بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

شما از اینجا وایرلس داری دیگه؟ ( اینکه فقط برا تهرانه:d)
در مورد پارس انلاین تا پارسال سرعت شبانه خوب بود اما 3-4 ماهی میشه که افتضاح شده من با سرویس 1مگ سرعت شبانم رو 40 -50 بود دوستم هم 256 داره میگه شبانه حدود 10تا میده:d
عجیبه ....
من با 256 پارس آنلاین روزا 195 میگیرم شبها هم از 70 شروع میشه به مرور زمان میرسه به 195 .....

شما از اینجا وایرلس داری دیگه؟ ( اینکه فقط برا تهرانه:d)
بلی !
در مورد پارس انلاین تا پارسال سرعت شبانه خوب بود اما 3-4 ماهی میشه که افتضاح شده من با سرویس 1مگ سرعت شبانم رو 40 -50 بود دوستم هم 256 داره میگه شبانه حدود 10تا میده:d

من تا پارسال پارس آنلاین داشتم البته الان هم دارم ولی فقط داییم ازش استفاده میکنه اونم فقط فیلم دانلود میکنه ! نمیدونم اوضاش چطو شده ! من به جز پینگش از چیزای دیگش خیلی راضی بودم مثلا تو اون 3 سالی که داشتم 1 بار هم به پشتیبانی زنگ نزدم !

---------- نوشته در 01:29 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:24 AM ارسال شده بود ----------

عجیبه ....
من با 256 پارس آنلاین روزا 195 میگیرم شبها هم از 70 شروع میشه به مرور زمان میرسه به 195 .....
خب پس اگه اینطوره تو اهواز وضعیتش خرابه ! :دی

درود ...

دوستان من چطوری میتونم از یه مودم وایرلس تو خونه غیر از مودم ADSL خودم اینترنت بگیرم ؟ ساخت کانکشن و تنظیماتش رو اگه میشه بگید , نیاز فوریه ... مرسی !

اینا برای الانه .

1986687514.png

1986691393.png
1986689766.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or