دوستان قضیه این سرویس ویژه اسیاتک چیه ؟ 2 مگ رو 2 ماهه با 9gb ترافیک میده 35 تومن . کسی گرفته ؟
پیرو اطلاعیه اداره زیر ساخت سه شنبه از ساعت 2 الی 6 بامداد 13/4/91 اینترنت کل کشور قطع می باشدکندی سرعت در طول این هفته مربوط به اداره زیر ساخت بوده و سراسری می باشد
راسته ؟؟ یه دارن دروغ میگن
خب پس کاربرای ایرانی اینقدر نگید سرعتمون چرا اینقدر کمه و الکی شکایت نامه درست کنین آخرش هم هیچی نشه!!!
دقت کنین به اینجا
به گزارش خبرنگار تلنا براساس آخرین آمارهای موجود بالغ بر 28.5 میلیون کاربر اینترنت در ایران وجود دارد که بیش از 27 میلیون نفر آن کاربر دایل آپ بوده که با سرعت 128 کیلو بیت بر ثانیه به اینترنت دسترسی دارند.
این اعداد و ارقام رو موندم از کجاشون در میارن ما رو خر فرض کردن؟27 میلیون کاربر دایل آپ؟
میگم مسعود مگه اون 1 درصد رو من و تو و بقیه تشکیل نمیده ؟ آقا به خدا فسم این 1 درصد هم تشریفاتی هست . حاظرم Dial Up استفاده کنم سنگین تره .تلنا:بررسی آخرین آمارها از تعداد کاربران اینترنت در کشور،در حال حاضر از 75 میلیون نفر ایرانی تنها یک سوم جمعیت به اینترنت و یک درصد آن به اینترنت پرسرعت دسترسی دارد.
به گزارش خبرنگار تلنا براساس آخرین آمارهای موجود بالغ بر 28.5 میلیون کاربر اینترنت در ایران وجود دارد که بیش از 27 میلیون نفر آن کاربر دایل آپ بوده که با سرعت 128 کیلو بیت بر ثانیه به اینترنت دسترسی دارند.
همچنین بررسی آمار فوق حاکی است در حال حاضر یک میلیون و 426 هزار و 419 خط ADSL در کل کشور دایر است که 683 هزار و 129 پورت آن توسط مخابرات و 743 هزارو 129 پورت آن نیز توسط شرکتهای pap دایر شده است.
آمار و ارقام نشان میدهد در حال حاضر یکهزار و 154 شهر به شبکه دیتا متصل شدهاند که تعداد کاربران اینترنت نیز با محاسبه کاربران اینترنت کم سرعت دایل آپ و پرسرعت ADSL حدود 28.5 میلیون نفر تخمین زده می شوند.
بررسی آمار فوق حاکی است که در حال حاضر از 75 میلیون نفر ایرانی تنها یک سوم جمعیت به اینترنت و یک درصد آن به اینترنت پرسرعت دسترسی دارد.
از یک سایت با هاست قوی استفاده کن مثله : www.downloadha.comدوستان یه سوال؟
سرعت دانلود من 35 الی 45 هست ولی چند روزی بود 250 - 500 شد
ازدیروز هم به حالت معمول خود برگشته ولی فقط از سایت sibdownload با سرعت بالا دانلود میکنه
میخواستم بدونم چطوریه؟ از کجا میشه فهمید سرعت واقعی من چنده (بجز اسپید تست) ؟
:d
![]()
اااااااز یک سایت با هاست قوی استفاده کن مثله : www.downloadha.com
با idm هر چی گرفتی سرعت دانلودت همونه
با چیز پی ان امتحان کردی ؟اااااا
مارو باش اکانت آپلود باز گرفتیم(سرعت دانلود 15 )
جالبیش اینجاس با دانلودها هم 30 اینطورا
چیزی حدود 15تا 20 تا سایت رو امتحان کردم فقط با سیب دانلود بالاست سرعت دانلودم!!!!!!!!!!!!!!!
فکر کنم دوستمون درست میگه من 4-3 روزی میشد که سرعت دانلودم خیلی اومده بود پایین پینگ هم با اروپا و 4.2.2.4 شده بود 300-200 ولی از ساعت 4 بامداد به طرز عجیبی درست شد:dپیرو اطلاعیه اداره زیر ساخت سه شنبه از ساعت 2 الی 6 بامداد 13/4/91 اینترنت کل کشور قطع می باشد
کندی سرعت در طول این هفته مربوط به اداره زیر ساخت بوده و سراسری می باشد
راسته ؟؟ یه دارن دروغ میگن

خزعبل میگید چرا !نمیدونم اینو کسی گفته یا نه ولی اگه برید تو یه سایت شیلتر. تو پیوند ها پایینش یه صفحه هست به اسم شیلترینگ در سایر کشور ها
تو اونجا راجع به شیلترینگ در سایر کشور ها نوشته و در آخر نتیجه گیری کرده که
آنچه که در این گزارش دیده میشود این است که شیلتر ینگ به اشکال و انواع گوناگون در کشورهای مختلف دنیا وجود دارد و امری نیست که ابداع و ابتکار آن متعلق به کشورمان باشد. گستردهترین شیلتر ینگ تارنماهای اینترنتی دنیا مربوط به کشورهای کرهی شمالی، چین و عربستان است که تنها بخش کوچکی از تارنماهای ملی خود را برای دسترسی عموم فعال کردهاند.
یعنی اینکه برید خدا رو شکر کنید که تو این مورد بدترین نیستیم...
آدم واقعا اینا رو میبینه به حرکت رو به جلوی کشورش اطمینان پیدا میکنه o:-)