بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دیشب که دزد اشغال (پارس انلاین) سرعت شبانش افتضاح بود حدود 50
در صورتیکه پریشب 230 بود!!!
خاک تو سرش
ببینیم امشب چی میشه

باز واسه شما خوب بوده، من ديشب 400 مگ دانلود كردم، ببين ديگه سرعت چقدر افتضاح بوده :(
حساب كردم ، يه چيزي حدود 20 كيلو بايت بر ثانيه شد :(

بالا تصمیم بر این شد از این شاتل مضخرف و اشغال و دزد(45 تومن ماهی میگیره سرعت دانلود 30 تحویل میده:|) به داتک مهاجرت کنیم:d میخوام 1 مگ نامحدود داتکو بگیرم به امید اینکه پینگ و سرعت دانلودش خوب باشه.
شاتل چقد طول میده خطو تخلیه کنه؟

راهی برای رفع مشکل نویز خط تلفن هست که دقیقا معلوم بشه از کجاست، سیمکشی داخلی یا از در خونه تا مخابرات!!؟
از کی بخوام تا مشکلم رو درست کنه isp یا مخابرات؟
کسی اگه اطلاعاتی داره یه کمکی کنه..ممنون...
من الان سرعتم روی 6مگ هست ولی بخاطر نویز هر 5 تا 10 دقیقه یکبار سرویس رست میشه...
رو همه تلفن هایی که تو خونه داری باید نویز گیر بذاری .
من 2 سال پیش یه همچین مشکلی داشتم البته برای من وقتی بود که کسی زنگ میزد !

بالا تصمیم بر این شد از این شاتل مضخرف و اشغال و دزد(45 تومن ماهی میگیره سرعت دانلود 30 تحویل میده:|) به داتک مهاجرت کنیم:d میخوام 1 مگ نامحدود داتکو بگیرم به امید اینکه پینگ و سرعت دانلودش خوب باشه.

سرعت رو نمیدونم اما پینگ خوبی رو انتظار نداشته باش !

آقا شما چرا اینقدر بی ادبی حرف میزنید.!:دی
هر ISP یک چیزش خوبه
شاتلی رو هم که شما میگید تو یک شهره دیگه شاید سه برابر این سرعت بده!!! همه ی ISP اینطوریه و هر مرکز مخابراتی با اون مرکز دیگه سرعت و پینگش متفاوته پس الکی نیاین اینجا فحش و ... بار ISP کنید بخاطر این.

طبق گفته های دوستان پدرتون در میاد تا خط تلفن رو شاتل تخلیه کنه
یک کاری میکنن که پشیمون شی:دی

راهی برای رفع مشکل نویز خط تلفن هست که دقیقا معلوم بشه از کجاست، سیمکشی داخلی یا از در خونه تا مخابرات!!؟
از کی بخوام تا مشکلم رو درست کنه isp یا مخابرات؟
کسی اگه اطلاعاتی داره یه کمکی کنه..ممنون...
من الان سرعتم روی 6مگ هست ولی بخاطر نویز هر 5 تا 10 دقیقه یکبار سرویس رست میشه...
اگه نویز گیر داری و باز هم خط خرابه مشکل از خط تلفنتونه که باید به مخابرات بگید شاید یه کاریش بکنن.

الان من میدون انقلاب می شینم
می خوام پینگ مناسب داشته باشم
سرویس adsl بگیرم یا wireless ؟
شرکتی که پینگ مناسبو تظمین می کنه چه شرکتی هست؟
اگه wireless بگیرم چه شرکتی انقلابو پوشش می ده؟

وایرلس پینگش بهتره

بهترین ISP که توی تهران هست همین شهراد ه !! البته شماره هایی که فعاله محدوده اما کارشون درسته.
اینم تست سرعت :
68195957051498314023.png

کمترین سرعت 300کیلوبایت و بیشترین سرعت 440کیلوبایت دانلود دارم.... >:)

اینم تست امروز :
2071940951.png

آخرین ویرایش:
رو همه تلفن هایی که تو خونه داری باید نویز گیر بذاری .
من 2 سال پیش یه همچین مشکلی داشتم البته برای من وقتی بود که کسی زنگ میزد !
الان 5 ساله اسپلیتر هست رو خطوط تلفن...SNR خطم روی 10 که خیلی بده باید حداقل رو 15 باشه ..شرایط ایدآل هم بالای 20 هست...
اینقدر نویز بالاست که سرعت 7 مگ خطم نمیکشه بعد نصب سرویسم هر 5 دقیقه نت ریست میشد...الانم که کلا چراغ اینترنتم رفته...2مگ هم دیگه نمیاد بالا....قرار سیم کش بیارم ببینه مشکل از داخل یا بیرون...isp گفته اگه از خارج خونه باشه ما پیگیری میکنیم...

الان 5 ساله اسپلیتر هست رو خطوط تلفن...SNR خطم روی 10 که خیلی بده باید حداقل رو 15 باشه ..شرایط ایدآل هم بالای 20 هست...
اینقدر نویز بالاست که سرعت 7 مگ خطم نمیکشه بعد نصب سرویسم هر 5 دقیقه نت ریست میشد...الانم که کلا چراغ اینترنتم رفته...2مگ هم دیگه نمیاد بالا....قرار سیم کش بیارم ببینه مشکل از داخل یا بیرون...isp گفته اگه از خارج خونه باشه ما پیگیری میکنیم...
به نتیجه ای رسیدی منم خبر کن.برا منم نویز اینقد زیاده که سرعتم رو از دو مگ بالاتر ببرم قطع میشه و بعضی وقتا وصل نمیشه:(

دامون نتص

با سلام به دوستان عزیز
من ساکن لاهیجان هستم و میخام ADSl دامون نت رو بگیرم
میخاستم بدونم هیچکدوم از دوستان نمیدونه دامون نت خدماتی که میده چجوریه ؟؟ اونایی که دارن راضی هستن یا نه ؟؟ ( ترجیحا ساکنان لاهیجان )
اگه ثبت نام اولیه دامون نت 128 باشه بعد میشه به صورت اینترنتی 1024 شارژ کرد ؟؟

آخه من اندیشه داشتم و ثبت نام اولیه 128 بود ولی میتونستم 256 - 512 و 1024 اینترنتی شارژ کنم بدون ارائه کارت دانشجویی
دامون نت میشه 1024 شارژ کرد بدون ارائه کارت و ....
سرعت خطوط 128 و 1024 چنده ؟؟
اینجا کسی از لاهیجان هست ؟؟

آقا شما چرا اینقدر بی ادبی حرف میزنید.!:دی
هر ISP یک چیزش خوبه
شاتلی رو هم که شما میگید تو یک شهره دیگه شاید سه برابر این سرعت بده!!! همه ی ISP اینطوریه و هر مرکز مخابراتی با اون مرکز دیگه سرعت و پینگش متفاوته پس الکی نیاین اینجا فحش و ... بار ISP کنید بخاطر این.

طبق گفته های دوستان پدرتون در میاد تا خط تلفن رو شاتل تخلیه کنه
یک کاری میکنن که پشیمون شی:دی
دوست عزیر بر اساس تجربه 90 درصد دوستان شاتل خیلی اینترنت مزخرفی ارائه میده , حالا این که برای شما خوب در اومده دلیل خوب بودن این شرکت نیست پس از این به بعد سنگ این شرکتو به سینه نزنید.
فخش هم برای شاتل زیادیه

معمولا اینجور موقه ها مشکل از بیرون هستش .

دوستان به شاتل گفتم خطو تخلیه کنن.بین این ISP ها موندم (مسئله مهم برای من پینگه)
مخابرات،داتک،لایزر،صبانت ،اسیا تک
بازم مگیم پینگ برام مهمه کدومو پیشنهاد میکنید؟ممنون

یعنی چی ؟ مگه میشه سرعت رو برد بالا ؟ هکش کردی ISP رو ؟
نه.من از عصر تلکام سرویس میگیرم.توی سرعت 2 مگابیت پهتای باندت نسبت به منطقه ای که هستی به نسبت اشتراکت ازاد میشه و سرعتش توی بعضی جاها به 700-800 (کیلوبایت) میرسه.منم که دو مگ گرفتم از همون اول سرعتم تا 600 میرفت ولی 1-2 دقیقه یه بار دیسکانکت میشد که ISP گفت بخاطر نویز باید سرعتت رو بیاریم پایین تا قطع نشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or