بهراد جان اگه منطقه 1 هستی برو از پتیاک یا داتک یا شبکه رسانه سرویس وایرلس بگیر ...باز نسبت به شرکت های دیگه پینگ بهتری دارند..

اون پَکت لاست وسطش منو کشته :d . الان این صد در صد فیک هست . برای اطمینان به این لینکبرو و سرور های بازی رو تست کن ببین پینگشون چنده . کلا میتونی این IP :اینم تریس نمیدونم چرا از هیچ جا رد نمیشه!
![]()

پیشگامان از 20 تیر رسما خودش پهنای باندی معادل کل پهنای باند کنونی کشور رو برای خودش وارد میکنه! شاید دست به کار شده! یه تریس میذاری مجتبی؟فکر کنم پیشگامان یک بلایی سرش اومده!!![]()
دوستان برای خطوطی که به صورت فیبر نوری هست adsl موجوده ؟؟؟
می گن نیست ولی بعضی جاها تبلیغاتش رو دیدم .؟؟
حق با شماست . اسم سرویس فیبر نوری هست نه ADSL ! فیبر نوری مستقیم میکشن در خونت و کابلشو وصل میکنن به تلویزیونفیبر نوری و ساختارش و کیفیتش (همه چیش ) کلا جدا از دیگر سروریس هایی مثل ADSL هست در ساده ترین حالت کابل های انتقال دهنده این دو سرویس و سیستم فرستاده شدن داده ها در این دو سرویس فرقشون از زمین تا آسمون هست . ادغام این دو حالت اصلا منتطقی به نظر نمی رسه اگر قرار باشه سیستم اشتراکی ADSL با تجهیزات فیبر نوری استفاده بشه باید بهش شک کرد!
! اینطوری کار میکنه ولی ما که به چشم از این چیزا ندیدیم :d دیگه کم کمشم سرعت 100 مگابیت میدن با پینگ 1 رقمی
raying:اون پَکت لاست وسطش منو کشته :d
ممنون ولی پتیاک که جدیداً توی اوتِ ۱۲ ساعت fetch میده توی CoD ولی من کلا باید ADSL بگیرم ساختمونمون کوتاهِ میگن نمیگیره![]()
n00b , تانک روندن که دیگه پینگ نمیخواد :dاینترنت من به حالت تقریبا عادی برگشت (بعد 1 ماه):d>:d<
![]()
پینگ مخابرات بیشتر بستگی به مرکز مخابراتی منطقه داره بعضی جاها خوبه بعضی جاها افتضاح !سلام.از دوستان کسی 1 مگ مخابرات داره ؟ سرعت دانلودش چنده؟ همیشه سرعت دانلودش ثابته؟ واز همه مهمتر پینگ تایمش چنده و اینکه پینگ هم ثابته در کل شبانه روز یا نه؟
ممنون میشم راهنمایی کنین .
---------- نوشته در 02:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:33 PM ارسال شده بود ----------
راستی قیمت 1 مگ مخابرات چنده؟
من شاتل دارم سرعت دانلودم اومده پایین و می خوام ISP عوض کنم.
لطفا راهنمایی کنید.ممنون