پینگگرفتن بی معنا) این دو مورد به وضوح روی هم اثر می زاره و پینگ در حقیقت از سوی منبعش یعنی TCP IP که ویندوز رو اداره می کنه تغییر می کنه نه از ISP .کافی مثلا چند صفحه وب باز کنی در عین حال آنتی ویروس هم در حال اسکن و چک کردن شبکه باشه از طرفی برنامه ای در حال دانلود باشه به راحتی پینگ تغییر می کنه چون منبعش کاملا درگیر هست...

این نت من رو دیوانه کرده ... فعلا اعصابمبه شدت خورده

نمیشه چیزی جور کنید دوستان که من بتونم یه نت سرعت بالا بگیرم ؟!

می خوام پام رو بذارم وسط دهن این رئیس مخابرات دستاش رو بگیرم به 2 نصف مساوی تقسیمش کنم )x ( اثرات GOW بازی کردنه :| )

آشغالا ...

-

کسی می تونه یه نامه ـی چیزی خرت و پرتی یا پارتی برامون جور کنه 1 مگابایت یا 512 بگیریم

-

آشغالا پرتم رو محدود کردند . نشد حتی هک کنیم :| کثافتا

-

میرم یه شرکت دیگه ! اگر جور نشه یه سرعت بالا کسی برام جور کنه بگه !

---------

آقا مگه نمی گید سرعت دانلود ربطی به پینگ نداره ....

من وقتی وب باز می کنم تست می کنم با 4.2.2.4 هی پینگش می ره بالا

وب که تموم شه پینگ میاد رو حالت 250 ( بدون چیز پی ان ) فیکس می شه !
نه فقط در یک صورت سرعت دانلود به پینگ ربط پیدا میکنه!

اگه تو از کل پهنای باند استفاده کنی پینگ میره بالا
مثلا من یک چیزی رو دانلود میزاشتم میرفتم CoD هی 999 میشد باز درست میشد بعدش 2 تا باهم رو داون میگزاشتم کامل میشد 999 :دی

---

در ضمن تو مملکت ما کسی میتونه اینترنت خوب داشته باشه که جیبش پر پول باشه!
مثلا ماهی بالای 100 تومن بدی تا یک اینرتنت توپ نامحدود با سرعت بالا بگیری

مثل خارج که نیست اینترنت 1 مگ نامحدود مجانی باشه:|

فعلا اعصابم به شدت خورده می خوام زنگ بزنم هر چی دارم رو بهشون حواله کنم !
والا من هر کی رو دور ورم میبینم یا از پینگش ناراضیه یا از سرعتش

کساییم که توی این تاپیک میان میگن خیلی ای اس پی ما خوبه از هر نظر بچه پولدارن که دارن بالا 50-60 تومن ماهی میدن

وگرنه الان نت همه ریده یکی میگه قطعی دارم یکی میگه پینگم خراب شده یکی میگه سرعتم خیلی کم شده!! اصلا حال نت توی کشور درست نیست

اول بگم که همیشه اینقدر بالا نیست سرعت ...دورو بر 400 تا 500 ...گاهی چت میزنه میره تا بی نهایت..:d
از وایرلس رسانه سرویس 5 مگ دارم...البته فقط منطقه 1 و یک مقدار از منطقه دو رو پوشش میده...اگه تو این مناطق نیستی اصلا پیگیر قضیه نشو:d
... adsl هم فقط به مجتمع های بالای 20 واحد میدن...کلا adsl عجیب غریبی میدن ...

اتفاقا تو منطقه 2 هم هستم :d

امروز از پای کامپیوتر اومدم کنار بعد دوباره اومدم پاش دیدم نتم قطعه ولی پینگ میداد ،(دانلود هم نمیکرد.بعد زنگ زدم isp گفت اینترنتا هیچ مشکلی نداره بعد گفتم مال من قطعه و.... بعد چند تا عدد داد گفت بزن تو dns .بعد زدم وصل شد.الان دیگه هرکاری میکنم بدون اون اعداد وصل نمیشه حتی توی ایکس باکس هم این اعداد رو اگه نزنم وصل نمیشه.گوشی هم با وایلرس وصل نمیشه.

چرا اینجوری شده؟؟چیکارش کنم دیگه بدون این اعداد وارد شم!؟؟؟؟؟؟:(

خوش به حالت :|

مسعود الان من عزادارم به خاطر نت !

اگر تست بذاری 1 بار دیگه به قیمت جونت تموم میشه :دی !

43676354519588399827.jpg

200px-Trollface.svg.png

امروز از پای کامپیوتر اومدم کنار بعد دوباره اومدم پاش دیدم نتم قطعه ولی پینگ میداد ،(دانلود هم نمیکرد.بعد زنگ زدم isp گفت اینترنتا هیچ مشکلی نداره بعد گفتم مال من قطعه و.... بعد چند تا عدد داد گفت بزن تو dns .بعد زدم وصل شد.الان دیگه هرکاری میکنم بدون اون اعداد وصل نمیشه حتی توی ایکس باکس هم این اعداد رو اگه نزنم وصل نمیشه.گوشی هم با وایلرس وصل نمیشه.

چرا اینجوری شده؟؟چیکارش کنم دیگه بدون این اعداد وارد شم!؟؟؟؟؟؟:(
خب موردی داره با DNS وصل بشید؟ DNS کیفیت کلی نت افزایش می ده ایرادی نداره که .ایکس باکسم هم به همین صورت .DNS نباشه مثل اینه لقمه دور سرت بچرخونی بعدش بخوریش! به شدت مهم و کاربردی .وصل نشدن وایرلس بعید به این مورد مربوط بشه .

خدا مال منو نگاه کنید 256 نامحدود ماهی 70 تومن نامرد گفت قرار پورتها رو باز کنه.ولی فعلا خبری نیست.امروز رفتم یقشو بگیرم دیدم نیستش . یه دختری گذاشته اونم با بوی فریندش همش صحبت می کرد با تلفن رفت رو اعصبم هیچی حالیش نبود

2114394130.png

43676354519588399827.jpg

200px-Trollface.svg.png

خفت می کنم ! چه CMD خوشگلی داره ویندوز 8 :دی ! ...

تهرانی ؟! چه شرکتی ؟!

-
خب موردی داره با DNS وصل بشید؟ DNS کیفیت کلی نت افزایش می ده ایرادی نداره که .ایکس باکسم هم به همین صورت .DNS نباشه مثل اینه لقمه دور سرت بچرخونی بعدش بخوریش! به شدت مهم و کاربردی .وصل نشدن وایرلس بعید به این مورد مربوط بشه .

DNS رو PC هم تاثیر داره ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or