بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام !
من ميخوام شركتي كه ازش اينترنت ميگيرم عوض كنم ، تا الان وايمكس ايرانسل داشتم كه دانلودش خوب بود ولي پينگش زياد جالب نبود و خيليم بد نبود .... ولي الان بنا به دلايلي مجبورم عوضش كنم ، ميخوام يه ADSL بگيرم (تهران - منطقه هروي ) كه سرعتش ٥١٢ يا ٢٥٦ باشه ، پينگش هم براي بازي توي PSN خوب باشه ،
اگه محدود هم بود اشكال نداره ( حداقل ١٠ گيگ + شبانه )
خب :دي با اين حساب بهترين isp به نظر شما چيه ،
ممنون ميشم كه سريع جواب بدين چون خيلي عجله دارم !
مرسيييي !!!

بیا بگیر که اومد پینگو حال میکنی اصن؟ م آخرشیم باو
37135204442108929709.png

forever alone
امیدوارم یک طوری تکنولوژی رو پیشرفت بدن که ما همیشه همچین پینگی داشته باشیم!!!

دوستان از مخابرات اینترنت گرفتم اولا پینگ روی 160-190 بود ولی الان روی 280-300 اومده! کسی دیگی مشکل منو داره؟
میشه ip ولید از مخابرات گرفت؟
ممنون

به دلیل اینکه سرورهای رسانه سرورهای خوبی هستن و تو خود پایتخت هم هستن و اینم بگم پینگشم خوبه . خب اون سرور اسپید تست هم کنار همونا قرار داره و تفاوتش اینه اون سرور و این سرور هر 2 به فیبر نوری وصلن و ایشون هم ارتباطشون با سرور شرکت خوبه . معلومه 4 میلی ثانیه هست . من با تهران از شیراز پینگ 14 داشتم . اینم بگم با سرورهای بازی داخل شیراز پینگم 5 بوده . اگر سرورش کنارت باشه و از اینترنت خوبی برخوردا باشی میشه ;) تست هم فیک نیست .

یک درصد کاربران ایرانی به اینترنت پرسرعت دسترسی دارند

تلنا:بررسی آخرین آمار‌ها از تعداد کاربران اینترنت در کشور،در حال حاضر از 75 میلیون نفر ایرانی تنها یک سوم جمعیت به اینترنت و یک درصد آن به اینترنت پرسرعت دسترسی دارد.
به گزارش خبر‌نگار تلنا براساس آخرین آمار‌های موجود بالغ بر 28.5 میلیون کاربر اینترنت در ایران وجود دارد که بیش از 27 میلیون نفر آن کاربر دایل آپ بوده که با سرعت 128 کیلو بیت بر ثانیه به اینترنت دسترسی دارند.
همچنین بررسی آمار فوق حاکی است در حال حاضر یک میلیون ‌و 426 هزار و 419 خط ADSL در کل کشور دایر است که ‌683 هزار و 129 پورت آن توسط مخابرات و 743 هزارو 129 پورت آن نیز توسط شرکت‌های pap دایر شده است.
آمار و ارقام نشان می‌دهد در حال حاضر یک‌هزار و 154 شهر به شبکه دیتا متصل شده‌اند که تعداد کاربران اینترنت نیز با محاسبه کاربران اینترنت کم سرعت دایل آپ و پرسرعت ADSL حدود 28.5 میلیون نفر تخمین زده می شوند.
بررسی آمار فوق حاکی است که در حال حاضر از 75 میلیون نفر ایرانی تنها یک سوم جمعیت به اینترنت و یک درصد آن به اینترنت پرسرعت دسترسی دارد.

به دلیل اینکه سرورهای رسانه سرورهای خوبی هستن و تو خود پایتخت هم هستن و اینم بگم پینگشم خوبه . خب اون سرور اسپید تست هم کنار همونا قرار داره و تفاوتش اینه اون سرور و این سرور هر 2 به فیبر نوری وصلن و ایشون هم ارتباطشون با سرور شرکت خوبه . معلومه 4 میلی ثانیه هست . من با تهران از شیراز پینگ 14 داشتم . اینم بگم با سرورهای بازی داخل شیراز پینگم 5 بوده . اگر سرورش کنارت باشه و از اینترنت خوبی برخوردا باشی میشه ;) تست هم فیک نیست .

نه حمید جان به بعضی ها فشار امده اخه :d

با سلام.
من دنبال یه اشتراک adsl حدودا ماهیانه 4گیگ وسرعت 512 و مخصوصآ پینگ مناسب.
خودم پیشگامان رو درنظر دارم. اگه کسی از دوستان اطلاعاتی در مورد این isp ویا پیشنهاد بهتری داره ممنون میشم اگه بگه.
من تهران هستم (7738)

ابن اینترنت مال کره شمالی نیست مال چزیره ای در غرب آفریقا هم نیست.:|
مال ایران سرافراز است:|خیر سرمون اینترنت مخابرات.
95584125352250303673.png

شما به نویز خط دقت کن خودت متوجه میشی
L:((L

---------- نوشته در 12:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:52 AM ارسال شده بود ----------

با سلام.
من دنبال یه اشتراک adsl حدودا ماهیانه 4گیگ وسرعت 512 و مخصوصآ پینگ مناسب.
خودم پیشگامان رو درنظر دارم. اگه کسی از دوستان اطلاعاتی در مورد این isp ویا پیشنهاد بهتری داره ممنون میشم اگه بگه.
من تهران هستم (7738)
من نوین نت رو بهت پیشنهاد میدم خودمم تا چند روز دیگه همونو میگیرم.
isp خوبی چون به تازگی راه اندازی شده میخواد خوب سرویس دهی کنه پینگشم بستگی به شانس خودت داره 1-2 دوتا از دوستای من گرفتن میگن پینگش خوبه بین 150-170 متغیر

تلنا:بررسی آخرین آمار‌ها از تعداد کاربران اینترنت در کشور،در حال حاضر از 75 میلیون نفر ایرانی تنها یک سوم جمعیت به اینترنت و یک درصد آن به اینترنت پرسرعت دسترسی دارد.
به گزارش خبر‌نگار تلنا براساس آخرین آمار‌های موجود بالغ بر 28.5 میلیون کاربر اینترنت در ایران وجود دارد که بیش از 27 میلیون نفر آن کاربر دایل آپ بوده که با سرعت 128 کیلو بیت بر ثانیه به اینترنت دسترسی دارند.
همچنین بررسی آمار فوق حاکی است در حال حاضر یک میلیون ‌و 426 هزار و 419 خط ADSL در کل کشور دایر است که ‌683 هزار و 129 پورت آن توسط مخابرات و 743 هزارو 129 پورت آن نیز توسط شرکت‌های pap دایر شده است.
آمار و ارقام نشان می‌دهد در حال حاضر یک‌هزار و 154 شهر به شبکه دیتا متصل شده‌اند که تعداد کاربران اینترنت نیز با محاسبه کاربران اینترنت کم سرعت دایل آپ و پرسرعت ADSL حدود 28.5 میلیون نفر تخمین زده می شوند.
بررسی آمار فوق حاکی است که در حال حاضر از 75 میلیون نفر ایرانی تنها یک سوم جمعیت به اینترنت و یک درصد آن به اینترنت پرسرعت دسترسی دارد.
خب پس کاربرای ایرانی اینقدر نگید سرعتمون چرا اینقدر کمه و الکی شکایت نامه درست کنین آخرش هم هیچی نشه!!!
دقت کنین به اینجا
این اعداد و ارقام رو موندم از کجاشون در میارن ما رو خر فرض کردن؟27 میلیون کاربر دایل آپ؟

پیرو اطلاعیه اداره زیر ساخت سه شنبه از ساعت 2 الی 6 بامداد 13/4/91 اینترنت کل کشور قطع می باشد​
کندی سرعت در طول این هفته مربوط به اداره زیر ساخت بوده و سراسری می باشد

راسته ؟؟ یه دارن دروغ میگن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or