Ἁlireza
کاربر سایت
الان اين خيلي خوبه ؟! من پينگم با 4.2.2.4 بين 110 تا 130ms ـس بازم بعضي موقع ناراضيم :d
الان اين خيلي خوبه ؟! من پينگم با 4.2.2.4 بين 110 تا 130ms ـس بازم بعضي موقع ناراضيم :d
برا ما که چند سال با پینگ نجومی پارس انلاین سر کرده بودیم همین هم غنیمته!الان اين خيلي خوبه ؟! من پينگم با 4.2.2.4 بين 110 تا 130ms ـس بازم بعضي موقع ناراضيم :d
uppppppp
منتظر جواببببببببببببببب
من صادقیه هستم..........اگر کسی داره از مخابرات بگهبرا ما که چند سال با پینگ نجومی پارس انلاین سر کرده بودیم همین هم غنیمته!
دیروز زنگ زدم پشتیبانی گفتم پینگ خودتون با 4.2.2.4 چنده گفت 150 :d
حالا شما از کجا سرویس میگیری؟
---------- نوشته در 01:55 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:39 AM ارسال شده بود ----------
به نظر من پینگش نسبت به بقیه isp ها خیلی بهتره
اما باز بستگی به منطقه مخابراتی هم داره
من خودم هم از مخابرات دارم چندتا تست هم تا حالا گذاشتم
اگر پینگ بهتر میخای باید بری سراغ وایرلس!
داداش تقريبا ميدونم چيكار ميكني ولي ميشه اطلاعات كاملو پي ام كني؟
غيرقانونيه بعد؟؟؟!
چه جوریه؟ از کجا؟ قیمت؟نوید جان من کلا با کار غیر قانونی مشکل دارم و انجام نمیدم . نه قانونی قانونی هستش . فقط یه سرور تو فرانسه میخری با سرعت بالا دانلود میکنی کاریم با نتت تو ایران نداره همین .
نوید جان من کلا با کار غیر قانونی مشکل دارم و انجام نمیدم . نه قانونی قانونی هستش . فقط یه سرور تو فرانسه میخری با سرعت بالا دانلود میکنی کاریم با نتت تو ایران نداره همین .
نوید جان من کلا با کار غیر قانونی مشکل دارم و انجام نمیدم . نه قانونی قانونی هستش . فقط یه سرور تو فرانسه میخری با سرعت بالا دانلود میکنی کاریم با نتت تو ایران نداره همین .

من مودم شما رو نمیشناسم اما خودم مودم اسوس دارم الان سه ماهی میشه که خاموش نشده:dدوستان ببخشید یک سوال دارم در مورد مودم تو تاپیکش پرسیدم جواب ندادن
من از افتاب سرویس میگیرم و ان ها به من مودم maganet f-18 رو دادنمودم وایرلس مگانت مدل MEGANET Wifi 2000 میخواستم بدونم این رو من صبح تا شب روشنش بذلرم مشکلی براش پیش نمیاد؟؟؟؟؟ مودم خوبی هست؟
این هم عکس
![]()
من از اینجا سرویس میگیرمبرا ما که چند سال با پینگ نجومی پارس انلاین سر کرده بودیم همین هم غنیمته!
دیروز زنگ زدم پشتیبانی گفتم پینگ خودتون با 4.2.2.4 چنده گفت 150 :d
حالا شما از کجا سرویس میگیری؟
درود
کداینترنت مبین نت برای انلان بازی کردن خوبه؟؟؟؟؟؟؟
من از اینجا سرویس میگیرم
rasane.com
----
دوستانی که بیشتر به دانلود اهمیت میدن به نظر من پارس آنلاین بهترین گزینس ! چون سرعتی که سرویساش داره از بقیه ی جاها بیشتره من خودم داشتم 512 - سرعت دانلودم 230 بود شب و روز ! کم پیش میومد که سرعت لاکپشتی بشه !
---------- نوشته در 12:39 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:38 AM ارسال شده بود ----------
کلا وایمکس به درد آنلاین بازی کردن نمیخوره !