S.X
کاربر سایت
در مورد مخابرات که مدتی در اکثر استان ها کندی سرعت دانلود قطعی های زیاد به چشم می خوره علتشم که نامشخص هست .فکر می کنم به وسیله سند مغاره یا چیزی شبیه این بتونید پهنای باند بیشتر بگیرید هر چند که تفاوت فاحشی حس نمی شه اصولا.می خوام پام رو بذارم وسط دهن این رئیس مخابرات دستاش رو بگیرم به 2 نصف مساوی تقسیمش کنم )x ( اثرات GOW بازی کردنه)
آشغالا ...
-
کسی می تونه یه نامه ـی چیزی خرت و پرتی یا پارتی برامون جور کنه 1 مگابایت یا 512 بگیریم
-
آشغالا پرتم رو محدود کردند . نشد حتی هک کنیمکثافتا
-
میرم یه شرکت دیگه ! اگر جور نشه یه سرعت بالا کسی برام جور کنه بگه !
---------
آقا مگه نمی گید سرعت دانلود ربطی به پینگ نداره ....
من وقتی وب باز می کنم تست می کنم با 4.2.2.4 هی پینگش می ره بالا
وب که تموم شه پینگ میاد رو حالت 250 ( بدون چیز پی ان ) فیکس می شه !
مورد دوم دقیقاسرعت دانلود هیچ ربطی به پینگ نداره ولی دو تا دلیل داره این موردی گفتید. سرعت دانلود به طور معمول بار شبکه افزایش می ده و روی کل سیستم شبکه اثر می زاره و در نتیجه پینگ هم تغییر می کنه اما دلیل مهم تر اون مربوط به ویندوز و یک پروتوکل بسیار بسیار مهم به نام TCP IP هست بیشتر کارهایی که با ویندوز انجام می دید نمونش باز کردن صفحه مرورگر و ... به وسیله TCP انجام می شه از همه مهم تر پینگ یکی از مهم ترین برنامه های کاربردی TCP IP هست.(این TCP IP نباشه پینگ پینگگرفتن بی معنا) این دو مورد به وضوح روی هم اثر می زاره و پینگ در حقیقت از سوی منبعش یعنی TCP IP که ویندوز رو اداره می کنه تغییر می کنه نه از ISP .کافی مثلا چند صفحه وب باز کنی در عین حال آنتی ویروس هم در حال اسکن و چک کردن شبکه باشه از طرفی برنامه ای در حال دانلود باشه به راحتی پینگ تغییر می کنه چون منبعش کاملا درگیر هست...

)
[3]