بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

فی////ل///تر شکن، پر////وک///سی و اینگونه مورد اگر دارید ببندید، پشت مودم باید یک سوراخ ریز برای ریست کردن داشته باشید، با نوک اتود، سوزن و ... وقتی مودم روشن هست ۲۰ الی ۳۰ ثانیه نگاه دارید. مودم ریست می شود و بعد می توانید باقی مراحل را انجام دهید...

آخ دمت گرم . نوکرتم .
غلام اون تکنولوژیتم .
جوابو بهت میگم .بازم ممنون

سرویس vip مکس نت :

2017847745.png

94890030419390797667.png

به جون مسعود حس رقابت نیست وگرنه یه تست 20 مگی میزاشتم :d

سلام دوستان . امروز صبح سرویس ADSL من رو وصل کردن . اما نمیتونم کانکت شم . هم از Bridge استفاده کردم و هم از pppoe ولی نمیشه .
نمیدونم مشکل از کجاست یعنی منظورم اینه که config رو تا آخرش میرم ولی بازم دست آخر میگه no access .
چیکار کنم ؟ با پشتیبانی هم تماس گرفتم ولی خب توضیح درست و حسابی نمیده لطفا کمک کنید . در ضمن مودم من broadkam pj871 هست
کسی مودم broadkam نداره ؟

---------- نوشته در 04:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:32 PM ارسال شده بود ----------

اوه بالاخره کانکت شدم اینم تست من :
2019084819.png

سلام دوستان . امروز صبح سرویس ADSL من رو وصل کردن . اما نمیتونم کانکت شم . هم از Bridge استفاده کردم و هم از pppoe ولی نمیشه .
نمیدونم مشکل از کجاست یعنی منظورم اینه که config رو تا آخرش میرم ولی بازم دست آخر میگه no access .
چیکار کنم ؟ با پشتیبانی هم تماس گرفتم ولی خب توضیح درست و حسابی نمیده لطفا کمک کنید . در ضمن مودم من broadkam pj871 هست
کسی مودم broadkam نداره ؟

---------- نوشته در 04:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:32 PM ارسال شده بود ----------

اوه بالاخره کانکت شدم اینم تست من :
2019084819.png
این تست برا 256 عالیه! فقط پینگت یه خورده بالاست یه تست با 4.2.2.4 بگیر ببین چطوره؟

بچه ها یه سوال دارم
من الان خودم پارس انلاین 128 دارم و پدرم تو محل کارش 512 حالا سوالم اینه که میتونم برای دانلو شبانه تو خونه از اینترنت محل کار پدرم استفاده کنم؟
2 شب امتحان کردم شد ولی الان چند وقته نمیش؟
ممنون

بچه ها یه سوال دارم
من الان خودم پارس انلاین 128 دارم و پدرم تو محل کارش 512 حالا سوالم اینه که میتونم برای دانلو شبانه تو خونه از اینترنت محل کار پدرم استفاده کنم؟
2 شب امتحان کردم شد ولی الان چند وقته نمیش؟
ممنون
تورو خدا اگه میدونید جواب بدین

معمولا به دلایل امنیتی در شرکت های ارائه کنند اینترنت پس از اینکه سیستم متوجه این می شود که شما از شناسه و رمز عبور شخص دیگری استفاده می کنید شما را بلاک می کند.

تورو خدا اگه میدونید جواب بدین
تا اونجایی که میدونم پارس انلاین خیلی وقته جلوی این کارو گرفته , یادمه 2سال پیش با یکی از دوستام که اونم از پارس اینترنت داشت مرتب از یوزر و پسورد همدیگه استفاده میکردیم ولی الان حدود یه سالی میشه که دیگه جواب نمیداد!
یادمه رفیقم یه روش پیدا کرده بود با استفاده از شماره تلفن پسورد رو پیدا میکرد بعد رفته بود کل منطقه رو پسورداشون رو پیدا کرده بود هم از اینترنتشون استفاده میکرد هم براشون 50تومن 50 تومن حجم اضاف میخرید:d ولی این روش هم یه سالی میشه دیگه جواب نمیده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or