پینگ چهار توی ایران مثل اینکه بگی الفرد هیچکاک توی دانشگاه هنر تهران 3 روز دیگه کنفرانس داره.
lOl ! واقعا اگه بشه چی میشه ! :dبیا بگیر که اومد پینگو حال میکنی اصن؟ م آخرشیم باو
![]()
forever alone
امیدوارم یک طوری تکنولوژی رو پیشرفت بدن که ما همیشه همچین پینگی داشته باشیم!!!
تست هم فیک نیست .به دلیل اینکه سرورهای رسانه سرورهای خوبی هستن و تو خود پایتخت هم هستن و اینم بگم پینگشم خوبه . خب اون سرور اسپید تست هم کنار همونا قرار داره و تفاوتش اینه اون سرور و این سرور هر 2 به فیبر نوری وصلن و ایشون هم ارتباطشون با سرور شرکت خوبه . معلومه 4 میلی ثانیه هست . من با تهران از شیراز پینگ 14 داشتم . اینم بگم با سرورهای بازی داخل شیراز پینگم 5 بوده . اگر سرورش کنارت باشه و از اینترنت خوبی برخوردا باشی میشهتست هم فیک نیست .

خیر سرمون اینترنت مخابرات.
Lمن نوین نت رو بهت پیشنهاد میدم خودمم تا چند روز دیگه همونو میگیرم.با سلام.
من دنبال یه اشتراک adsl حدودا ماهیانه 4گیگ وسرعت 512 و مخصوصآ پینگ مناسب.
خودم پیشگامان رو درنظر دارم. اگه کسی از دوستان اطلاعاتی در مورد این isp ویا پیشنهاد بهتری داره ممنون میشم اگه بگه.
من تهران هستم (7738)
خب پس کاربرای ایرانی اینقدر نگید سرعتمون چرا اینقدر کمه و الکی شکایت نامه درست کنین آخرش هم هیچی نشه!!!تلنا:بررسی آخرین آمارها از تعداد کاربران اینترنت در کشور،در حال حاضر از 75 میلیون نفر ایرانی تنها یک سوم جمعیت به اینترنت و یک درصد آن به اینترنت پرسرعت دسترسی دارد.
به گزارش خبرنگار تلنا براساس آخرین آمارهای موجود بالغ بر 28.5 میلیون کاربر اینترنت در ایران وجود دارد که بیش از 27 میلیون نفر آن کاربر دایل آپ بوده که با سرعت 128 کیلو بیت بر ثانیه به اینترنت دسترسی دارند.
همچنین بررسی آمار فوق حاکی است در حال حاضر یک میلیون و 426 هزار و 419 خط ADSL در کل کشور دایر است که 683 هزار و 129 پورت آن توسط مخابرات و 743 هزارو 129 پورت آن نیز توسط شرکتهای pap دایر شده است.
آمار و ارقام نشان میدهد در حال حاضر یکهزار و 154 شهر به شبکه دیتا متصل شدهاند که تعداد کاربران اینترنت نیز با محاسبه کاربران اینترنت کم سرعت دایل آپ و پرسرعت ADSL حدود 28.5 میلیون نفر تخمین زده می شوند.
بررسی آمار فوق حاکی است که در حال حاضر از 75 میلیون نفر ایرانی تنها یک سوم جمعیت به اینترنت و یک درصد آن به اینترنت پرسرعت دسترسی دارد.