بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان من الان پینگ تست با سرور اصلی مخابرات (همون Default Gateway که تو مودم درج شده) گرفتم فقط به نوسان پینگ نگاه کنید که از 36 تا 300 تغییر میکنه!!! همونطور که قبلا هم گفتم چندروزه این مشکل رو دارم قبلا اینطوری نبود. به نظر شما این الان از خود اینترنت مخابرات هست یا یه جایی از سیستم یا مودم من دچار مشکل شده؟؟؟

الان اين خيلي خوبه ؟! من پينگم با 4.2.2.4 بين 110 تا 130ms ـس بازم بعضي موقع ناراضيم :d
برا ما که چند سال با پینگ نجومی پارس انلاین سر کرده بودیم همین هم غنیمته!
دیروز زنگ زدم پشتیبانی گفتم پینگ خودتون با 4.2.2.4 چنده گفت 150 :d
حالا شما از کجا سرویس میگیری؟

---------- نوشته در 01:55 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:39 AM ارسال شده بود ----------

uppppppp
منتظر جواببببببببببببببب

به نظر من پینگش نسبت به بقیه isp ها خیلی بهتره
اما باز بستگی به منطقه مخابراتی هم داره
من خودم هم از مخابرات دارم چندتا تست هم تا حالا گذاشتم
اگر پینگ بهتر میخای باید بری سراغ وایرلس!

من با پروانه کسب مغازه مون 512 از شاتل گرفتم که میگن سرعت بالاتر نمیدیم با آی دی ام هم بین 60 تا 70 دانلود داره اما پینگش خوب نیست کدوم شرکت رو انتخاب کنم که هم دانلود بیشتری بده و هم پینگش خوب باشه ؟

---------- نوشته در 01:55 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:39 AM ارسال شده بود ----------

به نظر من پینگش نسبت به بقیه isp ها خیلی بهتره
اما باز بستگی به منطقه مخابراتی هم داره
من خودم هم از مخابرات دارم چندتا تست هم تا حالا گذاشتم
اگر پینگ بهتر میخای باید بری سراغ وایرلس!
من صادقیه هستم..........اگر کسی داره از مخابرات بگه

داداش تقريبا ميدونم چيكار ميكني ولي ميشه اطلاعات كاملو پي ام كني؟
غيرقانونيه بعد؟؟؟!

نوید جان من کلا با کار غیر قانونی مشکل دارم و انجام نمیدم . نه قانونی قانونی هستش . فقط یه سرور تو فرانسه میخری با سرعت بالا دانلود میکنی کاریم با نتت تو ایران نداره همین .

اقا خدایی دم پارس آنلاین گرم. با اینکه خیلی گرونه، ولی هم خیلی مشتی سرویس می ده، یعنی هم سرعت بالاست، شب و روز، هم قطعی تقریبا نداره، هم از همش مهمتر به نظر من پشتیبانیشه که خیلی مودب هستن و خیلی خوب و زود کار آدمو راه می ندازن. دمشون گرم.

---------- نوشته در 12:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:41 PM ارسال شده بود ----------

نوید جان من کلا با کار غیر قانونی مشکل دارم و انجام نمیدم . نه قانونی قانونی هستش . فقط یه سرور تو فرانسه میخری با سرعت بالا دانلود میکنی کاریم با نتت تو ایران نداره همین .
چه جوریه؟ از کجا؟ قیمت؟

دوستان ببخشید یک سوال دارم در مورد مودم تو تاپیکش پرسیدم جواب ندادن
من از افتاب سرویس میگیرم و ان ها به من مودم maganet f-18 رو دادنمودم وایرلس مگانت مدل MEGANET Wifi 2000 میخواستم بدونم این رو من صبح تا شب روشنش بذلرم مشکلی براش پیش نمیاد؟؟؟؟؟ مودم خوبی هست؟
این هم عکس
MEGANET_0_55933.jpg

خب سرور بگیری که فایل ها تو سرور میمونن نمیشه که تو سیستم خودت داشته باشی. دقیق بگو میخوای چیکار کنی

خسته نباشی برادر :))

دوستان ببخشید یک سوال دارم در مورد مودم تو تاپیکش پرسیدم جواب ندادن
من از افتاب سرویس میگیرم و ان ها به من مودم maganet f-18 رو دادنمودم وایرلس مگانت مدل MEGANET Wifi 2000 میخواستم بدونم این رو من صبح تا شب روشنش بذلرم مشکلی براش پیش نمیاد؟؟؟؟؟ مودم خوبی هست؟
این هم عکس
MEGANET_0_55933.jpg
من مودم شما رو نمیشناسم اما خودم مودم اسوس دارم الان سه ماهی میشه که خاموش نشده:d
کلا این مودما خیلی خر کارن :d

اون وقت مجبوری با همون سرعت نت خودت دوباره روی سیستم خودت انتقال بدیش اینو که همه بلدن فقط میمونه رو سرور فایده نداره که :d

من از اینجا سرویس میگیرم
rasane.com
----
دوستانی که بیشتر به دانلود اهمیت میدن به نظر من پارس آنلاین بهترین گزینس ! چون سرعتی که سرویساش داره از بقیه ی جاها بیشتره من خودم داشتم 512 - سرعت دانلودم 230 بود شب و روز ! کم پیش میومد که سرعت لاکپشتی بشه !

---------- نوشته در 12:39 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:38 AM ارسال شده بود ----------

درود
کداینترنت مبین نت برای انلان بازی کردن خوبه؟؟؟؟؟؟؟

کلا وایمکس به درد آنلاین بازی کردن نمیخوره !

من از اینجا سرویس میگیرم
rasane.com
----
دوستانی که بیشتر به دانلود اهمیت میدن به نظر من پارس آنلاین بهترین گزینس ! چون سرعتی که سرویساش داره از بقیه ی جاها بیشتره من خودم داشتم 512 - سرعت دانلودم 230 بود شب و روز ! کم پیش میومد که سرعت لاکپشتی بشه !

---------- نوشته در 12:39 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:38 AM ارسال شده بود ----------

کلا وایمکس به درد آنلاین بازی کردن نمیخوره !

شما از اینجا وایرلس داری دیگه؟ ( اینکه فقط برا تهرانه:d)
در مورد پارس انلاین تا پارسال سرعت شبانه خوب بود اما 3-4 ماهی میشه که افتضاح شده من با سرویس 1مگ سرعت شبانم رو 40 -50 بود دوستم هم 256 داره میگه شبانه حدود 10تا میده:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or