بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اینم تریس نمیدونم چرا از هیچ جا رد نمیشه!
axi5wfikckxfz12dsamv.jpg

بهراد جان اگه منطقه 1 هستی برو از پتیاک یا داتک یا شبکه رسانه سرویس وایرلس بگیر ...باز نسبت به شرکت های دیگه پینگ بهتری دارند..

ممنون ولی‌ پتیاک که جدیداً توی اوتِ ۱۲ ساعت fetch میده توی CoD ولی‌ من کلا باید ADSL بگیرم ساختمونمون کوتاهِ میگن نمی‌گیره :(

اینم تریس نمیدونم چرا از هیچ جا رد نمیشه!
axi5wfikckxfz12dsamv.jpg
اون پَکت لاست وسطش منو کشته :d . الان این صد در صد فیک هست . برای اطمینان به این لینکبرو و سرور های بازی رو تست کن ببین پینگشون چنده . کلا میتونی این IP :
194.153.116.63
رو هم پینگ و تریس کنی . عکسشون رو هم بزار ;)

پارس انلاین دیگه داره شورشو در میاره! سرویس سه ماهه با 6 گیگ حجم رو میده 60 هزار تومن! یعنی ماهی 20 هزار تومن با 2 گیگ حجم! از اون طرف بهشون میگی میخوام یک ماه شارژ کنم میگن این سرویس یک ماهه نداره! کلآ همه ی سرویس ها رو از سه ماه به بالا گذاشتن که ملت رو بچاپن! ای لعنت بر اون سازمان مقررات و ارتباطات رادیویی که فقط بلده به مجوز صادر کنه و عرضه نداره جلوی این چیزارو بگیره! :|

فکر کنم پیشگامان یک بلایی سرش اومده!!
e70eeao62b48i8puucn.jpg
پیشگامان از 20 تیر رسما خودش پهنای باندی معادل کل پهنای باند کنونی کشور رو برای خودش وارد میکنه! شاید دست به کار شده! یه تریس میذاری مجتبی؟
الان تریس رو دیدم! این ip مجازی هست ماله منم اینجوری بود. البته 20 بود نه مثل تو 60 !

آخرین ویرایش:
دوستان برای خطوطی که به صورت فیبر نوری هست adsl موجوده ؟؟؟
می گن نیست ولی بعضی جاها تبلیغاتش رو دیدم .؟؟

فیبر نوری و ساختارش و کیفیتش (همه چیش ) کلا جدا از دیگر سروریس هایی مثل ADSL هست در ساده ترین حالت کابل های انتقال دهنده این دو سرویس و سیستم فرستاده شدن داده ها در این دو سرویس فرقشون از زمین تا آسمون هست . ادغام این دو حالت اصلا منتطقی به نظر نمی رسه اگر قرار باشه سیستم اشتراکی ADSL با تجهیزات فیبر نوری استفاده بشه باید بهش شک کرد!

فیبر نوری و ساختارش و کیفیتش (همه چیش ) کلا جدا از دیگر سروریس هایی مثل ADSL هست در ساده ترین حالت کابل های انتقال دهنده این دو سرویس و سیستم فرستاده شدن داده ها در این دو سرویس فرقشون از زمین تا آسمون هست . ادغام این دو حالت اصلا منتطقی به نظر نمی رسه اگر قرار باشه سیستم اشتراکی ADSL با تجهیزات فیبر نوری استفاده بشه باید بهش شک کرد!
حق با شماست . اسم سرویس فیبر نوری هست نه ADSL ! فیبر نوری مستقیم میکشن در خونت و کابلشو وصل میکنن به تلویزیون :-/ ! اینطوری کار میکنه ولی ما که به چشم از این چیزا ندیدیم :d دیگه کم کمشم سرعت 100 مگابیت میدن با پینگ 1 رقمی :praying:

ممنون ولی‌ پتیاک که جدیداً توی اوتِ ۱۲ ساعت fetch میده توی CoD ولی‌ من کلا باید ADSL بگیرم ساختمونمون کوتاهِ میگن نمی‌گیره :(

پس از داتک ADSL بگیر....چندتا از بچه های psn راضی اند ازش ...تو کال سبز بازی میکنن البته با وایرلسش ولی خیلی فرق نداره...10...15 تا میاد روش...
.عصر تلکام هم خوبه ولی پینگش زیاد نمیشه حساب کرد...سرعتاش بالاست....من قبلا داشتم بدنبود هر چی بود ثابت بود.... یه روزایی رو 250 بود یه روزایی 150...

سلام.از دوستان کسی 1 مگ مخابرات داره ؟ سرعت دانلودش چنده؟ همیشه سرعت دانلودش ثابته؟ واز همه مهمتر پینگ تایمش چنده و اینکه پینگ هم ثابته در کل شبانه روز یا نه؟

ممنون میشم راهنمایی کنین .

---------- نوشته در 02:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:33 PM ارسال شده بود ----------

راستی قیمت 1 مگ مخابرات چنده؟

من شاتل دارم سرعت دانلودم اومده پایین و می خوام ISP عوض کنم.

لطفا راهنمایی کنید.ممنون

سلام.از دوستان کسی 1 مگ مخابرات داره ؟ سرعت دانلودش چنده؟ همیشه سرعت دانلودش ثابته؟ واز همه مهمتر پینگ تایمش چنده و اینکه پینگ هم ثابته در کل شبانه روز یا نه؟

ممنون میشم راهنمایی کنین .

---------- نوشته در 02:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:33 PM ارسال شده بود ----------

راستی قیمت 1 مگ مخابرات چنده؟

من شاتل دارم سرعت دانلودم اومده پایین و می خوام ISP عوض کنم.

لطفا راهنمایی کنید.ممنون
پینگ مخابرات بیشتر بستگی به مرکز مخابراتی منطقه داره بعضی جاها خوبه بعضی جاها افتضاح !
سرعت دانلود هم بین 115-120 میچرخه !
قیمتش 1مگ هم فک کنم 40 تومن باشه !

دوستان من وقتی یک ساعت بازی میکنم انلاین میرم تو حجم اینترنتم که ببینم چقدر کم شده میبینم در بخش ترافیک ارسالی مثلا یک گیگ کم شده این درسته؟
بازی هام هم fifa یا cod هستن.
که فکر نکنم اینقدر حجم بگیرن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or