بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اینا برای الانه .

1986687514.png

1986691393.png
1986689766.png

شما یه تست دانلود فایلی چیزی بذار لطفا...چون نمیشه به تست speedtest اعتماد کرد...بعضی شرکت ها از ترفند شتاب تو سرعت استفاده می کنند تا صفحات وب سریع بالا بیاد...خود من 256 داشتم تو speedtest سرعت 5 مگ نشون میداد اما تو دانلود فایل 30 تا بیشتر نبود...

شما یه تست دانلود فایلی چیزی بذار لطفا...چون نمیشه به تست speedtest اعتماد کرد...بعضی شرکت ها از ترفند شتاب تو سرعت استفاده می کنند تا صفحات وب سریع بالا بیاد...خود من 256 داشتم تو speedtest سرعت 5 مگ نشون میداد اما تو دانلود فایل 30 تا بیشتر نبود...

سرعت دانلود حدود 2.4 مگابایته

این برای دیروزه کمی سرعت پایین تر بود .
rew.jpg

میخواستم از یک سرور خوب ایرانی سرعت تست کنم .
رفتم expire.asiatech.ir

خوب دیگه من پرچم سفید رو بالا اوردم فقط جات بودم زیاد تبلیغشو نمیکردم یهو دیدی یکی مثله من زیادی حسودیش میشه میره زیرآب شرکت رو میزنه سرعتشونو بیارن پایین.... :D

من از اینجا سرویس میگیرم
rasane.com
----
دوستانی که بیشتر به دانلود اهمیت میدن به نظر من پارس آنلاین بهترین گزینس ! چون سرعتی که سرویساش داره از بقیه ی جاها بیشتره من خودم داشتم 512 - سرعت دانلودم 230 بود شب و روز ! کم پیش میومد که سرعت لاکپشتی بشه !

---------- نوشته در 12:39 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:38 AM ارسال شده بود ----------

داداش این 512 رو بدون نامه از دانشگاه یا جواز کسب میدن؟؟؟
شما تو زمان دانلود رایگان سرعتت کم نمیشد؟؟؟
همین الان هم داری؟؟
متشکر

من تست ازن خفن تر هم داشتم :d البته کسی توجه نکرد .
اقا حمید کلاس میزاری؟؟:d
بیا اینم سرعت دانلود همین الان من! دارم DLC مافیا دانلود میکنم!

o:-)

0zzl30ltxvuugasvdtwj.png

شوخی کردم برا خودم نیست برا دوستمه!!
خیلی خوفه!

آخرین ویرایش:
اينترنت هتل تو ترکيه. چقد ما تو ايران عصر حجريم ادم نميدونه چی بگه. حسابشو بکن هتل که نمياد بهترين پلن رو بگيره بازم اينه چه برسه به اينکه بخوای بهترين پلنش رو برا خونه بگيری

e5b4ak6atrtmktia6i.jpg
بگيری.
rrytbla23tqbbjx0438y.jpg

جدی میگی ؟ اخه اینجا همه میگفتن صبا نت بهترینه میشه با 4.2.2.4 یه تست بگیری ؟

63928076.png

63928374.png

صبانت خیلی خوب بود تا چند ماه پیش ..حرف نداشت خداییش...اما الان:|
هفته پیش تازه FIFA گرفته بودم..ازبس لگ داشتم دیگه دارم میفروشمش..البته ساعت 1 شب تا 9.5 صبح پینگ عالی هست ولی بعدش کلا منفجر میشه

آخرین ویرایش:
من از اینجا سرویس میگیرم
rasane.com
----
دوستانی که بیشتر به دانلود اهمیت میدن به نظر من پارس آنلاین بهترین گزینس ! چون سرعتی که سرویساش داره از بقیه ی جاها بیشتره من خودم داشتم 512 - سرعت دانلودم 230 بود شب و روز ! کم پیش میومد که سرعت لاکپشتی بشه !

---------- نوشته در 12:39 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:38 AM ارسال شده بود ----------

داداش این 512 رو بدون نامه از دانشگاه یا جواز کسب میدن؟؟؟
شما تو زمان دانلود رایگان سرعتت کم نمیشد؟؟؟
همین الان هم داری؟؟
متشکر
من الان پارس آنلاین ندارم ! من با نامه ی شرکتی گرفتم ولی فک کنم الان به همه بدن ! یه تیک تو قسمت شارژش داره که بزنی میتونی 128 به بالا بخری ...
توی سایت رایگان هم همین بود ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or